|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Karesz
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1928 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Re: Gumiszoba
Ez Tyros?
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 160
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Uptown Funk
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Olvasom a cikket az előző választásokról:
- Minden egyéni jelölt után egymillió forintot kapott a párt, ha a 106 választókerület közül legalább 27-ben sikerült jelöltet állítani.
- A pártlisták után (szintén legalább 27 jelölt esetén) legalább 150 millió forint járt a pártnak. Vagyis ha legalább 27 kerületben sikerül jelöltet állítani, akkor az egyéni jelöltek és a pártlista után legalább 177 millió forint állami támogatáshoz juthat a szervezet.
- Ha pedig mind a 106 kerületben, akkor már 706 millió forinthoz.
- Ha a szavazatok legalább 2%-át nem éri el az egyéni jelölt, akkor az egymilliós támogatást vissza kell fizetni, a pártlista esetében azonban ilyen megkötés nincs. Akkor sem kell egy forintot sem visszafizetni (a minimum 150 millióból 27 jelölt esetén), ha a listára senki nem szavazott.
Vagyunk itt a fórumon legalább 27en. A következő választásokon zeneszek.com pártja?

- Minden egyéni jelölt után egymillió forintot kapott a párt, ha a 106 választókerület közül legalább 27-ben sikerült jelöltet állítani.
- A pártlisták után (szintén legalább 27 jelölt esetén) legalább 150 millió forint járt a pártnak. Vagyis ha legalább 27 kerületben sikerül jelöltet állítani, akkor az egyéni jelöltek és a pártlista után legalább 177 millió forint állami támogatáshoz juthat a szervezet.
- Ha pedig mind a 106 kerületben, akkor már 706 millió forinthoz.
- Ha a szavazatok legalább 2%-át nem éri el az egyéni jelölt, akkor az egymilliós támogatást vissza kell fizetni, a pártlista esetében azonban ilyen megkötés nincs. Akkor sem kell egy forintot sem visszafizetni (a minimum 150 millióból 27 jelölt esetén), ha a listára senki nem szavazott.
Vagyunk itt a fórumon legalább 27en. A következő választásokon zeneszek.com pártja?
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Már bocsi, de ez nem baromság...
Ha a Kétfarkú Kutyapárt azzal tudott jelölteket delegálni, hogy...
- Visszacsatoljuk Trianont
- Választóink 100%-a ránk szavaz
- Sörkutakat telepítünk az ország egész területén
- Pénzosztás
- Örök élet, ingyen sör, adócsökkentés
- Örök élet + 20 év
- Ne kelljen dolgozni, de legyen pénz
- Bármit megigérünk
- 93%, hogy nem fogunk lopni
Na, akkor szerintem, semmi nem lehetetlen...
Ha a Kétfarkú Kutyapárt azzal tudott jelölteket delegálni, hogy...
- Visszacsatoljuk Trianont
- Választóink 100%-a ránk szavaz
- Sörkutakat telepítünk az ország egész területén
- Pénzosztás
- Örök élet, ingyen sör, adócsökkentés
- Örök élet + 20 év
- Ne kelljen dolgozni, de legyen pénz
- Bármit megigérünk
- 93%, hogy nem fogunk lopni
Na, akkor szerintem, semmi nem lehetetlen...
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Pityus
- VIP
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: PSR-SX900
- Adott köszönetek: : 265 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 548 alkalommal
Sziasztok!
Megnéztem az Oscar díjas Mindenki című filmet.
Egy kórusról szól (25perc), és nagyon tanulságos, nem véletlenül nyerte meg a díjat.
Ajánlom, hogy nézzétek meg, ha ilyen lesz az új generáció, akkor nem félek a jövőtől.
http://www.mediaklikk.hu/2017/02/18/mindenki/
Megnéztem az Oscar díjas Mindenki című filmet.
Egy kórusról szól (25perc), és nagyon tanulságos, nem véletlenül nyerte meg a díjat.
Ajánlom, hogy nézzétek meg, ha ilyen lesz az új generáció, akkor nem félek a jövőtől.
http://www.mediaklikk.hu/2017/02/18/mindenki/
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Egy régi ismerőssel találkoztam és egy tanulságok beszélgetés folytattunk itt egy-két ismerősről. Tapolcán jártam nála.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a korrekségét, a hozzáállását. Sok mindenben tud segíteni ami hangszer.

Csak ajánlani tudom mindenkinek a korrekségét, a hozzáállását. Sok mindenben tud segíteni ami hangszer.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Én is megnéztem 2-3 napja, és ami nálam elvitte a hátán a filmet az a két főszereplő kislány alakítása (mindenki más is nagyon jó benne szerintem) és a film nosztalgiafaktora. Mivel olvastam a filmről de a film csattanójáról sehol nem lehetett olvasni, addig -addig agyaltam rajta hogy mi lehet a vége, hogy kizárásos alapon rájöttem, így saját magam elrontottam a film csattanójának élményét. Mindettől függetlenül mondom, a gyerekek kilóra megvettek a játékukkal, a filmet nézve meg sorban mondogattam magamban: jé, mi is ezt játszotttuk, ja meg ezt is, na meg ezt is... szóval valamilyen szinten saját magam láttam a filmben, mert kb ennyi idős voltam mint ott a gyerekek, amikor a film játszódik, 90-es évek eleje, rendszerváltás után 1-2 évvel talán... A film tartalmáról, lényegéről annyit, a mérleg két oldalára kell raknom, egyikre a tanárnő oldalát, másikra a gyerekekét. A tanárnő: értem hogy a gyerekeknek akar jót hogy eljussanak a külföldi útra, de ennek mi az ára? Az, hogy néhány gyerek lelkébe belegázol. Ezek a gyerekek szerintem abszolút fejlődőképesek, ráadásul mikor a főszereplő kislányt énekelteti, én nem mondanám hogy annyira hamis hogy nem lehetne gyakorlással jobbá tenni vagy kicsiszolni tisztára a hangot, miért ezt a módszert választja a győzelem érdekében...Kérdés még hogy tényleg azért akarja hogy úgymond tökéletes legyen a kórus mert valóban a gyerekek külföldi útja hajtja, vagy a saját elismerése-elismertetése hajtja a kórus sikerén keresztül?! A gyerekek: némelyikük kicsit hamiskás, (hejj ha nálunk csak ennyi hamis hang lenne a kórusban...) de csupaszív mindegyikük akik biztatást, elismerést várnának szerintem, és ha a valóságban is vannak ilyen gyerekek aki ezt megteszik egymásért mint amit itt a filmben, hát, emelem kalapom előttük. Nekem vannak megválaszolatlan kérdések a filmben, ezért van hiányérzetem, de lehet hogy ezek csak bennem merültek fel. Mindenesetre szerintem nem rossz kis film, amik pozitívumok azokat leírtam, és ezek nálam többet nyomnak a latba mint a megválaszolatlan kérdések.
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Rávettem magam hogy meghallgassam Pápai Joci euróvízilovas dalát. Nem tudom ti hallottátok-e már, én hallgattam de nem hallom. Kétszer fogtam neki, de egyszerűen nem értem mit énekel. Vagy szövegel, nem tudom melyiket csinálja a kettő közül. Komolyan mondom, pedig kimostam a fülem is, csend is volt körülöttem de egyszerűen nem értem mi a szöveg....
Csak én vagyok így ezzel, vagy más is hasonlóan járt?
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.