Tényleg lassan írom, hogy mindenki megértse!!!
Felejtsük már el ezt a kinek a jobb hangszer metódust! Fényeztem a korgot? Nem! Rohadt sok negatívumot tudok mondani róla...
Nekem azzal van bajom, hogy olyat fényez Márton amit még nem hallottunk úgy megszólalni! Lásd Ketron Audya! Már olvastunk eposzokat, így lehet állítani ezt így lehet állítani azt,de még sehol senki nem mutatta, nem került fel hangzóanyag! Egy nagyon egyszerű dolgot kértem!
Egy alap gm midit küldjön el valaki, azt csinálja meg a ketronon, állítsa át a hangszíneket ne Gm-re, hanem lehetőleg sampler vagy élő cuccra... Állítson be effektek, vagy szerkessze át/rá a midi sávra, állítson eq-t csatornára állítson dinamikai értéket ha szükséges..! A lényeg, hogy hallható legyen a változás..mert ami korábban fent volt, egy deka változás nem történt! Én hozzányúlok egy dalhoz a végeredményt még egy piaci headsetben is halható, hogy megváltoztatták! Nem egy ilyen példával éltünk..Manyus: Te még emlékszel ez régen is így volt...
Nekem ez böki a csőrömet!
Kértem mutassa már meg valaki: Erre milyen válasz jön..én megtaláltam az ízt..? Miben? Hogy??
Egyszerű kérdést tettem fel, mit tud állítani akkor a Midi optival..Milyen választ kapok BMW meg Mercédesz...
Komolyan mondom legyünk már fasza gyerekek és mutassunk is már végre valamit, mert a mellébeszélés az nagyon megy!
Tényleg veszek egy ilyen vasat és nekiülök, nem hiszem, el, nincs egy normális tulajdonosa aki végre megtenné kb 10perces munkát...
Nem akarásnak...