Hm nem is tudtam
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- vigo01
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Re: Gumiszoba
Hm nem is tudtam
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Az a baj ezzel,hogy vannak felénk ilyen kiváló zenészek,és több bulijuk van mint nekem 
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 578
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 983 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 68
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Immár kezdenek befutni az első felkérések lakodalomra és bálra.
Ki milyen szerződést használ? Ki miket köt ki feltételben?
Soron következő pár Szabolcs térségéből való, és a nő már meg is keresett
Az árral még ki vannak békülve, mivel mindketten Ausztriában dolgoznak, a lakodalom pedig helyben Jánossomorján lesz
Idézem a menyasszonyt: "Mi nem leszünk sokan, csak 50-en, nagyon szeretjük Kocsis Janikát és a Deltát. A párom szokott néha retró számokat is hallgatni. Mi szeretünk ám hajnalig mulatni..."
Háááát igen. Én 80-at kérek este 18:00-tól, max hajnali 4:00ig vagyok hajlandó énekelni, mert a hangomra máskor is szükség lesz, és a 8 órán túli énekelés egyedül úgy is megterheli a hangszálaimat.
2: beszéltem az éttermessel is: "Téged abba a saroka gondoltalak berakni, ott el fogsz férni." Erre jött nekem rögtön az a gondolat, hogy én sem szólok bele a szakács munkájába, hadd válasszam én ki magamnak az optimális sarkot az étteremben gondolva az akkusztikára és a jól láthatóságra, hisz fontos, hogy kényelmesen és jól halljam magamat, valamint jó fotók is készüljenek rólam.
Nekem sokkal fontosabb a jó hely-helyszín, valamint a személyes és cuccaim biztonsága, mint maga a lové, ám ingyen sem szeretnék dolgozni.
Ki hogy látja ezeket a praktikákat? Ki miket szokott kikötni, szerződésbe foglalni?
Ki milyen szerződést használ? Ki miket köt ki feltételben?
Soron következő pár Szabolcs térségéből való, és a nő már meg is keresett
Az árral még ki vannak békülve, mivel mindketten Ausztriában dolgoznak, a lakodalom pedig helyben Jánossomorján lesz
Idézem a menyasszonyt: "Mi nem leszünk sokan, csak 50-en, nagyon szeretjük Kocsis Janikát és a Deltát. A párom szokott néha retró számokat is hallgatni. Mi szeretünk ám hajnalig mulatni..."
Háááát igen. Én 80-at kérek este 18:00-tól, max hajnali 4:00ig vagyok hajlandó énekelni, mert a hangomra máskor is szükség lesz, és a 8 órán túli énekelés egyedül úgy is megterheli a hangszálaimat.
2: beszéltem az éttermessel is: "Téged abba a saroka gondoltalak berakni, ott el fogsz férni." Erre jött nekem rögtön az a gondolat, hogy én sem szólok bele a szakács munkájába, hadd válasszam én ki magamnak az optimális sarkot az étteremben gondolva az akkusztikára és a jól láthatóságra, hisz fontos, hogy kényelmesen és jól halljam magamat, valamint jó fotók is készüljenek rólam.
Nekem sokkal fontosabb a jó hely-helyszín, valamint a személyes és cuccaim biztonsága, mint maga a lové, ám ingyen sem szeretnék dolgozni.
Ki hogy látja ezeket a praktikákat? Ki miket szokott kikötni, szerződésbe foglalni?
- tacso
- VIP
- Hozzászólások a témában: 214
- Hangszer: Korg Pa3x 61 Muzikant, Ibanez Rg, Hk Ludas Impact,
- Adott köszönetek: : 2142 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1899 alkalommal
- Kapcsolat:
Nehéz szakma sok kompromisszummal! Olyan szerződés nincs ami mindentől megment, mindig van valami új borzalom ami éri az embert.
Azt nem tudom jó-e szabolcsi csapattal kezdeni, az ne tévesszen meg hogy kevesen lesznek...
Azt nem tudom jó-e szabolcsi csapattal kezdeni, az ne tévesszen meg hogy kevesen lesznek...
Egy dologban biztos vagyok! Nem vagyok tévedhetetlen!
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1933 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 578
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 983 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2477 alkalommal
- Sztifler0301
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 68
- Hangszer: Yamaha Tyros5, Korg TR.
- Adott köszönetek: : 494 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 213 alkalommal
- Kapcsolat:
Na ez az! Próbálok már most az elején nem előítéletekkel lenni. (Szabolcsiak, meg 50 főtacso írta: Azt nem tudom jó-e szabolcsi csapattal kezdeni, az ne tévesszen meg hogy kevesen lesznek...
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Gabi, X5D van keménytokkal a jófogáson 65-ért. Ha piaci képet nézem egyértelműen nem. Ha azt nézed, hogy az egyik nagyképű köcsög vállalkozó haver azzal henceg mindenkinek, hogy Dubaiban volt nyaralni a feleségéve és 55.000-ért ittak egy kávét, akkor mindenképp jó üzlet. De 55 pénz egy valamire való midi-billentő.