Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

Pityus
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 43
Hangszer: PSR-SX900
Adott köszönetek: : 265 alkalommal
Kapott köszönetek: : 548 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 62809Hozzászólás Pityus
2019.08.17. 15:54

Ha nem gond, én így emlékeznék Piko barátunkra.
2010, - a fórum buli. Rövid videot miként lehet feltenni?
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 576
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 979 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal

Hozzászólás: # 62812Hozzászólás ---Qgli---
2019.08.17. 19:48

powersparc írta:
2019.08.17. 13:58
---Qgli--- írta:
2019.08.06. 22:08
Nem egy könyvnek hiszek,hanem sok könyvnek, amit rendszer szintem átlátok, de a tv-ben lévő elemzők ezekről egyáltalán nem, beszélnek, mert szerintem nem mernek

Nyár idényi áttekintés a kérdés jegyében Qglinak: https://magyarnemzet.hu/velemeny/orban- ... a-7190504/

Ezt meg csak kísérőként, miért nem kell Facebookot használni: Orwell megjósolta a Facebook-világot is
Amikor már olyan cikkeket kell olvasni, ami egy bizonyos oldal politikáját képviseli, akkor már bukott a helyzet, legyen az baloldali HVG, vagy jobbos Magyar Nemzet. A háttérhatalom szemében minden kormánynak van egy apró kis feladata a céljaik elérése érdekében. Gyurcsány is csinált valamit ( amiről senki nem is hallott szerintem ) meg Viktor is csinált valamit amiért egyébként nagy a felháborodás az országban.
Viktor esetében a stadionokról van szó! Nagy hatalmas futballstadionok, aminek ( a háttérhatalom szempontjából ) teljesen más funkciója lesz, minthogy a szórakozás. ( Ha erre kerül a sor majd rájön mindenki, de akkor már minden mindegy lesz )
Gyurcsány esetében is épült valami az országban, amiről soha nem beszélt senki, mert egy egyszerű szemétégetőről van szó Rákospalotán, ami ( ha jól tudom ) azóta sem üzemel. Miért is? Mert nem szemétégető, hanem egy hatalmas teljesítményű krematórium, ahová több százezer olyan műanyag koporsót hozattak, amibe három ember belefér. Miért van az ott? Valamire készülnek!
Tehát ezzel csak arra akartam célozni, hogy Viktor is és a többi vezető is csak egy pici láncszem a pénzuralmi elit céljainak eléréséhez.
Trump? Ő talán nincs benne?
Amerikában ( mivel rengeteg ember él ) fel van építve rengeteg tábor, amik ún. átnevelőtáborok! Megsemmisítő tábor is van, de átnevelő tábor több. Ott is készülnek valamire? Talán ugyanarra, mint itt Magyarországon? Talán arra, hogy egy új világrendre neveljék az embereket? Aki nem hódol be az új világrendnek, az a másik táborba kerül?
Sok itt a kérdés, de bárhonnan is nézem, mindig összeállnak a képkockák és minden összeillik és minden ugyanarra a törekvésre vezethető vissza.

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 62815Hozzászólás ---Qgli---
2019.08.17. 21:49

powersparc írta:
2019.08.17. 20:28
ha tömegesen kell embereket eltűntetni nekik,ahhoz elég vírus, bomba stb
Csakhogy ezek visznek mindenkit és nem válogatja ki az aki behódol! Ki van ez találva Power!
powersparc írta:
A stadion egyedül Orbán hülye focimániája miatt van.
Ez van beadva mindenkinek! Ezek szerint jó munkát végez a sajtó!
powersparc írta:
Azzal se értek egyet, hogy ha vmi jobb oldali sajtó, az nem írhat le igazságot.
Én nem mondtam, hogy hazudik! Én azt mondtam hogy valakinek az oldalán ír! Nem hazudik, de azt nem írja le, hogy valójában miért kapott rengeteg pénzt az EU-tól stadionra.

Bubamara
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 148
Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal

Hozzászólás: # 62819Hozzászólás Bubamara
2019.08.18. 10:44

Buba

Bubamara
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 148
Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal

Hozzászólás: # 62820Hozzászólás Bubamara
2019.08.18. 11:09

Ha keresed, találsz irodalmat róla.

https://www.leleplezo.eu/l/fema-taborok-magyarorszagon/

Buba

almatom
VIP
Hozzászólások a témában: 211
Hangszer: Ketron SD90
Adott köszönetek: : 169 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal

Hozzászólás: # 62823Hozzászólás almatom
2019.08.18. 12:16

Ez nem, hogy gáz.........hanem ultra gáz!!!!!!!!!!!!

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 62826Hozzászólás ---Qgli---
2019.08.19. 06:28

powersparc írta:
2019.08.18. 12:00
Ez a Drábik is még hajdanán értelmes volt, de szegény ahogy öregszik, inkább kertészkedjen otthon, mert ami vadságokat összehord fennen hangerőn, az kriminális. Ráadásul mikor megkérdezik (akár még a stúdióban Jakab is), hogy na de ezeket mivel lehet bizonyítani, akkor az rá a válasz mégnagyobb hangerőn, hogy HÁÁÁÁT EZ ÍGY VAN ÉS KÉSZ!!!

Az a helyzet, hogy abban a bizonyos könyvben tökéletesen le van írva, hogy az olyan embereket, akik ezeket kimondják, azokat nevetségessé kell tenni. Nem nehéz őket nevetségessé tenni, mert az emberek olyanok, hogy úgy sem hiszik el, hogy ekkora gonoszság létezik a világban. Képtelenek felfogni, hogy ezt bárki meg tudja csinálni, mert úgy hiszik, hogy: Úgyis lesz egy valaki, aki elárulja a Bilderberg Csoportot, úgyis lesz egy szabadkőműves, aki elárulja az egész törekvést.
Volt aki elárulta, lesz is, de eddig még mindegyiket nevetségessé tették, mert az emberek képtelenek felfogni, hogy egy ilyen tervet véghez lehet vinni.
Rengeteg tanulmány, rengeteg kísérlet az utóbbi 1-200 évben, amiről nem is hallottunk ( én beleolvastam egy kettőbe, amit elértem ), csak azt láttuk, hogy az euró ára 310 Ft-ról 220-ra csökkent ( volt ilyen pár éve ), a benzinért egyik napról a másikra dupla árat kértek, ezeken kívűl még rengeteg kísérlet, ami nem Magyarországon zajlott, hanem más országokban, de a tanulmány elkészült róla, hogyan is viselkednek az emberek ezek hatására. Az emberek nem is sejtették, hogy ezeket mind csak azért csinálták, hogy tanulmányozzák a viselkedésüket. Ez ma már olyan szintre fejlődött, hogy már úgy manipulálják az embereket, ahogy csak akarják.
Úgy látom a reakcióitokból, hogy elérték a céljaikat! Nem hiszitek el még azt sem, ami kézzel fogható bizonyíték ( Rákospalotai szemétégető ), mert nem akarjátok elhinni! Nevetségessé tették számotokra Drábik Jánost, pedig egy egyetlen egy könyvét nem olvastátok ( én elolvastam párat ).

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 62828Hozzászólás ---Qgli---
2019.08.19. 06:35

Amikor ilyen reakciókat látok ( nemcsak nálatok, hanem sok embernél ), akkor elszorul a torkom, mert annyira kevesen vagyunk, akik ezt átlátjuk és megértjük, hogy nem tudunk semmit tenni, mert minket is csak kinevetnek, de amikor majd ott álltok, hogy kvázi a "nyakatokon lesz a kötél", akkor rájöttök, hogy igaz lehetett a történet, de akkor már annyira késő lesz, mert akkor már "nyílik alattatok ajtó". Ezt akarják és sajnos fogják is elérni!

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 62833Hozzászólás ---Qgli---
2019.08.19. 09:57

powersparc írta:
2019.08.19. 09:38
Ma ahhoz képest béke van luxus kivitelben.
Persze, hogy nyugodtan legyél és ne lásd, hogy "ássák a sírodat"...és nem is látod.
powersparc írta:
2019.08.19. 09:38
Nem azt mondom hogy nem lesz apokalipszis egyszer ahogy meg van írva, de ott a Bilderbergek is csak pislogni fognak. Nem ők az urak itt...
Legalábbis te úgy gondolod, hogy nem ők az urak. Ők másképpen gondolják...

Apokalipszis? Lesz.
Kérdés, hogy ki fogja előidézni az apokalipszist? Talán épp a Bilderberg csoport?
Rengeteg kérdés merül itt fel ez ügyben. Nekünk kisembereknek fogalmunk sincs, hogy milyen dolgok vannak már felfedezve ebben a világban és ezek a felfedezések titkolva vannak. A tudomány a pénzoligarchák kezében van, mert akinél a pénz van, az bármit megvesz ( a tudósokat is beleértve ) és bárkit elhallgattat, aki neki nem tetsző dolgot fedez fel. ( Erre itt Magyarországon is rengeteg példa van kezdve a Béres csepptől a vízzel működő motorig )
Gondolod, hogy teljesen véletlen lesz, hogy most lesz egy apokalipszis? Én a véletlenekben nem hiszek, pláne abban a bizonyos könyvben is le van írva, hogy véletlenszerű dolgokra rá lehet kenni sok mindent, mert az emberek elhiszik!

---Qgli---
VIP

Hozzászólás: # 62834Hozzászólás ---Qgli---
2019.08.19. 10:07

Ami szomorú az egészben, hogy ezek a pénzoligarchák ( bankárdinasztiák ) beteg emberek. Évszázadok óta nem hajlandóak csak a saját fajtájukkal házasodni, mert nem keverik a vérvonalukat más vérrel. És ezeknek az embereknek a pénz által akkora hatalmuk van, hogy bármit megtehetnek. És azt vallják, hogy a Föld nevű bolygó az övék és az emberek csak élhetnek rajta addig, ameddig dolgozni tudnak.
Egy olyan egy központból irányított királyságot akarnak kiépíteni, ahol az embereket identitástudat és nemzetiség nélküli, keveredett ( se nem fehér, se nem fekete ) homogén fajként tartják úgy, mint a haszonállatokat.
Ennek a tervnek a vége felé járunk. Ha túlélnénk, akkor meglátnánk, hogy ez lesz....de nem fogjuk...lehet, hogy jobb is.

Új hozzászólás