Tudom, hogy nem annyira számottevő a téma, lehet hogy OFF, de gondoltam megosztom veletek
Érdekes a történet, de aranyos, legalábbis véleményem szerint!
Tegnap este jót beszélgettünk AlmaTomival
A Zeneroszin bemutatta az EVENT-et, nekem tetszett (szerintem másoknak is) lényegretörő, és mellette mókás is volt, szórakoztató is egyben!
A lényeg az, hogy én felvettem videóra teljes egészében (Ha Tomi rámondja az "AMMENT" akkor kirakom a YOUTUBE-ra is) aztán mutatom neki.
Nézi-nézi, aztán írom neki, hogy nekem egy dolog volt a fura, hogy nem volt a megszokott kendő a fején
Erre Tomi is írja, hogy basszus, valami más is hiányzik
Írom neki, Nahh??
Erre irja, hogy hát kihúzta a faltól a hangszert, és nézegeti a hátulját, hogy nincs rajta az "EVENT" felirat
Csöcs tudja mióta megvan neki a hangszer, de eddig fel se tűnt neki
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron Event
Moderátor: Moderátorok
- galambjozsef
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 13
- Hangszer: KORG Pa5X 61 és KORG Pa4X 61 (MUP v4.1)
- Adott köszönetek: : 447 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1075 alkalommal
- Kapcsolat:
- Toncsi30
- Újonc
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Genos,event
- Adott köszönetek: : 102 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 64 alkalommal