Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

OnSong

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Avatar
Asterix
Globális Moderátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Hozzászólások: 3474
Csatlakozott: 2011.10.28. 17:51
Hangszer: -
Tartózkodási hely: Magyarország, Eger
Adott köszönetek: : 1837 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2886 alkalommal

OnSong

Hozzászólás: # 64384Hozzászólás Asterix
2020.01.26. 20:15

Uraim!
Sürgős segítségre lenne szükségem. Hétvégén egy zenész kollégával megyek muzsikálni. Mindketten használjuk az OnSong programot. Mindkét iPad és OnSong az én nevem alatt fut.
A kérdésem az lenne, hogy van-e arra mód, hogy szinkronizáljuk a két iPad-et. Egy irányba. Tehát én szeretném a dalokat kiválasztani és szeretném, ha a kiválasztáskor a kolléga iPadje is az én szövegemet jelezné ki.
És még egy kérdés. Ha ez megoldható, akkor a következő probléma. Az én OnSongom jóval több bejegyzést tartalmaz. Tehát ha én kiválasztok egy bejegyzést, ami a kolléga gépén fizikailag nem található, meg fog-e jelenni nála, vagy a teljes adatbázisomat az ő iPad-jére is rá kell másolnom???
Köszönöm...
További szép hétvégét!!!Új hozzászólás