|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Adames
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 312
- Hangszer: Korg Pa2
- Adott köszönetek: : 751 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 518 alkalommal
- csepi
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 73
- Hangszer: Korg Pa 500
- Adott köszönetek: : 84 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 82 alkalommal
Re: Hangtechnika - keverők, erősítők, végfokok, hangfalak, m
Bubamarának igaza van! Dynacordot cseréltem az emlegetett Allen keverőre. 2 napig volt nálam...
Szuper cucc.....Behringer után, de Dyna után nem
Szuper cucc.....Behringer után, de Dyna után nem
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 266
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Balázs, megkérlek nézd meg mit ír az Allen Heath zed12fx hátán, hol gyártják.
Köszi, megvan. Nézzétek !
http://www.allen-heath.com/uk/products/ ... Id=ZED12FX
- van egy hátlapfotó, azon jól látszik
Atti
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
Sziasztok!
Van egy Dynacord PM 1000/2 keverőerősítőm eladó karcmentes állapotban tokkal együtt szerintetek reálisan mennyit lehet elkérni érte?
Van egy Dynacord PM 1000/2 keverőerősítőm eladó karcmentes állapotban tokkal együtt szerintetek reálisan mennyit lehet elkérni érte?
Üdv: Isti .
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Isti79, nálunk 1ooo euro körül mozog az ára.
Atti
- beejaybudai
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 134
- Hangszer: Casio MZ-X 500
- Adott köszönetek: : 393 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 458 alkalommal
- Kapcsolat:
Szerintem semmit nem számít, hogy hol gyártották. Egyébként is ma már szinte mindent ott gyártanak. Ettől nem lesz gagyibb valami.mentosattila írta:Balázs, megkérlek nézd meg mit ír az Allen Heath zed12fx hátán, hol gyártják.
Kína ma már olyan technológiai háttérrel rendelkezik, ami egyedülálló a világon. Bármit le tudnak gyártani, akár nagy mennyiségben, határidőre. Ezért készül ott a világ műszaki termékeinek igen nagy része.
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 413
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Atti!
Ebből még ne következtess rosszra. Mert akkor ne vegyél Sonyt, Panassonicot, BMW, Mercedest stb., mert mind ott készül, vagy legalábbis ott is gyártanak. Azért egy neves gyártó ott is ad a minőség ellenőrzésre. Már pedig az A&H és a Mackie azért azok. Ne a Behringerből meg Altoból induljunk ki, mert azok még mikor 15-20 éve Német-, illetve Olaszországban gyártódtak, akkor sem számítottak egy elit világmárkáknak. Csak az olcsóbb munkaerő, és a kedvezőbb adózás miatt viszik oda a gyártást. Na meg a nulla környezetvédelmi előírások miatt. De azért egy világmárka ott is megköveteli a minőség ellenőrzést, ha meg akarja tartani a presztízsét, meg a konkurenciához képesti magasabb árát.
Ebből még ne következtess rosszra. Mert akkor ne vegyél Sonyt, Panassonicot, BMW, Mercedest stb., mert mind ott készül, vagy legalábbis ott is gyártanak. Azért egy neves gyártó ott is ad a minőség ellenőrzésre. Már pedig az A&H és a Mackie azért azok. Ne a Behringerből meg Altoból induljunk ki, mert azok még mikor 15-20 éve Német-, illetve Olaszországban gyártódtak, akkor sem számítottak egy elit világmárkáknak. Csak az olcsóbb munkaerő, és a kedvezőbb adózás miatt viszik oda a gyártást. Na meg a nulla környezetvédelmi előírások miatt. De azért egy világmárka ott is megköveteli a minőség ellenőrzést, ha meg akarja tartani a presztízsét, meg a konkurenciához képesti magasabb árát.
Üdv.: Apelláta
-
Isti79
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Fésű
- Adott köszönetek: : 51 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 85 alkalommal
Szerintem attól többet ér, de pont ezért kérdeztem mert mégis reálisan akarom eladni de úgy gondolom 284 ezertől többet ér, mivel most az eurot 284ft körül veszik a bankok!mentosattila írta:Isti79, nálunk 1ooo euro körül mozog az ára.
Akkor úgy kérdezem mi az a max összeg amit el lehet kérni érte?
De ha csak ennyi akkor nem adom el 20 év múlva meg ki teszem virágállványnak!
Üdv: Isti .
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 493
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Az a baj, hogy elég nehéz fejmikrofonhoz jutni, amit ki lehet próbálni. Bazsi ideadta az övét. Külön hála és köszönet érte, de azt nem tudtam használni, mert olyan nagy volt a kimenő jelszintje, hogy mindent minimumra véve tudtam csak a Korggal összehozni, és valami miatt kegyetlenül gerjedt, pedig a hangminősége annak is tetszett volna.Gyuley írta:Asterix!
Én próbáltam ezt a típusú mikrofont, nekem nem jön be a hangomhoz, igaz a másik döntésem se volt jobb, inkább csak olcsóbb (Shure VH20), nem valami nagy durranás az árához képest, 35-ért vettem és nem is használom, csak porosodik, szerintem próbáld ki te is, lehet neked megfelel, mert amúgy nem rossz miksi az!
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Isti79, valóban jók ezek a Dynák, én is gondolkodtam egy ilyenen és hozzá egy pár D-lite 15-3as, csak ne volna olyan sok pénz az ára (vagy nekünk van kevés ?).
Ahogy mondotta valaki: - egy picit mindig túlzásba esünk. Ha holnaptól Salam (manelista) mondjuk Fujiyama hangosítást használna, rögtön az kellene sokaknak.
Az bíztos, hogy egy ilyen cuccot csak egyszer kellene megvenni, viszont ha én most kiadnék 15ooo Ron-t, kb. 1o év mulva térülne meg a befektetésem.
Egyébként sok eladó D 1ooo-2 van jelenleg a hírdetésekben.
Szerencsét hozzá !
Ahogy mondotta valaki: - egy picit mindig túlzásba esünk. Ha holnaptól Salam (manelista) mondjuk Fujiyama hangosítást használna, rögtön az kellene sokaknak.
Az bíztos, hogy egy ilyen cuccot csak egyszer kellene megvenni, viszont ha én most kiadnék 15ooo Ron-t, kb. 1o év mulva térülne meg a befektetésem.
Egyébként sok eladó D 1ooo-2 van jelenleg a hírdetésekben.
Szerencsét hozzá !
Atti