Már írtam korábban, hogy voltam pár hónapja a Fogadó utcai Hangáruházba, ahol akkor hallottam először élőben Trevis hangfalat szólni. Két 8 colos aktív doboz volt állványon, Korg Pa3-al játszottak rajta, és akkorát szólt, olyan méllyel, és dinamikusan, hogy többen is kerestük a sub ládát, hogy hol van, pedig nem volt sehol sem. Akkor nagyon megfogott a hangja.
Tegnap ismét jártam ott. Megkértem, hogy nem e dugnák össze megint ugyan ezt a konfigurációt, hogy én is kipróbálhassam személyesen. Miután ezt szívesen teljesítették, nagy reményekkel álltam neki. Hát akár, hogy is variáltam a szinti EQ részével, egyszerűen nem tudtam azt a lehengerlő hangzást kihozni, mint amit korábban hallottam. Mikor érdeklődött az eladó a véleményemről, ezt el is mondtam neki, hogy a korábbihoz képest most csalódás, ahogy szól a cucc, de nem mondott rá semmi érdemlegeset. Pedig utaltam rá, hogy nem e a keverő van másképp állítva, vagy esetleg valami eszköz van még beiktatva a körbe, ami másképp van beállítva mint korábban. Mert én erre tudok gondolni, ugyan is már bizonyította a cucc, hogy tud lehengerlően is szólni. (ha így hallottam volna először is, akkor biztos nem favorizálnám ezt a márkát)