Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Szökésben

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Avatar
sweetwater
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Hozzászólások: 26
Csatlakozott: 2017.06.11. 08:22
Hangszer: Korg Pa3xLe, Roland Gaia SH, Kawai ES-110
Adott köszönetek: : 5 alkalommal
Kapott köszönetek: : 7 alkalommal

Szökésben

Hozzászólás: # 60589Hozzászólás sweetwater
2019.01.11. 16:07

Nem tudom ki olvasta, Dénes József: Szökésben című könyvét. Minden zenésznek ajánlanám, egy végtelen szomorú történet Dönciről a pesti underground fenegyerekéről.
Egyesek azt mondják, zseni volt, mások meg középszerű zenésznek tartották. Az önéletrajz könyvben megjelenik a 70/80/90 évek zenei alvilága. A múltban a fiatalságomra nyit ablakot.
Ahol nem voltam arról most olvasok.

Nagyon fura az egész két könyvet kaptam karácsonyra az egyik a Szökésben, a másik Cohen 41 év beszélgetéskötete. Két zenész két világ. Egyik világsztár, a másik a magyar zenei múlt
hányatott sorsú alakja. Mind két kötet izgalmas, letehetetlen.Új hozzászólás