Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Hangtechnika - Használhatóság, felhasználói tapasztalatok

Hangtechnikával kapcsolatos témák

Moderátor: Moderátorok

Asterix
Globális Moderátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 493
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal

Re: Hangtechnika - keverők, erősítők, végfokok, hangfalak, m

Hozzászólás: # 1182Hozzászólás Asterix
2011.11.15. 14:57

Még nem eladó, de ha valaki olyan árat kínálna érte, aminek nem tudnék ellenállni, akkor valószínűleg eladnám. Fantasztikus hangszer, klasszisokkal jobb, mint a Pa2x-em volt, de nem tudom, hogy egyáltalán bármelyik hangszer és-e ennyit, mint amennyiben egy ilyen hangszer van.
Bár most hétvégén furcsa érzés volt egy hangszer mögött állni, de hajnalban jó érzés volt, hogy sokkal kisebb technikát kellett pakolgatni. Most még a fejmikrofonomat kell egy jobbra lecserélnem és akkor tényleg kialakul már végre valami.
De azért jobban örültem volna, ha nem dobták volna a hangfalakat vissza. Egyszer már meghallgattam őket, akkor 200e volt az ára, nem vettem meg. Most 150e-ért adnák. Újra belebújt a szög a fejembe, pedig már elég lenne. 3 évig teljesen egy felszereléssel jártam zenélni. Most fél éve kb. szinte minden héten mással megyek. Már kezdem unni.

marton1974
VIP
Hozzászólások a témában: 118
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 380 alkalommal
Kapott köszönetek: : 870 alkalommal

Hozzászólás: # 1183Hozzászólás marton1974
2011.11.15. 15:02

Asterix írta:Még nem eladó, de ha valaki olyan árat kínálna érte, aminek nem tudnék ellenállni, akkor valószínűleg eladnám. Fantasztikus hangszer, klasszisokkal jobb, mint a Pa2x-em volt, de nem tudom, hogy egyáltalán bármelyik hangszer és-e ennyit, mint amennyiben egy ilyen hangszer van.
Bár most hétvégén furcsa érzés volt egy hangszer mögött állni, de hajnalban jó érzés volt, hogy sokkal kisebb technikát kellett pakolgatni. Most még a fejmikrofonomat kell egy jobbra lecserélnem és akkor tényleg kialakul már végre valami.
De azért jobban örültem volna, ha nem dobták volna a hangfalakat vissza. Egyszer már meghallgattam őket, akkor 200e volt az ára, nem vettem meg. Most 150e-ért adnák. Újra belebújt a szög a fejembe, pedig már elég lenne. 3 évig teljesen egy felszereléssel jártam zenélni. Most fél éve kb. szinte minden héten mással megyek. Már kezdem unni.
Hát igen próbálgatja az ember...Ha van miből akkor cserélgeti is.De ami már egyszer bejött azt nem szabad eladni,mert csak megbánja az ember.Na mindegy.
Ha egyszer lecseréled a 3x egy Audyára akkor majd szólj.
Én ha tehetném biztos megvenném az Audyát a helyedben...100%
Hát igen ezt jól mondtad hogy bármely hangszer ér e annyit mint amibe ezek vannak!A 3x meg az Audya.
Én még mindig azt mondom hogy aki érti a hangszere minden porcikáját és azt ügyesen használja már egy pa800-as vagy egy 1x proval is csodát tud művelni.Felesleges olyan hangszert venni aminek a felét sem tudja kihasználni az ember mert vagy nem ért hozzá vagy nem tudja kezelni.Persze mindjárt szebben mutat egy Audya vagy egy Korg Pa3X az állványon... :D
Na de egy Audyánál már én is megállnék! :D :D :D :D

Asterix
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 1184Hozzászólás Asterix
2011.11.15. 15:11

Már volt Audyám. 700e ft-ért vennék, de többet nem adnék érte. Annyiért meg jelenleg nem ad senki.

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 1186Hozzászólás marton1974
2011.11.15. 21:17

Üdv.Asterix!
Az Expresszen volt fenn egy pa2x pro két napig!600.000-ért elvitték.Vajon miért?... :ugeek:
Csak nem olyan rossz az a hangszer...

Asterix
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 1192Hozzászólás Asterix
2011.11.15. 21:36

marton1974 írta:Üdv.Asterix!
Az Expresszen volt fenn egy pa2x pro két napig!600.000-ért elvitték.Vajon miért?... :ugeek:
Szia!

Nagyon nem rossz hangszer. Nálam is a TOP5-ben simán benne van. Ha esetleg valamikor mégis eladnám a Pa3x-et, akkor azért egy Pa2x-et vennék helyette... :D

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 1199Hozzászólás marton1974
2011.11.15. 21:55

Asterix írta:
marton1974 írta:Üdv.Asterix!
Szia!

Nagyon nem rossz hangszer. Nálam is a TOP5-ben simán benne van. Ha esetleg valamikor mégis eladnám a Pa3x-et, akkor azért egy Pa2x-et vennék helyette... :D
Figyu van egy üzlet Dynacord pm 1000+Roland E-80 a 2x-ért?
Szerinted milyen az E-80,azt mondják nem egy rossz hangszer....Jók a dobjai meg jól játsza a midiket...

Asterix
Globális Moderátor

Hozzászólás: # 1207Hozzászólás Asterix
2011.11.15. 22:43

Nem akarok rosszat írni Roland hangszerről, de nem a 2x konkurenciája. Ott volt a jó G-70, annak legalább billentyűzete, klön vokál kimenete volt, ezeket is elvették az e-80-ból, készült egy nagy batár, használhatatlan belső stílusokkal. Elég sok van a piacon eladó, de árban nagyjából, ha jó állapotúak, akkor korrekt az ajánlat, de nagy csalódás lesz az a hangszer a p2óa2x után. Szerintem.

petersen
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Roland G70v3, G800, W30
Adott köszönetek: : 139 alkalommal
Kapott köszönetek: : 150 alkalommal

Hozzászólás: # 1208Hozzászólás petersen
2011.11.15. 22:52

Asterix írta:Nem akarok rosszat írni Roland hangszerről, de nem a 2x konkurenciája. Ott volt a jó G-70, annak legalább billentyűzete, klön vokál kimenete volt, ezeket is elvették az e-80-ból, készült egy nagy batár, használhatatlan belső stílusokkal. Elég sok van a piacon eladó, de árban nagyjából, ha jó állapotúak, akkor korrekt az ajánlat, de nagy csalódás lesz az a hangszer a p2óa2x után. Szerintem.
Igazad van a Rolanddal és az E80-nal kapcsolatban. Kár tagadni, pedig nekem G70-em van. Jó hangszer, jó hangszer, de sajnos a fejlesztés Rolandéknál már nem a régi. Mondjuk az E80 árban sem verseng a PA2X-el, ezt is figyelembe kell venni azért. Az E80 billentyűzete a G70-hez képest nagyon műanyag. Az az igazság, hogy 5 oktávra az a 22 kiló súly, az elég erős, még akkor is ha hangszórók vannak benne. Más világ, mint a Korg, az tuti.

petersen
Micsoda művész pusztult el bennem! /Nero/
[hr]

marton1974
VIP

Hozzászólás: # 1209Hozzászólás marton1974
2011.11.15. 23:13

Nekem is volt G70-em.Ismerem.Nagyon jók a dobjai,de viszont a hangszínei nem az igaziak.Lehet ezeket az SRX bővítőket bele kapni na azokban van egy-két jó hangszín.De az sem KORG!!! :D
Jó hangszer a G-70 csak sajnos most már a ROLAND itt meg is ragadt a kísérőautomatikás hangszerek fejlesztésével...Jó a G szériája na de az nem "nekünk " való.
Nagyon jól játszotta a midit is a 70-es.De hangszínre messze menően a KORG veri.De nem csak a ROLAND-ot hanem a YAMAHA-t is.
A G-70 be csak egy SRX még az E-80-ba kettő is belemegy.
De sajnos mocsok drágák ezek a bővítők......Na meg a vokál sem egy főnyeremény a KORG TC.HELICON vokáljához képest!!!

petersen
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Roland G70v3, G800, W30
Adott köszönetek: : 139 alkalommal
Kapott köszönetek: : 150 alkalommal

Hozzászólás: # 1210Hozzászólás petersen
2011.11.15. 23:19

marton1974 írta:Nekem is volt G70-em.Ismerem.Nagyon jók a dobjai,de viszont a hangszínei nem az igaziak.Lehet ezeket az SRX bővítőket bele kapni na azokban van egy-két jó hangszín.De az sem KORG!!! :D
Jó hangszer a G-70 csak sajnos most már a ROLAND itt meg is ragadt a kísérőautomatikás hangszerek fejlesztésével...Jó a G szériája na de az nem "nekünk " való.
Nagyon jól játszotta a midit is a 70-es.De hangszínre messze menően a KORG veri.De nem csak a ROLAND-ot hanem a YAMAHA-t is.
A G-70 be csak egy SRX még az E-80-ba kettő is belemegy.
De sajnos mocsok drágák ezek a bővítők......Na meg a vokál sem egy főnyeremény a KORG TC.HELICON vokáljához képest!!!
Akkor nem mutatom be. :D ;) De az E80 akkor is súlyosabb és nem tudom ki hogy van vele, de az öt oktáv azért az "csak" 5 oktáv. Igaz, tudja az mp3-at és a két SRG/SRX-et, amit a G70 nem, de ettől még nem jobb és úgy látom jobban is esik lefelé az ára, mint a G70-nek, pedig jóval föntebbről indult. ;) Szóval ha a G70-et ismered, akkor mondhatjuk az E80-at is. Akkor meg szerintem nincs miről beszélni hogy cserélj-e... ;) :D :lol:

petersen
Micsoda művész pusztult el bennem! /Nero/
[hr]

Új hozzászólás