Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Hogyan lehetek tag

Bármely téma, amely nem hangszerekkel kapcsolatos

Moderátor: Moderátorok

vladimirmusic
Globális Moderátor
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Korg pa 60
Adott köszönetek: : 732 alkalommal
Kapott köszönetek: : 570 alkalommal

Re: hogy lehetek tag

Hozzászólás: # 3246Hozzászólás vladimirmusic
2012.03.02. 19:09

forumszabalyzat-f23.html

Te már tag vagy. ;)
A további jogok, rangolás...stb. a fórumszabályzatban van, csak el kell olvasni. :D

Üdv.

Vladimir

It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)

Asterix
Globális Moderátor
Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal

Re: hogy lehetek tag

Hozzászólás: # 3265Hozzászólás Asterix
2012.03.03. 09:13

vladimirmusic írta:forumszabalyzat-f23.html

Te már tag vagy. ;)
A további jogok, rangolás...stb. a fórumszabályzatban van, csak el kell olvasni. :D

Üdv.
Én is egy csomó pm-et kapok ráadásul még olyanoktól is, akik vissza lettek fokozva. Ha már az sem olvassa el a fórumszabályzatot, aki valamikor teljes jogú tag volt, akkor mit várunk el a frissen belépőktől???

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal

Re: Hogyan lehetek tag

Hozzászólás: # 3268Hozzászólás Apelláta
2012.03.03. 10:35

A fórumszabályzat az intelligencia szűrő. Ha valaki nem jön rá magától, hogy az azért van, hogy megkapja a válaszokat a kérdéseire, vagy abból sem ért, arról én nehezen tudom elképzelni, hogy érti legalább a zenei alapokat.

:mrgreen:

Üdv.: Apelláta

petersen
Kiemelt tag
Hangszer: Roland G70v3, G800, W30
Adott köszönetek: : 139 alkalommal
Kapott köszönetek: : 150 alkalommal

Hozzászólás: # 3270Hozzászólás petersen
2012.03.03. 10:46

Apelláta írta:A fórumszabályzat az intelligencia szűrő. Ha valaki nem jön rá magától, hogy az azért van, hogy megkapja a válaszokat a kérdéseire, vagy abból sem ért, arról én nehezen tudom elképzelni, hogy érti legalább a zenei alapokat.

:mrgreen:
Ezért is írtam le a fórumszabályzatban, hogy "Tilos kéregetni a tagságot", mert akkor figyelmeztetés!
Elnézést kérek, de meg kell tanulni olvasni! Direkt kiemeltük pirossal <-ez az, mert
általában a piros szerény véleményem szerint figyelemfelkeltő hatású...
Arról nem tehetünk, hogy valaki nem olvassa el.
Ezért megy egy figyelmeztetést, csak azért, hogy... ;)
És módosítom a fórumszabályzatban azt a részt, hogy a figyelmeztetések számával csökkentjük az
értelmes hozzászólások számát... Egy figyelmeztetés 5 hozzászólással csökkenti.

Még egyszer bocsánatot kérek, de az Apelláta által említett szűrőt "sűrűbbre szőjük". ;)

Üdv.

petersen
Micsoda művész pusztult el bennem! /Nero/
[hr]

Adames
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Korg Pa2
Adott köszönetek: : 751 alkalommal
Kapott köszönetek: : 518 alkalommal

Hozzászólás: # 7692Hozzászólás Adames
2012.09.24. 19:37

Szeretném megkérdezni, s egyúttal segítséget is kérni, hogy mit tudnék még olyat csinálni, hogy én is tudjak letölteni az oldalról, valamint belehallgatni mások műveibe. Bemutatkozót már írtam régebben, volt már, hogy stílusokat is töltöttem fel, de többet nem akarok, mert minek olyat, ami már másnak is megvan tudom jól. Múlt héten saját szerkesztésű zenéimből is raktam fel hármat, majd egy videót is. próbáltam hozzászólni a fórum témáihoz, de ez nem mindig sikerül, hiszen sok minden nekem is kínai, baromságot meg nem fogok bírni sehová.
Szóval....egy szó, mint száz, szeretnék én is fentebb menni a ranglétrán már egyet, de úgy érzem túl szigorúak a szabályok ehhez.
Pedig én is zenével foglalkozok, és így egy kicsit amolyan kirekesztettnek érzem magam.

Szóval.....segítséget kérnék, hogy még mit tegyek, amit tudok is tenni!

Köszönöm. Adames.

Picasso †
Adminisztrátor
Hangszer: GW-8,
Adott köszönetek: : 940 alkalommal
Kapott köszönetek: : 585 alkalommal

Hozzászólás: # 7694Hozzászólás Picasso †
2012.09.24. 22:12

Szia Adames,

Végignéztem a hozzászólásaidat, és látom hogy témakezdeményező tag vagy, pl:
""""Szeretném megkérdezni, hogy akinek már Pa3-masa van, hogy mi az, amit e legjobban kiemelne benne az előző szériákhoz képest, hogy na, ezért aztán megérte megvennem! Tudom, hogy van sok, de mégis mi az, ami a leginkább?""""", és ugye töltöttél is fel, továbbá egy kis moderálással írtál is magadról bemutatkozást....

Hidd el, acceptáljuk az ilyen tagokat mint te akik töltenek is fel, és kezdeményezőek. Nem állsz messze a "boldogságtól", de nem egyedül döntünk a kiemelt tagságodról. Nyilván, ha visszaolvasgatsz a témákban, akkor biztos lesz olyan amihez hozzá tudsz szólni. Teszem azt, én leírnám pár szóban, hogy miért vennék
Korg Pa2-est, azaz egy pár sort a beállításairól,kezelhetőségéről, mennyi idő alatt konvertál meg egy samplert, stb... A te hangszeredben mit emelnél ki leginkább?

Tudod, a fél országnak csorog a nyála hogy valaki ilyet leírjon, mert nem egy mindennapos hangszer.... Amikor te eladod, akkor másnak fog örömet okozni, amikor meg ő eladja... és így tovább. Lásd, én próbáltam pár sort írni anno a Roland BK5-ről, ami remélem segített 2 ismerősömnek is dönteni, hogy azt vegyen...
Azért még szeretnénk kialakítani egy aránylag baráti fórumot is, ahol a priviben is segíthetünk egymásnak, ha tudunk...

Szóval, remélem érted a fórum működési elvét ezek után. Már az is értelmes hozzászólás, ha a saját hangszeredet bemutatod konyhanyelven, mert a későbbiekben más is örülni fog neki hogy miért is vegyen Korgot, lehet hogy éppen a tiédet...

Baráti pacsi, Picasso :777

Picasso

B.Bazsi
VIP
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 7696Hozzászólás B.Bazsi
2012.09.25. 05:46

Adames, Picasso barátom nagyon jól leírta hogy mi az amit "várunk" tőled. Nem kell eget verő dolgokra gondolni, már azt is díjazzuk ha mondjuk valamely hozzászólással kapcsolatban kifejted a véleményed amelyben mondjuk hangszerelésről van szó, leírod hogy te hogy csinálnád, esetleg miben változtatnál és miért. Nem állsz messze attól a kívánt fejjebb lépéstől, és nagyon örülnénk neki ha személyedben egy olyan aktív tagot köszönthetnénk aki többek között azért is jár ide a fórumra miért mi, ezért a remek csapatért ami itt kialakult! :777 ;)

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

Adames
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Korg Pa2
Adott köszönetek: : 751 alkalommal
Kapott köszönetek: : 518 alkalommal

Hozzászólás: # 7699Hozzászólás Adames
2012.09.25. 07:13

Oké srácok, akkor majd figyelem a fórumot, és próbálok hozzá szólni. Viszont olyan témához, amihez nem értek annyira, ahhoz hülyeséget meg nem akarok írni csak azért, hogy elmondhassam, hogy én is itt vagyok, és megírtam a véleményem. Egy Korg Pa3-hoz, vagy egy Yamahához pl. nem tudok mit írni, csak max kérdezni, de az meg ugyebár nem számít bele a pont szerzésbe, stb. Ami tőlem telik azt próbálom megtenni! :dance:
Na, majd ha valamikor úgy látjátok és gondoljátok, hogy tovább jutottam egy lépést, akkor szóljatok!

Üdv. Adames :777

mamfi
VIP
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: fender stratocaster 60s classic player
Adott köszönetek: : 326 alkalommal
Kapott köszönetek: : 350 alkalommal

Hozzászólás: # 16938Hozzászólás mamfi
2013.09.18. 19:07

Sziasztok, következő kérdésemmel fordulok hozzátok. Mennyi idő szükséges a tagságom eldöntéséhez? Köszönöm és üdv
Mamfi

mamfi

[font=fantasy]"Jobban szeretek zenélni, mint tudok"[/font][dropshadow=blue][/dropshadow]

najanek
Kiemelt tag
Hangszer: Korg PA 50 Sd
Adott köszönetek: : 249 alkalommal
Kapott köszönetek: : 117 alkalommal

Hozzászólás: # 16940Hozzászólás najanek
2013.09.18. 19:39

Szép estét mindenkinek!
Bocsánat hogy véleményt próbálok alkotni ebben a tagság kérdésben de nekem a mai napig furcsa hogy egyes emberkéknél olyan kapkodott lett minden.Gyorsan tagságot hogy minél előbb tudjak tölteni.
Én annak idején azért regisztráltam a fórumba mert sok érdekes dolgot és ötletet tapasztalatot olvastam. Szinti vásárlás előtt álltam és sok tanácsot észrevételt segítséget kaptam akár kitől is kérdeztem. És úgy voltam vele hogy ezek számomra sokkal fontosabbak voltak és a mai napig azok is. Mert kezdő vagyok ezen a téren és ha nem is szólok hozzá sok témához (a tudatlanságom miatt) akkor is egy-egy hosszabb eszmecserét elolvasva sokat tanul az ember.
És érdekes módon egyszer csak tag lehettem pedig nem is számítottam rá. De ennek is eljött az ideje. Bár kinek mi a fontos ezen a fórumon.
Nem akartam senkit sem megbántani csak a véleményemet próbáltam pár mondatban kifejezni.
További kellemes estét:

najanek

Új hozzászólás