Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Gumiszoba

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

---Qgli---
VIP
Blogbejegyzések: 14
Hozzászólások a témában: 533
Hangszer: -
Adott köszönetek: : 937 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2429 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 70062Hozzászólás ---Qgli---
2024.08.26. 05:28

Ezért minek is zenélnék, erre tökéletes a legolcsóbb DJ pult is.
Szarjunk bele az egész világba mi is és kész. Én nem rúgok be, nem nyomkodom a telefont, nem live-ozok, nem instázok, de beleszarni én is bele tudok, csakhogy én pénzt is kérek érte. Már mindenhol ez megy. A zeneiskolában ezt azért nem teszem meg, mert él még bennem a remény, hogy ezt meg tudom változtatni legalább annál a pár tanítványomnál, akikkel foglalkozok, de sok kolléga már ezt sem teszi meg, mert beleszarnak a tanításba is!

forissandor
VIP
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 218
Hangszer: ?
Adott köszönetek: : 266 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1570 alkalommal

Re: Gumiszoba

Hozzászólás: # 70063Hozzászólás forissandor
2024.08.26. 10:04

Pontosan!

:D

Kicsit leegyszerűsített a dolog, de tényleg ez a helyzet.
Egyébként minden tiszteletem a tiéd, ha van benned annyi kitartás és elv, hogy közvetítsd a tudást a tanítványaid felé. Nálam is vannak elvi kérdések pl az iskolában, de a vendéglátásban már nincsenek.

Az olcsó lejátszó nem jó, mert gagyin is szól, meg szét is pereg a második bulin.

Új hozzászólás