|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
Matya89
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: Korg Pa3xLE, Yamaha S770
- Adott köszönetek: : 69 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 92 alkalommal
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
-
Matya89
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: Korg Pa3xLE, Yamaha S770
- Adott köszönetek: : 69 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 92 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Ha a 770 infó file-a kell azt el tudom küldeni ha adsz egy email címet, de 950-es ügyben már nem tudok segíteni. Viszont van S950 Expansion packom, és 770-re is meg van az Euro dance pack. Esetleg abból is tudok küldeni.Attila írta:- miért is nem Matya ha s770-esed van ?
Ha valakinek meglenne S770-re a South East Europe pack. Az Euro pack-ot szívesen odaadom cserébe és az összes S950-es packot ami megvan.
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Kezd letisztulni, de még vannak rejtélyek e dologban:
- A Yamaha PSR s-szériájáról lenne szó
Ugyan azt műveli a Yamaha ezekkel mint a Korg a pa300, 600, 900, stb. sorozatával. Nem is olyan régen amikor feltűnőben volt a pa300, azt kérdezte itt valaki - "mi értelme lenne egy ilyen hangszernek ?" Ma már tudjuk a választ. Mindenik felbukkanásával (lehet Korg pa vagy PSR s) egy-egy kicsit megtoldották a Flasch memóriáját. 32-64-96-128....... Ma 2015 év végén kérem ureim már ott tartunk, hogy az s970 512Mb-al, a pa4x pedig 400Mb-al bír
Hát nem fantasztikus emberek
Na de mit is akartam ?
- Elérhető néhány Pack a Yamaha weboldalán - ingyen kérem - , és állítólag az s670, 770 970 kompatibilis a nagy testvérrel a Tyros5-el. Ugyan azt a programot használja mindegyik (YEM). Na de van egy bökkenő (és itt segítsetek !): - pl. az s770 SouthEastEuropa Pack-ja nem megy fel a T5-re. Illetve csak a Sty-k, de a szemplerek nélkül azok nem sokat érnek
Vagy pl. a Brazilian Pack szintén, legyen az bármelyik s-Pack.
Tapasztalatok, vélemények ?
Ugyan azt műveli a Yamaha ezekkel mint a Korg a pa300, 600, 900, stb. sorozatával. Nem is olyan régen amikor feltűnőben volt a pa300, azt kérdezte itt valaki - "mi értelme lenne egy ilyen hangszernek ?" Ma már tudjuk a választ. Mindenik felbukkanásával (lehet Korg pa vagy PSR s) egy-egy kicsit megtoldották a Flasch memóriáját. 32-64-96-128....... Ma 2015 év végén kérem ureim már ott tartunk, hogy az s970 512Mb-al, a pa4x pedig 400Mb-al bír
Na de mit is akartam ?
- Elérhető néhány Pack a Yamaha weboldalán - ingyen kérem - , és állítólag az s670, 770 970 kompatibilis a nagy testvérrel a Tyros5-el. Ugyan azt a programot használja mindegyik (YEM). Na de van egy bökkenő (és itt segítsetek !): - pl. az s770 SouthEastEuropa Pack-ja nem megy fel a T5-re. Illetve csak a Sty-k, de a szemplerek nélkül azok nem sokat érnek
Atti
-
tuskaati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Tyros 5
- Adott köszönetek: : 63 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 48 alkalommal
Nem vagyok benne biztos de szerintem az ára sem ugyan az. Én annó vettem egy dél-kelet európát s 950-re, talán 90 euró lehetett,hogy majd biztos felmegy T5-re.Persze teljesen más. Gondoltam egy próbát megér. A Yamaha oldalán át állítottam a fiókomban a hangszert T5-re és írtam nekik,hogy eladtam a hangszert és vettem egy T5-öt és szeretném továbbra is használni a packot. Erre ők küldtek egy linket ahonnan le tudtam tölteni(149 euro). Annyi hátul ütője van, hogy akár hányszor berakom a YEM-be kéri a felhasználónevem és a jelszóm. A többi packnál nem kér ilyesmit.Attila írta:Kezd letisztulni, de még vannak rejtélyek e dologban:
Ugyan azt műveli a Yamaha ezekkel mint a Korg a pa300, 600, 900, stb. sorozatával. Nem is olyan régen amikor feltűnőben volt a pa300, azt kérdezte itt valaki - "mi értelme lenne egy ilyen hangszernek ?" Ma már tudjuk a választ. Mindenik felbukkanásával (lehet Korg pa vagy PSR s) egy-egy kicsit megtoldották a Flasch memóriáját. 32-64-96-128....... Ma 2015 év végén kérem ureim már ott tartunk, hogy az s970 512Mb-al, a pa4x pedig 400Mb-al bírHát nem fantasztikus emberek
![]()
Na de mit is akartam ?
- Elérhető néhány Pack a Yamaha weboldalán - ingyen kérem - , és állítólag az s670, 770 970 kompatibilis a nagy testvérrel a Tyros5-el. Ugyan azt a programot használja mindegyik (YEM). Na de van egy bökkenő (és itt segítsetek !): - pl. az s770 SouthEastEuropa Pack-ja nem megy fel a T5-re. Illetve csak a Sty-k, de a szemplerek nélkül azok nem sokat érnekVagy pl. a Brazilian Pack szintén, legyen az bármelyik s-Pack.
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Az s950 és társai - s650, s750 - nem kompatibilisak a T5-el. Ott már YEP a formátum.
Atti
-
tuskaati
- Kiemelt tag
Igen, erre én is rájöttem kicsit később de szerintem a 770 meg a többiek sem kompatibilisek a T5-el. Lehet, hogy ugyan úgy a YEM-et használják mint a T5 de mégsem ugyan az. Ha csak azt nézed ,hogy ez a Dél-kelet Europa pack 89 euro S770-re, ha T5-re akarod ugyan ezt akkor 149 euro. Akkor mindenki megvenné 89-ért és telepítené a T5-re.Attila írta:Az s950 és társai - s650, s750 - nem kompatibilisak a T5-el. Ott már YEP a formátum.
Egyébként milyen packokat lehet ingyen letölteni és mire?
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Nyilvánvaló ! Más az ár, más a tartalom is.
De ha ugyan az a progi kezeli mindkét hangszer anyagát és a leírások szerint kompatibilis az s770 (s670 és s970 is) a Tyros 5-el, aztán pl (és nem csak) az EuroDance Pack teljes egészében feltelepíthető a T5-re, akkor miért nem megy pl. az s770 SouthEastEuropa Pack is ?
Erre keresem a választ !
De ha ugyan az a progi kezeli mindkét hangszer anyagát és a leírások szerint kompatibilis az s770 (s670 és s970 is) a Tyros 5-el, aztán pl (és nem csak) az EuroDance Pack teljes egészében feltelepíthető a T5-re, akkor miért nem megy pl. az s770 SouthEastEuropa Pack is ?
Erre keresem a választ !
Atti
-
tuskaati
- Kiemelt tag
Most már értem mire gondolsz. Ha más fel megy ez meg nem akkor nem tudom mi lehet a baj vele. Viszont ha ezeket te vásároltad a Yamahától akkor még mindig fenn áll a lehetősége, hogy kérj egy másikat ami T5-re biztosan felmegy, ha máshonnan van akkor lehet, hogy nincs megoldás. Azok a packok amik felmennek T5-re de S770-re lettek vásárolva olcsóbbak mint ha t5-é lennének? Lehet, hogy tesznek bele valami védelmet.