Üdv.
Lehet...nem ismerem annyira ezt a kategóriát,Tyros 2,és Tyros 4 hangszereim voltak a Yamahától.
De szerintem biztos nem kapta meg a KORG Pa3x motorját...a 600-as,inkább a 800-asét.A kijelző viszont nagyon hasonlít a 3X-ére.
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Vitatkoznék, inkább ebben a kategóriában a Yamaha S700-s710 tartozik, az s900-s910 inkább a Pa800 kategóriatársa ha jobban megnézzük!marton1974 írta:Üdv.
Ezen az oldalon mindent meg tudsz a KORG Pa600-asról...
http://www.korg.co.uk/products/professi ... _index.php
Véleményem az hogy,semmit nem fejlesztett a KORG,hanem az 500-as és a 800-as közös hibridje lett a 600-as egy új köntösben!![]()
A kijelzője nagyon hasonló a 3x-éhez...Tehát a köntös új,a hangzás a régi!
Kb.ROLAND BK5 kategória...
Ránézésre is kísértetiesen hasonló hangszerekről van szó.
Ide sorolható még a YAMAHA PSR S910-es...![]()
Nem rossz hangszerek ezek,ebben az ár-érték arányban...
Moderálva: Idézet részleges törlése. Bubamarazotti75 írta:Sziasztok,
Erről lehetne vitázni, hogy mi a belépő hangszer, és hogy mi kell hogy benne legyen egy eszközben.
A BK7m-t én belépő hangszernek titulálom....
marton1974 írta:Üdv.
Gyuley,én nem vitatkozom veled...elhiszem.