Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat
Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt
Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról
Gyerekek! Lehet kinevettek,de egy hete mást sem hallgatok csak ezeket a Parno graszt koncert felvételeket.
Azt kell,hogy mondjam,hogy lehet tanulni ezektől a ZENÉSZEKTŐL!!!Eszméletlen,hogy minden elektromos hangszer nélkül ekkora ZENÉT csinálnak.
minden tiszteletem az Övék!!!!!!
Nekem meg pontosan az ellenkezőjét váltja ki belőlem. Ki sem állhatom az ilyen jellegű zenét.
Én sem azt mondtam,hogy csak ilyet hallgatok....játszom,De ha elmegyek egy buliba ahol elhúznak 1-2 ilyent akkor az elég és biztos beindulok rá....Úgy ahogy az a rengeteg néző is tette
Ez az úgynevezett kvartkörös akkord fűzés , rengetegen használják.
- kék a szeme
- nézését meg a járását
- híd a folyót
- se veled, se nélküled és kb minden 4. mulatós dalban ez a kvartkörös fűzés felelhető.