Sziasztok. Orbán Zoltán vagyok.
Somogy megyei vagyok. 40 éves. Nagyon szeretem a zenét, szeretek a szintetizátorral foglalkozni szerkesztgetni, zenélni. Jelenleg Korg Pa1000 szintetizátorom van. Szívesen segítek bárkinek ha tudok bármilyen témában. Remélem hasznát tudjuk egymásnak venni!
Üdv. Zoli
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
A Zeneszek.com csapata
Moderátor: Moderátorok
-
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg pa600
- Kapott köszönetek: : 7 alkalommal
- vigo01
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 239 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Re: A Zeneszek.com csapata
Hali Zoli írtam egy privi üzit.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A