Waw file-ban olyan swinget veszek fel, amilyen kedve éppen van a dobosomnak.
Midi-t nem használok, valamelyik nap nézegettem, a műsor, amit összeraktam az Audyára, 90%bon audió dobos stílus. Akkor nálam nincs is szükség polifóniára.
Lenne urak egy megjegyzésem, én ezt a témát nem feszegetném, és nem is különösebben érdekel ez a dolog. Csak arra szeretném felhívni a figyelmét minden kedves fórumtársaknak, hogy akár ezen a fórumon, akár egy H betűs fórumon, akár egy I betűs fórumon az elmúlt öt évben megnézed a Ketron Audyás hozzászólásokat, embereknek szögesen változik meg a véleménye a hangszerrel kapcsolatban. Pedig ilyen szintű usereknél ha ezek eget rengető problémák, akkor ezek öt éve is fennálltak. Mindenkinek szíve-joga, hogy milyen hangszert vesz, milyet használ, sőt jelenleg még kis hazánkban szólásszabadság van ezért a véleményét is elmondhatja bárki anélkül, hogy meg kellene haragudnunk egymásra. Aki Audyát vett, tudta, hogy mit vett a nyakába. Azt is tudta, nem zökkenőmentes a dolog. Aki a 2000 évek elején SD1et vett, ugyanezt a kört lejátszotta már. Köztük én is. Aztán jött a plus, jöttek a frissítések, és sok embernél az SD1 maradt az etalon, vagy akár az X1. Nincs is ezzel semmi baj. Ami jó, ami kiforrott, azt meg kell hagyni.
Gáz az Audyán egy- két dolog? Esetleg ultra gáz? Nem hinném.
Tudjátok, mi az ulta gáz? Hogy mi zenész emberek oda jutottunk, hogy sokkal de sokkal foglalkozunk az elektronikával, a szoftverekkel, a polifóniával, a sysexekkel mint kellene. Zenélni kellene. Rosszul, hibásan, de örömmel.Az ismerőseink büszkén mondják, hogy xy zenész a barátom, mekkora bulikat csinál, stb.... van egy házibuli, ahol van egy öreg zongora....Játssz már valamit, zenész barát! A kollégák 90 %-a elvérzik ott a helyszínen, mert lehet jobb kézzel eljátsza a szerelemvonat wampját, a bal keze csak a hangerőpotit ismeri.
Ez a gáz! Ultragáz!
Bocsánat urak a fröcsögésért, de én azt kezdem érezni itt a fórumon, hogy nem az Audya szar hangszer, hanem az hülye, aki megveszi.