|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- Asterix
- Globális Moderátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 493
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Re: Hangtechnika - keverők, erősítők, végfokok, hangfalak, m
Még nem eladó, de ha valaki olyan árat kínálna érte, aminek nem tudnék ellenállni, akkor valószínűleg eladnám. Fantasztikus hangszer, klasszisokkal jobb, mint a Pa2x-em volt, de nem tudom, hogy egyáltalán bármelyik hangszer és-e ennyit, mint amennyiben egy ilyen hangszer van.
Bár most hétvégén furcsa érzés volt egy hangszer mögött állni, de hajnalban jó érzés volt, hogy sokkal kisebb technikát kellett pakolgatni. Most még a fejmikrofonomat kell egy jobbra lecserélnem és akkor tényleg kialakul már végre valami.
De azért jobban örültem volna, ha nem dobták volna a hangfalakat vissza. Egyszer már meghallgattam őket, akkor 200e volt az ára, nem vettem meg. Most 150e-ért adnák. Újra belebújt a szög a fejembe, pedig már elég lenne. 3 évig teljesen egy felszereléssel jártam zenélni. Most fél éve kb. szinte minden héten mással megyek. Már kezdem unni.
Bár most hétvégén furcsa érzés volt egy hangszer mögött állni, de hajnalban jó érzés volt, hogy sokkal kisebb technikát kellett pakolgatni. Most még a fejmikrofonomat kell egy jobbra lecserélnem és akkor tényleg kialakul már végre valami.
De azért jobban örültem volna, ha nem dobták volna a hangfalakat vissza. Egyszer már meghallgattam őket, akkor 200e volt az ára, nem vettem meg. Most 150e-ért adnák. Újra belebújt a szög a fejembe, pedig már elég lenne. 3 évig teljesen egy felszereléssel jártam zenélni. Most fél éve kb. szinte minden héten mással megyek. Már kezdem unni.
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Hát igen próbálgatja az ember...Ha van miből akkor cserélgeti is.De ami már egyszer bejött azt nem szabad eladni,mert csak megbánja az ember.Na mindegy.Asterix írta:Még nem eladó, de ha valaki olyan árat kínálna érte, aminek nem tudnék ellenállni, akkor valószínűleg eladnám. Fantasztikus hangszer, klasszisokkal jobb, mint a Pa2x-em volt, de nem tudom, hogy egyáltalán bármelyik hangszer és-e ennyit, mint amennyiben egy ilyen hangszer van.
Ha egyszer lecseréled a 3x egy Audyára akkor majd szólj.
Én ha tehetném biztos megvenném az Audyát a helyedben...100%
Hát igen ezt jól mondtad hogy bármely hangszer ér e annyit mint amibe ezek vannak!A 3x meg az Audya.
Én még mindig azt mondom hogy aki érti a hangszere minden porcikáját és azt ügyesen használja már egy pa800-as vagy egy 1x proval is csodát tud művelni.Felesleges olyan hangszert venni aminek a felét sem tudja kihasználni az ember mert vagy nem ért hozzá vagy nem tudja kezelni.Persze mindjárt szebben mutat egy Audya vagy egy Korg Pa3X az állványon...
Na de egy Audyánál már én is megállnék!
- Asterix
- Globális Moderátor
Már volt Audyám. 700e ft-ért vennék, de többet nem adnék érte. Annyiért meg jelenleg nem ad senki.
- marton1974
- VIP
Üdv.Asterix!
Az Expresszen volt fenn egy pa2x pro két napig!600.000-ért elvitték.Vajon miért?...
Csak nem olyan rossz az a hangszer...
Az Expresszen volt fenn egy pa2x pro két napig!600.000-ért elvitték.Vajon miért?...
- Asterix
- Globális Moderátor
Szia!marton1974 írta:Üdv.Asterix!
Az Expresszen volt fenn egy pa2x pro két napig!600.000-ért elvitték.Vajon miért?...![]()
Nagyon nem rossz hangszer. Nálam is a TOP5-ben simán benne van. Ha esetleg valamikor mégis eladnám a Pa3x-et, akkor azért egy Pa2x-et vennék helyette...
- marton1974
- VIP
Figyu van egy üzlet Dynacord pm 1000+Roland E-80 a 2x-ért?Asterix írta:Szia!marton1974 írta:Üdv.Asterix!
Az Expresszen volt fenn egy pa2x pro két napig!600.000-ért elvitték.Vajon miért?...![]()
Nagyon nem rossz hangszer. Nálam is a TOP5-ben simán benne van. Ha esetleg valamikor mégis eladnám a Pa3x-et, akkor azért egy Pa2x-et vennék helyette...
Szerinted milyen az E-80,azt mondják nem egy rossz hangszer....Jók a dobjai meg jól játsza a midiket...
- Asterix
- Globális Moderátor
Nem akarok rosszat írni Roland hangszerről, de nem a 2x konkurenciája. Ott volt a jó G-70, annak legalább billentyűzete, klön vokál kimenete volt, ezeket is elvették az e-80-ból, készült egy nagy batár, használhatatlan belső stílusokkal. Elég sok van a piacon eladó, de árban nagyjából, ha jó állapotúak, akkor korrekt az ajánlat, de nagy csalódás lesz az a hangszer a p2óa2x után. Szerintem.
- petersen
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Roland G70v3, G800, W30
- Adott köszönetek: : 139 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 150 alkalommal
Igazad van a Rolanddal és az E80-nal kapcsolatban. Kár tagadni, pedig nekem G70-em van. Jó hangszer, jó hangszer, de sajnos a fejlesztés Rolandéknál már nem a régi. Mondjuk az E80 árban sem verseng a PA2X-el, ezt is figyelembe kell venni azért. Az E80 billentyűzete a G70-hez képest nagyon műanyag. Az az igazság, hogy 5 oktávra az a 22 kiló súly, az elég erős, még akkor is ha hangszórók vannak benne. Más világ, mint a Korg, az tuti.Asterix írta:Nem akarok rosszat írni Roland hangszerről, de nem a 2x konkurenciája. Ott volt a jó G-70, annak legalább billentyűzete, klön vokál kimenete volt, ezeket is elvették az e-80-ból, készült egy nagy batár, használhatatlan belső stílusokkal. Elég sok van a piacon eladó, de árban nagyjából, ha jó állapotúak, akkor korrekt az ajánlat, de nagy csalódás lesz az a hangszer a p2óa2x után. Szerintem.
petersen
Micsoda művész pusztult el bennem! /Nero/
[hr]
[hr]
- marton1974
- VIP
Nekem is volt G70-em.Ismerem.Nagyon jók a dobjai,de viszont a hangszínei nem az igaziak.Lehet ezeket az SRX bővítőket bele kapni na azokban van egy-két jó hangszín.De az sem KORG!!!
Jó hangszer a G-70 csak sajnos most már a ROLAND itt meg is ragadt a kísérőautomatikás hangszerek fejlesztésével...Jó a G szériája na de az nem "nekünk " való.
Nagyon jól játszotta a midit is a 70-es.De hangszínre messze menően a KORG veri.De nem csak a ROLAND-ot hanem a YAMAHA-t is.
A G-70 be csak egy SRX még az E-80-ba kettő is belemegy.
De sajnos mocsok drágák ezek a bővítők......Na meg a vokál sem egy főnyeremény a KORG TC.HELICON vokáljához képest!!!
Jó hangszer a G-70 csak sajnos most már a ROLAND itt meg is ragadt a kísérőautomatikás hangszerek fejlesztésével...Jó a G szériája na de az nem "nekünk " való.
Nagyon jól játszotta a midit is a 70-es.De hangszínre messze menően a KORG veri.De nem csak a ROLAND-ot hanem a YAMAHA-t is.
De sajnos mocsok drágák ezek a bővítők......Na meg a vokál sem egy főnyeremény a KORG TC.HELICON vokáljához képest!!!
- petersen
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Roland G70v3, G800, W30
- Adott köszönetek: : 139 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 150 alkalommal
Akkor nem mutatom be.marton1974 írta:Nekem is volt G70-em.Ismerem.Nagyon jók a dobjai,de viszont a hangszínei nem az igaziak.Lehet ezeket az SRX bővítőket bele kapni na azokban van egy-két jó hangszín.De az sem KORG!!!![]()
petersen
[hr]
[hr]