Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat ![]() Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ![]() |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: YAMAHA TYROS 4
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Igen a Mixing consol-ban állítottam be a hangerőket , balanc-ot és a hangszereket . Eddig jutottam ! De ezt a stíle editor-t nem találom !
-
- Újonc
Igen a Mixing consol-ban nyitottam meg. Beállítottam a hangerőket, a balac-ot, majd pedig kicseréltem a szükséges hangszereket . Eddig jutottam !
A style editor-t nem találom ! Azt hol keressem ?
-
- Újonc
Igen a Mixing consol-ban nyitottam meg. Beállítottam a hangerőket, a balac-ot, majd pedig kicseréltem a szükséges hangszereket . Eddig jutottam !Mauglidyro írta: ↑2025.06.03. 21:30Ez kétféle képpen értelmezhető:
Regisztrációs bankból hívod be a stílust?
A Memory-t, ha lenyomod, felugrik egy képernyő ... Ott mik vannak bepipálva?
Fájl szinten elmentetted a regisztrációs bankot?
Magát a stílust akarod megnyitni?
A style editoron belül hangerőzöd?
Ha ott nyitod meg a Mixing Console-t, akkor a hangerőbeállítás/hangszínváltás csak az adott variációra vonatkozik.
Hangerőzni egybe érdemes kívül a mixing console-ban, majd utána megnyitni a Style Editor-ba és úgy elmenteni ...
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 95
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Style editing
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..