Na ekkor szóljál nekem, mert engem ez érdekel leginkább!almatom írta: ↑2024.08.10. 18:50Lehet Debrecenben majd lesz egy workshop bemutatóm, ahol az összes ilyen dolgokat is bemutatom, amikkel készítem a zenéket. A probléma szerintem az lesz, hogy 90%-át a zenészek sem fogják érteni, kizárólag csak azon expert szakik, akik benne vannak mélyebben a midi írás rejtelmeiben.
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 67
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 937 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2429 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
- vigo01
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 24
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 239 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Pityu
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 8
- Hangszer: Studiologic SL88 Studio
- Adott köszönetek: : 660 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1092 alkalommal
Ez egy vicc?
Ez a gyerek azt sem tudja mit csinál, össze-vissza nyomkod random mindent, nagy katyvasz így az egész, nem pedig összehasonlítás.
Vagy Én nem jöttem rá, mit is akar prezentálni a fószer..
Ez a gyerek azt sem tudja mit csinál, össze-vissza nyomkod random mindent, nagy katyvasz így az egész, nem pedig összehasonlítás.
Vagy Én nem jöttem rá, mit is akar prezentálni a fószer..
- ---Qgli---
- VIP
Teljesen mindegy már ebben a világban, hogy EVENT vagy SIXX. Aki előtt ilyen hangszert látnak, arról egy az egyben nem hiszik el, hogy zenél. Már nem is kíváncsiak rá az emberek, sőt meg sem hallgatják, mert ez a hangszer már egy jelképe a "nemzenélekcsakbetolomafloppit"-nak.
Szerintem ez azért van, mert ebből a hangszerből szól minden! Szólnak a fúvósok, a vonósok, a különböző csilingelő ütőhangszerek és ezt az emberek meghallják és nagyon jól tudják, hogy ez nem lehetséges!
Szerintem ez azért van, mert ebből a hangszerből szól minden! Szólnak a fúvósok, a vonósok, a különböző csilingelő ütőhangszerek és ezt az emberek meghallják és nagyon jól tudják, hogy ez nem lehetséges!
- Mauglidyro
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 7
- Hozzászólások a témában: 15
- Hangszer: Villanycsengő, 3 fázisú elektromos brácsa
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 430 alkalommal
- Kapcsolat:
Qgli,
Ez azon is múlik, hogy az az illető tud-e hangulatot teremteni ... Mert ha nem, a fene megette, akkor tényleg mindegy, min játszik.
Csúfolhatnám a hajdúnánási "gépkezelőt" is akiről a megfelelő topikba küldtem be felvételt, hogy egyakkordos csávó, de az a szomorú, hogy:
- így is képes hangulatot teremteni ...
- pofátlanul olcsón jár ...
Mégis sokan elmennek a koncertjükre.
Ugyan már!
De akkor mi van Nótár Mary-ékkel? Ott miért nem közömbösek az emberek az előadóval szemben, mert a billentyűsnek Genos-a van? Pedig bizonyos helyzetekben eléggé kivehető a félplayback ...
Ám élőben a Ricsi (a billenytűs) maga mögé állít egy pár embert így az iparban, ebben biztos vagyok ...
Vagy sorolhatnám a nagy konkurenciánkat a Szabolcsi Vigadót, ahol azonos szintű zenei tudás nélkül vette meg a billentyűs Genos 2-t többszörösen túlárazva, és még a sima Genos 1 is csak úgy szólt mint egy "rossz" PSR1500...
Mégis teltházas bálokat játszanak itt a környéken ...
Az mondjuk lehet, hogy ott a szaxofonos tereli el a figyelmet a showman-kedéssel, mert technikai hangszeres tudása neki is igen hiányos.
Ez azon is múlik, hogy az az illető tud-e hangulatot teremteni ... Mert ha nem, a fene megette, akkor tényleg mindegy, min játszik.
Csúfolhatnám a hajdúnánási "gépkezelőt" is akiről a megfelelő topikba küldtem be felvételt, hogy egyakkordos csávó, de az a szomorú, hogy:
- így is képes hangulatot teremteni ...
- pofátlanul olcsón jár ...
Mert az nem gyanús, hogy egy Apostol koncerten minden HD-ről megy, és már alig vannak a színpadon ...---Qgli--- írta: ↑Tegnap, 05:40Szerintem ez azért van, mert ebből a hangszerből szól minden! Szólnak a fúvósok, a vonósok, a különböző csilingelő ütőhangszerek és ezt az emberek meghallják és nagyon jól tudják, hogy ez nem lehetséges!
Mégis sokan elmennek a koncertjükre.
Ugyan már!
De akkor mi van Nótár Mary-ékkel? Ott miért nem közömbösek az emberek az előadóval szemben, mert a billentyűsnek Genos-a van? Pedig bizonyos helyzetekben eléggé kivehető a félplayback ...
Ám élőben a Ricsi (a billenytűs) maga mögé állít egy pár embert így az iparban, ebben biztos vagyok ...
Vagy sorolhatnám a nagy konkurenciánkat a Szabolcsi Vigadót, ahol azonos szintű zenei tudás nélkül vette meg a billentyűs Genos 2-t többszörösen túlárazva, és még a sima Genos 1 is csak úgy szólt mint egy "rossz" PSR1500...
Mégis teltházas bálokat játszanak itt a környéken ...
Az mondjuk lehet, hogy ott a szaxofonos tereli el a figyelmet a showman-kedéssel, mert technikai hangszeres tudása neki is igen hiányos.
Digitális "földrengés-szimulátor": Behringer NX4-6000, Qu16, Dbx Pa2, 2x Garry Lite15, 2x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 1x Turbosound Milan M15b
Kapkodós cájg: Behringer XR12 ,Behringer NX4-6000, Dbx Pa2, 2x Garry Lite12, 1x Turbosound Milan M15b
- ---Qgli---
- VIP
Ha ezekre most reagálnék, akkor megint sértődés lenne belőle, ezért nem teszem!
Maradjunk annyiban: Én látom, hogy mi a helyzet!
Maradjunk annyiban: Én látom, hogy mi a helyzet!