Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések

Korg szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

Avatar
SzJosef
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Hozzászólások: 22
Csatlakozott: 2019.01.21. 15:43
Hangszer: Korg Pa600
Tartózkodási hely: Budapest
Adott köszönetek: : 17 alkalommal
Kapott köszönetek: : 15 alkalommal

Re: Korg stílusok, hangszínek - Feltöltések

Hozzászólás: # 67848Hozzászólás SzJosef
2021.10.12. 13:09

Érdeklődnék, hogy a Korg Pa sorozatra megírt Dynamix Audió hangmintáiból használ-e valaki Pa 600-on, vagy 700-ason? Ha igen mi a véleménye? Főleg a gitárok és a zongorák érdekelnek, de a többi is. Ha megközelíti azt a minőséget ami a demókon hallható, akkor szeretnék venni ilyeneket, ha másképp nem elérhető. Pa 600-asom van, nyilván nem tud úgy szólni mint egy felső kategóriás, de azért jó lenne kicsit javítani rajta. Mókoltam rá Pa 600 Musikant-ból amit tudtam dongle nélkül ( az itt a fórumon olvasott eljárással), de sok jó hangszínt és PAD-ot nem tudtam, mert vagy már betöltésnél tiltotta, vagy kicsit később pl. hamisan szóltak egyes PAD-ok pl. Szóval, ha valakinek van Dynamix Audióval tapasztalata és megosztaná, azt megköszönném!Új hozzászólás