a Kronost aligha, a Tritont pedig program hangszín szinten biztosan, hiszen a korábbiakba is be lehet tölteni. Legalább is program hangszínek terén. a kombi üzemmódot nem tudják a szecskavágók, de song módban lehet felépíteni kombikat egy kis kreativitással.Vangelix írta: Kronos, vagy triton hangokat...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3463 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Buba
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 331
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 984 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
Szerintem ez biztos, nem megy!Vangelix írta:Korg pa 900-ra lehet tenni Kronos, vagy triton hangokat, úgy, hogy az ugyanúgy szóljon mint az eredeti hangszerben
Ha egy opelba kerozint tankolsz, attól még nem fog úgy repülni, mint egy Boeing!
- Vangelix
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 29
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Musikant
- Adott köszönetek: : 38 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 11 alkalommal
A szecskavágó az a pa 900 beceneve?Bubamara írta:
a kombi üzemmódot nem tudják a szecskavágók
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 292
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3463 alkalommal
Nem kifejezetten a pa900, bármely egy új lenyomására komplett zenekari hangzás reprodukálására kísérletet tevő nylon muskátli összefoglaló neve.

Buba
- ---Qgli---
- VIP
Buba!Bubamara írta:bármely egy új lenyomására komplett zenekari hangzás reprodukálására kísérletet tevő nylon muskátli
Te tanfolyamra jársz Almatomihoz?
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 464
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Sajnos nem tudok segíteni, mert az enyémbe nincs vocal. Sőt, már a vocal kábele is Buba Pa80-asába továbbítja a biteket. Talán ő tudja a megoldást.Asterix írta:Uraim!
1 kis segítséget szeretnék kérni. Megkértek, hogy üzemeljem be egy Korg Pa80 vokálját, mert akik használni szeretnék nem tudják. A panel állítólag benne van, de nem szól a vokál. Mit kell tennem, hogy a vokált bekapcsoljam?
Én még nem használtam Pa 80-at, csak X-es Korgjaim voltak, így jó lenne, ha nem kellene sokat bíbelődnöm vele...![]()
Köszi előre is!
Üdv.: Apelláta
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 464
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Szia!feco321 írta:Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem! Van egy korg pa60-am amit teljesen ujra kellene telepiteni mert az elozo tulaj ossze vissza rakta benne a stylusokat es a hangszineket.Nehany gomb nem is reagal de ki lett muszeresen merve es mukodik elvileg. A keresem az lenne ha esetleg valakinek megvan a 3 floppy tartalma amivel ujra lehet rakni es a hangszinek amiket gyarilag ujra fel lehet ra tolteni es el tudna nekem jutattni azert nagyon halas lennek vagy esetleg tudnatok,hogy honnan lehet letolteni.
Segitsegeteket elore is koszonom! Szep napot Nektek! Udv! Feri
Innen: http://www.korg.com/us/support/download/product/1/191/
Üdv.: Apelláta
-
crusoe01
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Korg PA600
- Adott köszönetek: : 12 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
Sziasztok! Apu használ egy pa600-ast és ma amikor lejátszott mp3-at a pendrive-ról, hirtelen gallyra ment a pendrive. Mással is történt már ilyen? Nem lehet formázni sem. Szerencsére megvannak az anyagok máshol is. Az oprendszer a legújabbtol eggyel előtti.
- Atesz0
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 35
- Hangszer: PSR1000 , 2100 , Korg pa-80 volt , most TYROS 1
- Adott köszönetek: : 35 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 26 alkalommal
Számítógép nem is észleli? Ha idős volt a pendrive elképzelhető hogy már egyébként se sok kellett volna neki és elég volt neki egy más elektronikai környezet , de ha nem , akkor a szintinél vannak problémák az usb kezelőnél , esetleg a power lapnál. Ki kell méretni a feszültségeket .crusoe01 írta:Sziasztok! Apu használ egy pa600-ast és ma amikor lejátszott mp3-at a pendrive-ról, hirtelen gallyra ment a pendrive. Mással is történt már ilyen? Nem lehet formázni sem. Szerencsére megvannak az anyagok máshol is. Az oprendszer a legújabbtol eggyel előtti.
- ---Qgli---
- VIP
Hol lehet azt beállítani a korgban, hogy:
Két hangszín van életben, de! ha egy szólamban játszok, akkor csak az első hangszín szól. A második hanszín csak akkor szól, ha két szólamban játszok és akkor is csak az alsó hangot hozza. Nem tudom érthetően írtam-e. ( Tehát felső szóla szól mondjuk szaxofon hangon, az alsó hang meg szól klarinét hangon )
( Valahol biztos, hogy be lehet állítani, mert a pa 800-on volt ilyen hangszínem, de a gyári performance-okban találtam és nem jöttem rá akkor sem hogy hogy van megoldva )
Két hangszín van életben, de! ha egy szólamban játszok, akkor csak az első hangszín szól. A második hanszín csak akkor szól, ha két szólamban játszok és akkor is csak az alsó hangot hozza. Nem tudom érthetően írtam-e. ( Tehát felső szóla szól mondjuk szaxofon hangon, az alsó hang meg szól klarinét hangon )
( Valahol biztos, hogy be lehet állítani, mert a pa 800-on volt ilyen hangszínem, de a gyári performance-okban találtam és nem jöttem rá akkor sem hogy hogy van megoldva )