15-20 éve így volt, de azóta eltelt 15-20 év! Azóta beindult Magyarországon a szintetizátor oktatás alap és középfokon, valamint rengeteg iskola, ahol a profi zenészek tanítják a gyerekeket a könnyűzene minden műfajának rejtelmeire és ezek a zenészek most itt szaladoznak a vendégseregben!HunHyper írta:Mégis, amikor 15-20 éve még csináltam bulikat, akkor mindig elértem a célt... A cél az volt, hogy a közönség jól szórakozzon... Ez minden egyes bulin sikerült...
Ebben tökéletesen igazad van, csak sok zenész ezt nem látja be, hogy neki is már ezt kellene csak csinálni!HunHyper írta:Ma nem megyek sehová, a célom pedig az hogy én jól érezzem magam, miközben eljátszok 1-2 dallamot... Lehet sokan azt mondanátok rá, hogy mi ez a szar, de attól még le fogok ülni a hangszer elé, mert engem ez boldoggá tesz... Nekem ennyi elég...
Lehet, hogy már nekem is, csak itthon saját szórakoztatásomra kellene zenélnem, de addig, amíg nem érzem, hogy röhögnek ( itt vidéken ) a hátam mögött a zenémen, addig ki merek ülni a közönség elé is! De szerintem ez már csak egy pár évig lesz így, mert az emberek zenei igényei és hallása nagyon fejlődik!