Nos lámpák!
Nekem
EUROLITE LED QDF-Bar fényszett táskával van !
EZ most 87eft ha jól láttam! Én még akcióban 1 éve 64.900-be vetem ! Pár hete 50körül adták extra akcióba..Annyirét nagyon megérte...
Ennek van egy átlátszó házas változata..Az 100körül mozog!
Más márka gyakorlatilag ua ez a felépítés, de valaki azt mondta talán gyengébb picivel a fényerő
Chauvet 4Play ez 50 körül van !
VAn egy másik változata! Külön nem állítható a lencse, de kis helyet foglal és ua- ezt tudja gyakorlatilag!
ez az! Ez 55eft!
Ezek ledesek, nincs forgó alkatrész benne, program alapján hozza fénycsóvákat! A spotos verzsön előnye a 4 fejet oda fordítod ahova szeretnéd! Előnyös, ha egy magad mögé vagy 2, kettő frontba plafon vagy tánctér, így a helyszín miatt sok a lehetőség! Nagy terembe körbe is a háttérbe szépen szét lehet "lőni" és látványos!
Aki egyszerű fényre vágyik valóban kis beruházással
2 ilyen GOBO fénnyel teljesen korrekt hatást lehet elérni!
Hátránya, hogy égős,/Lásd konyhai pultok megvilágításánál kis spotokban van ilyen talán gu20 a pontos típusa!/ igaz az égő nem túl drága, valamint forgó motoros! Egy kollégámnak az elektronikus panel égett le! Nekem jól működött! Mivel egyszerű kínai cucc, a hangvezérlő potmétere lehet túl érzékeny..Nehézkes beállítani, hogy a zene ütemére megfelelően forogjon!
2 hete vettem a kollégámmal 2db
Eurolite FE19 LED flower effektet
Gyakorlatilag a GOBO ledes megfelelője! Ezt nyáron is néztem akkor 18900ft volt bevezető áron..:)Most ez 11-12eft !2-3 fény ebből is hangulatos!
Ami még tetszik:
EUROLITE LED Z - 600 RGBW Akciósan 46 eft
EUROLITE LED FE-600 RGB DMX
Én lézerekkel kapcsolatosan látnék ötleteket!
Víz effektek is érdekelnek, erről majd holnap szedek össze pár darabot!
üdv: zeneboy