Bubamara írta:Gondolom az árat 6k magasságában valahová, érzésem szerint. Mert ha 7 fölé megy soha nem adja el. Az már Audya közeli ár.
Én nem bánnám, ha 6,5 oktávos hangszóró nélküli verzió készülne belőle SD1 méretben és házban. Úgy esetleg 2-3 év múlva használtan vennék egyet magamnak belőle, ha már bizonyítottan rendben lesz a vas és a soft. Nekem az sd5 se hangjában, sem felszereltségében, sem pedig billentyűzet tekintetében nem tetszett az SD1plus mellett.
A hangrendszer csak többletsúly minden buliban, a billentyűzet sokkal fontosabb.
Buba szerintem több lessz 6k-nál, mivel a Midjay pro annyi. Hol lenne akkor az üzlet számukra?
forissandor írta:Ami minden hangszernél hátrány, hogy a main kimeneteken kívül a többi outputon nincsenek effektek. Ezt állíthatóvá tenném.
A Yamaha Tyros és a Pa800- 900 már nem - de nagyok tudják efekttel.
Nem rossz ez a próbálkozás a Ketrontól, bár mint említettem, én tartok a magas ártól, amit mondjuk egy Midjay plus már jól ki tud szolgálni.
Nekem a Ketron Magyarországon lévő márka képviseleti kezdeményezésben látom a legnagyobb hibát. Ma éppen egy Ketron Midjay plus-ra alkudtam rá, és a sráccal egy csomót beszélgettünk a Ketron-ról, nem mellékes, hogy van neki egy Pa3xpro-ja is. Volt egy Audaya hangszere is és olyan sztorit mesélt, hogy rendesen lepadloztam.
Vásárólt egy Ketron Audaya eszközt a Magyar képviletet vezetőjétől - direkt nem mondom a nevét - . Majd egy máűés fél hónap múlva ez az eszköz olyan csúnyán lefagyott, hogy szervízbe kellett volna vinni. Felkereste a szóban forgó képviselet vezetőjét, majd azt a választ kapta, hogy "NINCS GARANCIA" a hangszerre, mind ezt 1 1/2 hónap után. A tulaj berágott, és feljelentette a fogyasztó védelemnél. Majd elvitte Anda Zolihoz, hogy segítsen megjavítani a hangszerét, és hála Istennek Anda Zoli meg is tette, de sajnos ennek volt anyagi vonzata is. Majd sikerült eladni a hangszer, de volt tárgyalása is az ügynek, majd a képviselet vezetőjét arra kötelezték, hogy minden felmerülő költséget megkell neki téríteni. Ezt mind addig fizette is, amíg a tulaj felnem adta a harcot, és vissza vonatta a feljelentés, után a vezető uriember eltünt, és azóta sem rendezi a sarát.
Azt is hallottam, hogy Pécs mellől megkeresték a vezetőt, és kicsit meg lett fenyítve, hogy tegye rendben a dolgokat. Ez egy másik sztori, de ez is legalább ennyire tanulságos.
Nincs a Ketronnak Magyarországon hivatalos szervize?
Ha vásárolok egy modjuk Midjay pro-t, akkor ha meghibásodik, hogyan lesz rendben? Talán saját költségen vigyem ki az Olaszokhoz és úgy hát ha sikerrel járok?
A vezető nem fél a komolyabb esetleges atrocitástól?
A vezető egyáltalán vezető?
És itt jegyezném meg, hogy egy jó marketinggel, és egy jó stratégiával, nem mellékesen Magyarországi folyamatos itt tartozkodással, igen komoly eredményeket lehet elérni. Szerintem...
Ha kell beülök az autóba, majd a Ketron cégig megsem állok, egy tolmáccsal, és rendbe teszem a dolgokat. Persze könnyebb azt mondani, hogy " nem lehet", mint dolgozni az ügyön.
Én azt gondolom, hogy sokkal több Ketronos lenne itthon, egy jó demonstratörrel - Almatomi - sok bemutatóval, és megfelelő kipróbálsi lehetőséggel.
Amíg ezek a feltételek nem valasulnak meg, addig ez a Ketron eszköz, csak mende-monda alapján lesz megítélve.
( gondolkozom, hogy beszélek a Ketronnal .... és .... )