Hozzászólás: # 6691Hozzászólás
Zeneboy
2012.07.27. 19:59
SZiasztok!
Szerintem nem kell frappáns levél fogyasztóvédelemnek!
Csak egy megfogalmazott levél, amit mindenki elküld a fogyasztóvédelemre hivatkozva a saját email címéről, esetlegesen a vásárolt hangszere sorszámával, csak, hogy komolyan vegyék valóban az "Ő" hangszerükre hivatkozva kéred a könyvet!
Amennyiben így van amit Asterix mond, akkor részemről eldőlt az esetleges hangszer vétel! Ahogy írtam majd megérzik később ennek a terhét! Sokkal többet buknak majd, ha már 4-5 ember nem a magyar importőrön keresztül veszi meg a hangszert!
A helyzet az, hogy aki pa3-at vesz,-mármint a többség- az ért hozzá, annyit, hogy ne kelljen az alapvető gépkönyv! A másik, hogy pa2es könyv is elég hozzá - mármint az alapokhoz!
Mikor én vettem, mehettem volna Németországig! Nem volt az országban csak Dunaújvárosban! Szlovákiában sem...
Qglinak igaza van, csak pl az alap könyvét én letojtam, mert nem volt rá szükségem! Most sincs... A probléma az, hogy ketté szedték a pa1től a könyveket! Abban még benne volt minden!1 Angol nyelvű volt és abban minden, így volt a magyar is!
Tomizene írja a frankót! Én is attól féltem megtorolják majd...!
Pontosan azt a szemléletet kellene "átnevelni", hogy ennyire nem hülye a magyar fogyasztó sem! Ehhez szerintem is elég lenne egy kör email, mindenki felírná a nevét és a gépe sorszámát, esetleges vásárlás helyét! Tuti lenne nem 1-2 ember! Akkor talán történne valamit!
Ennyit reagáltak az emailomra! Joggal feltételezik, ugyan úgy sem jelent fel... A másik, lehet a bünti olyan k.. kevés, hogy így is megéri nekik...
zenetibi!
Normális SET.-et???
Kérlek olvass már vissza a kezdetektől a korg.hu oldal fórumát! Mennyien voltunk pa-sok, és mennyire lezüllött! Milyen próbálkozásokat akartak, magyar készítmények!
De közelítsem meg máshonnan? Nem bántani szeretnék konkrét embereket! De a hangfoglalás bemutatóját úgy csinálták meg MACIÉk, hogy előtte 2 nappal könyörögtek ki egy pa3 hangszert mert 1 volt nekik a szegedi boltban, azt eladták! ÍGy tudtak összehozni "valamit" ! MAci az egyetlen "szakértője" felelőse és ő is fordítja mikor tudja a gépkönyvet! /Azért arra ős em és még sok korgos szaki sem jött rá, miért nem tudja elsőre megetetni a pa1-pa2-es mentés és miért nem találja a songbook a bejegyzéseket! /Pl átírták a meghajtót... és egyéb rossz megoldásról hallottam! /
Viszont nem használ ilyet-folyamatosan-, és így meg is látszik, nem is érdeke, hogy felkarolja! Anyagilag sem...Bár eladás szempontjából ha így adna el feltöltve hangszert biztos többet lehetne elpasszolni a shopjában!
Még egy adalék! Ehhez majd hozzászól Sípos P. kollégám! A pa2-es bemutatón a hangszerben ott csücsültek a pa1-es szerkesztett stílusai! Azok átszerkesztett vagy épp finomított dolgaiból tartották a hangfoglaláson a pa2-es bemutatót! hm...
Mindenki vonja le a tanulságot ezek után!
Üdv: Zeneboy
Korg Pa3 X -76, Trevis ta08 aktív top,Trevis Event ta18 sub Eurolite QDF BAR Fényszett, Neumann KMS 105 és Shure beta58 mikrofon,