Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Roland stílusok, hangszínek - Kérések

Roland szintisek fóruma

Moderátor: Moderátorok

pillerk
Kiemelt tag
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 6
Hangszer: Korg, Roland, Ketron
Adott köszönetek: : 62 alkalommal
Kapott köszönetek: : 131 alkalommal

Re: Roland stílusok, hangszínek - Feltöltések II

Hozzászólás: # 38836Hozzászólás pillerk
2015.12.31. 00:23

Sziasztok kedves zenész kollegák. Kövezzetek meg de nem találtam itt a fórumon BK szériás Roland hoz használható klasszikus hangzású csárdás és mulatós stílusokat. Ami benne volt gyárilag azt használom, de az már uncsi. Mivel BK3 am van, készíteni rajta nem lehet csak MIDI bol, arra meg még nem volt időm. Tudna valaki segíteni ? Köszönöm előre is! BUÉK mindenkinek, és jó, tartalmas és örömökkel teli, ittas és balfék mentes szilveszteri zenélést kívánok minden kedves kollegának!

pillerk
Kiemelt tag

Re: Roland stílusok, hangszínek - Kérések

Hozzászólás: # 38903Hozzászólás pillerk
2016.01.03. 19:36

Sziasztok. Minap kértem, nincs e valakinek valami jó és használható csárdás és esztam stílusa Roland BK szériához. Én készítettem egyet, amit meg is osztok Veletek, még egy demót is készítettem vele, hogy akinek nem tetszik, az ne is pocsékolja rá az idejét. Akinek tetszik, az használja egészséggel. A megszólaló hangszínek a BK3 al vannak játszva, és Cubase ben rögzítve (a klarinét saját örömöre VST).
Bemutató Roland BK csárdás http://www.bereknz.sk/BK3-Csardas_Stilus1-Bemutato.mp3
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 20
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 38909Hozzászólás B.Bazsi
2016.01.03. 21:28

pillerk írta:Sziasztok. Minap kértem, nincs e valakinek valami jó és használható csárdás és esztam stílusa Roland BK szériához. Én készítettem egyet, amit meg is osztok Veletek, még egy demót is készítettem vele, hogy akinek nem tetszik, az ne is pocsékolja rá az idejét. Akinek tetszik, az használja egészséggel. A megszólaló hangszínek a BK3 al vannak játszva, és Cubase ben rögzítve (a klarinét saját örömöre VST).
Bemutató Roland BK csárdás http://www.bereknz.sk/BK3-Csardas_Stilus1-Bemutato.mp3
Nézz föl a legismertebb videomegosztó oldalra, keress rá erre: csárdás roland g70 találsz 3 videót, hallgasd meg, írd meg ide privátban hogy tetszik e valamelyik és elküldöm.

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

B.Bazsi
VIP
Hozzászólások a témában: 20
Hangszer: Roland BK9
Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal

Hozzászólás: # 38910Hozzászólás B.Bazsi
2016.01.03. 21:47

A Moni Band csárdásai alapján is csináltam stílust, úgy szól ahogy játszanak, hallgasd meg pl.a házunk
ereszére rászállott -kezdetű csárdás egyvelegüket, ha gondolod elküldöm ezt is.

Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.

pillerk
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 38927Hozzászólás pillerk
2016.01.04. 14:51

B.Bazsi írta:A Moni Band csárdásai alapján is csináltam stílust, úgy szól ahogy játszanak, hallgasd meg pl.a házunk
ereszére rászállott -kezdetű csárdás egyvelegüket, ha gondolod elküldöm ezt is.
Szia, hát először is köszi szépen a hozzászólásaidat, de a helyzet az, hogy mind tetszik, mindben látok fantáziát :) MInnél öbb van, annál színesebben lehet zenélni. Nem nagyon szeretem az MC HAWER fél techno alapokat, és a csárdásokat és a mulatos zenét pedig illik élőben játszani,m ezért is szerettem volna új stílusokat. Úgyhogy ha meg tududnk egyezni cserében, szívesen várom a Te stílusaidat is, én is tervezek még párat készíteni, pl. Bangó Margit féle mulatóst is ahol a zongora és a jazz gitár dominál. :) Ha kész felrakom ide azt is...

pillerk
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 38946Hozzászólás pillerk
2016.01.04. 22:47

powersparc írta:Nem akarok beleokoskodni, de a harmónikával nem esztamozni volna jobb inkább? Amúgy tisztességes egy BK3-hoz! :777
Nem beleokoskodás, úgy túl élettelennek találtam. Azt általában jobb kézzel szoktam...De készítek egy olyat is belőle :)

pillerk
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 38964Hozzászólás pillerk
2016.01.05. 18:10

A Style Works XT Universal szoftwaren kívűl nem tudja valaki, létezik még más szoftwatre PC re, amivel esetleg stílusokat lehetne készíteni és szerkeszteni pl. Roland hoz? A StyleWorks nem teljesen jó, mivel ami mindenkinek megvan, az régi, és nem lehet benne például megadni, hogy egy adott track honnantól melyik hangokig szólhat, és ez nagyon hiányzik. Az új verzióból DEMO nincs, ergo kipróbílni nem lehet, sem tört verzió nem létezik belőle, az eredeti meg 199€ ami szerintem erős túlzás. Annyiért Cubaset kapok már.. Köszi

danpress
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 1
Hangszer: Ének
Adott köszönetek: : 10 alkalommal
Kapott köszönetek: : 41 alkalommal

Hozzászólás: # 39004Hozzászólás danpress
2016.01.06. 19:25

szia. melyik az új verzió?

pillerk
Kiemelt tag

Hozzászólás: # 39089Hozzászólás pillerk
2016.01.09. 13:53

danpress írta:szia. melyik az új verzió?
Az új verzióban van plusz funkció a screenshotok alapján. Csak gondolom hogy megoldották a bugokat a regi verziokban mivel van bennük rendesen. A jelenlegi letölthető verzió a 3.76. Ettol van mar sokkal újabb. De mivel kevesen használják az nincs fent a neten sem. 199Euro ert pedig csak akkor venném meg ha találnék pár embert aki beleszál.

ketron69
Újonc
Hozzászólások a témában: 2
Hangszer: Ketron X1
Adott köszönetek: : 7 alkalommal

Hozzászólás: # 39167Hozzászólás ketron69
2016.01.10. 21:30

Van itt valakinek jó minőségű Song style-jai ?

Új hozzászólás