|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- forissandor
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Re: Gumiszoba
Akkor már lenne egy orgonád.forissandor írta:L
Lehet tényleg öregszem....
Asterrix!
Jó hogy írtad a dob kari problémát.
Van valahol kompatibilitási lista a plg sorozatról?
Veszek majd bele és nem szeretnék lyukra futni. (Bár időnként az sem rossz.
Buba
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
A DX, VL, An kártyát általam is tesztelve, tökéletesen működnek. (Ha mégis 9000pro-m lesz, abban DX és AN bővítők lesznek...)
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
A bk9 fele olyan súlyú, a v standard dobszetten kívül a többi benne van de az user dobbal olyat is csinálhat az benne. Meg amilyet csak akarsz. Az user dob lehetőséggel kapcsolatban annyit, a Roland kommunikációja kicsit érdekes erről. 5 user dobszett készítésére van lehetőség, ezek közül 1 használható fileokban és stílusokban. De az elkészített user szettet ki lehet menteni pendrivera és újakat lehet csinálni, gyakorlatilag korlátlan mennyisegűt. Elolvasva a rolandee.hu-n a termekismertetőt, erről nem igazán lehet olvasni. A gép könyvben mar benne van az 5 user szett lehetőség, de valahol a sorok mögött között a gépkönyvben máshol van leírva hogy az az 5 mégse 5 kedves júzer, hanem annyi amennyit akarsz...gabati írta: Tény és való, hogy amikor cipelni kell nagyon nehéz a G 70 is, pedig csak puhatokja van.
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
[quote="powersparc"]
SRX-01:
Jó dolog, de mégis olyan "Rolandos".
Szerintem a 9000 Proban jobban, vastagabb testtel szóltak a dobok Bubánál és nem akarok most a ló túlsó oldalára esni ennek tömjénezésében, de hallgassátok már meg ezt normális hangerőn (ne pc hangszórón)!
A Yamaha 9000 Proról nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt nálam még eddig és nem is hallottam élőben sem, erre nálunk fele nincs sok belőle. Lehet, hogy kicsit Rolandos a hangzása az SRX 01-nek, de én jól elvagyok vele, szeretem a Roland hangzást
SRX-01:
Jó dolog, de mégis olyan "Rolandos".
A Yamaha 9000 Proról nem tudok nyilatkozni, mivel nem volt nálam még eddig és nem is hallottam élőben sem, erre nálunk fele nincs sok belőle. Lehet, hogy kicsit Rolandos a hangzása az SRX 01-nek, de én jól elvagyok vele, szeretem a Roland hangzást
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Sziasztok,
örömmel tudatom veletek, hogy családunk a mai napon 3 taggal bővült...
Benivel, a kis fehér szőrgombóccal valamint a QSC K10 ikerpárral...
Mindhármat teszteltem, imádom őket...

örömmel tudatom veletek, hogy családunk a mai napon 3 taggal bővült...
Benivel, a kis fehér szőrgombóccal valamint a QSC K10 ikerpárral...
Mindhármat teszteltem, imádom őket...
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Sziasztok, ha megállapodást írtok zenéről, mit szoktatok bele venni? Kaja, inni való fogyasztás, berendezés rongálása, stb...?! Tudna nekem küldeni valaki egy mintát esetleg? Nem fogom felhasználni, csak látnám hogy milyen egy ilyen.
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Székekkel kapcsolatban kérdeznék. Ki mit használ?
Bazsi,
https://www.pestyparty.hu/files/Szerzod ... zemely.pdf
Ha ez alapján megírod az már egész jó lesz. Miért te eddig nem írtál? Én csak szerződéssel vagyok hajlandó rendezvényt vállalni. Kamura nem. A befejezés időpont is meg van határozva. Orrba-szájba ill. amíg van értelme dolgokra nem alapozok. Nálam az idén 04:00-ig tart a vállalt pénzért, majd ha tovább kell lenni az óránként 15.000 Ft. De a tapasztalat azt mutatja, hogy a 03:00 a legmegfelelőbb a végének. Az esetek túlnyomó többségében olyan fél három körül megrogynak aztán onnantól négyik kínlódás. Étel, ital, öltöző. Ha nincs öltöző a WC-ben nem vagyok hajlandó öltözni, és akkor rövidnadrág, póló, papucs lesz az öltözet.
Mindenről írjál.

Székekkel kapcsolatban kérdeznék. Ki mit használ?
Bazsi,
https://www.pestyparty.hu/files/Szerzod ... zemely.pdf
Ha ez alapján megírod az már egész jó lesz. Miért te eddig nem írtál? Én csak szerződéssel vagyok hajlandó rendezvényt vállalni. Kamura nem. A befejezés időpont is meg van határozva. Orrba-szájba ill. amíg van értelme dolgokra nem alapozok. Nálam az idén 04:00-ig tart a vállalt pénzért, majd ha tovább kell lenni az óránként 15.000 Ft. De a tapasztalat azt mutatja, hogy a 03:00 a legmegfelelőbb a végének. Az esetek túlnyomó többségében olyan fél három körül megrogynak aztán onnantól négyik kínlódás. Étel, ital, öltöző. Ha nincs öltöző a WC-ben nem vagyok hajlandó öltözni, és akkor rövidnadrág, póló, papucs lesz az öltözet.
Mindenről írjál.
- Siklai68
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Yamaha PSR 9000 Pro
- Adott köszönetek: : 601 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 382 alkalommal
- Kapcsolat:
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Szintén... (Pedig két bárszék szerűség is van már otthon, de nem tudtam megszokni. Illetve azokon ülve nem ér le a lábam, nem tudom kezelni a pedálokat...