Tomi!almatom írta:Sok ebben a hitében lévô billentyûst fogok rövidesen elkeseríteni!Asterix írta:.... az Audya midifile lejátszása is Sokol rádió és ez a nagy baj...
És nem az audyás audiális dobsávokat fogom használni, hanem a saját kiosztású dobhangjait, illetve a max pluszban a groove-okat.
Azt meg végképp nem szabad elfelejteni, hogy a zene alapja a dob és a basszus. Ha ez a két hangszín jó, akkor az egész zene pregnáns és feszes lesz. Márpedig az egyszerû ketron dobhangok is feszesebben szólnak bármely más márka kínálatátol.
Basszus gitár? Nincs kérdés! Ez olyan, mint a fekete-fehér esete: annyira egyértelmû. Mutattam a találkozón a basszgitár hangot, szerintem mindenki aki hallotta, osztja ezt a véleményemet.
Fogok írni rövidesen audyára midit, majd eldöntitek, hogy sokol rádió-e vagy sem?!
Nem akartalak megsérteni, de te ebben nem a témában nem vagy olyan ember, akinek a szavára adni kell. Hogy miért nem? Egy kis példa: megemlítettem egy profi zenész kollégának, hogy almatom fogja bemutatni a fórumtalálkozón az Audyát. Mit mondott rá? Ne almatom mutassa be a hangszert, mert ő olyan kvalitású zenész, ha neki egy (nem emlékszem milyen hangszert mondott pontosan) pl. Roland E36-ost adtok a kezébe, akkor az is úgy fog megszólalni, hogy beszarás lesz, nem hogy egy Audya, de ezt 100 zenészből kb. 1 tudja megcsinálni: almatomi. És ezt nem én mondtam, akinek akkora zenei tudása sincs, hogy megítélje a te tudásodat, hanem egy stúdiót üzemeltető, baranyai, profi zenész. Akkor most mit mondjak? Természetesen minden biztosan úgy fog szólni, hogy az állunk leesik a csodálkozástól.
A Sokol rádiót pedig félreértetted. A Korg Pa2x-et is Sokol rádióztam, pedig mindenki tudja, hogy nagyon szerettem azt a hangszeremet és zömében csak jót tudnék róla mondani, de az Audya audió alapú stílusaihoz képest Kismiska.
Hogy jobban megvilágítsam, amit ezzel a Sokollal ki akartam fejezni egy másik hasonlattal: egy átlag hangszer, az egy Opel kategória, az Audya, Korg Pa3x, Tyros4, stb az egy BMW kategória, de az audió alapú stílusai az Audyának mindenféleképpen Ferrari. És ezzel nem a BMW-t akartam lebecsülni, hanem méltó helyére tenni a Ferrárit. Nem tudom megérted-e, amit ki akartam fejezni. És ezt a Ferrárit az audió alapú stílusok alapból tudják nálam is, anélkül, hogy órákat dolgozna vele almatom