Hozzászólás: # 7479Hozzászólás
beejaybudai
2012.09.12. 07:45
Sziasztok!
Gohstrider elsőre ráhibázott, egy BK5-ről van szó. Pár napja van csak nálam, így még nem ismertem meg az összes hangszínét és funkcióját, de azért már így is elég sokat megtudtam róla.
A szerkesztő funkciói nagyon jók! Körülbelül G70 szinten mozog, csak sokkal nehézkesebb a kezelése a kicsi kijelző miatt. Illetve kurzor mozgató nyilak sincsenek, mint a GW8-nál, csak a tárcsa, egy ENTER és egy EXIT gomb van, amit a menünem használni lehet, bár lehet, hogy ez csak megszokás kérdése, de nekem a GW8 kezelése egyszerűbbnek és gyorsabbnek tűnik.
Ezt a midit este hangszereltem meg, kb. fél óra sem volt az egész. Csak a hangszerrel dolgoztam, a felvétel is azon történt, majd a pendrive-ról azonnal ment is fel a fórumra.
A bőséges szerkesztő funkciók mellet, nagyon jó master szekciót is kapott a hangszer, amivel a kimenő audió jelet lehet hangszínelni és dinamika processzálni. Ez egyébként egy 4 sávos parametrikus EQ-ból és egy 3 sávos kompresszor/limiter-ből áll. A szerkesztésnél is hasonló eszközök állnak rendelkezésre, minden parton külön-külön elérhető ugyanis egy EQ és egy kompresszor. Továbbá a dob sáv szerkesztésénél (stílusnál és midinél egyaránt) minden egyes dob hangot külön-külön EQ-zhatunk és effektezhetünk (reverb és chorus effektekkel).
Most első körben ennyit írnék róla. Majd lehet, hogy készítek még egy-két demót vele, ha lesz rá igény.
Cuccaim: Casio MZ-X 500, Behringer XR12, Sennheiser E865, Electro-Voice RE510, Audio Technika ATM510, Behringer TM1, Turbosound NuQ122-AN, Turbosound IQ15B, JBL LSR305P, Behringer UMC204HD, LED-es fények.