http://www.nlcafe.hu/szabadido/20170207 ... kok-video/
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
-
HunHyper
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Re: Gumiszoba
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
-
baobao15
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 11
- Hangszer: Yamaha
- Adott köszönetek: : 43 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 96 alkalommal
Sziasztok!
Amint látjátok a vendéglátás nem hazudik most sikerült hazaérkezni
A sok-sok yami után úgy döntöttem meglepem magam egy korg pa 900-al
Szombat reggel hozom el.Tapasztalatokat tudom hogy sokan megosztottak már,de szeretném majd nektek
bemutatni mit sikerül belőle kihozni.Remélem minden a terv szerint fog menni
Üdv:Bao
Amint látjátok a vendéglátás nem hazudik most sikerült hazaérkezni
A sok-sok yami után úgy döntöttem meglepem magam egy korg pa 900-al
Szombat reggel hozom el.Tapasztalatokat tudom hogy sokan megosztottak már,de szeretném majd nektek
bemutatni mit sikerül belőle kihozni.Remélem minden a terv szerint fog menni
Üdv:Bao
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 148
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Sok sikert az új hangszeredhez!
Feltétlenül számítunk a beszámolódra a KORG szobában.
Feltétlenül számítunk a beszámolódra a KORG szobában.
Buba
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 296
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Nálunk 1000-1250 Euro között lehet ilyet kapni... Ezek elég szép állapotban vannak...

"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
Ugyanakkor az is igaz, hogy vehet az ember bármilyen vokálgépet, ha nem tud énekelni, akkor b@szhatja. A szart lehet sózni, borsozni, attól az még szar marad.
( Tavaly nyáron az étteremben megjelent Fenyő Miklós a zenekarával és ott kajáltak...én meg zenéltem...nem szóltak azok egy szót sem, de közben elképzeltem, hogy röhöghetnek magukban... )
( Tavaly nyáron az étteremben megjelent Fenyő Miklós a zenekarával és ott kajáltak...én meg zenéltem...nem szóltak azok egy szót sem, de közben elképzeltem, hogy röhöghetnek magukban... )
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 153
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Én ezt értem, de ha nem hiszel benne miért csinálod? Miért vagy ott? Mondd azt, hogy én csak zongorázok mert ahhoz valamennyire értek. Én nem akarok villanyt szerelni mert megbasz az áram. Nem vagyok villanyszerelő. Megtudom csinálni, de nem úgy mint egy szakképzett ember. Persze megcsinálom, mert drága a szaki. Te is énekelgetsz de nem úgy mint egy Fenyő aki szaki ebben, te meg csak megoldod amiért mondjuk kapsz 8.000 Ft esténként.
Akkor Uraim a megoldás a következő, AKI NEM SZAKKÉPZETT ÉNEKES ÉS NEM TUDJA AZ ÉNEKLÉS MINIMUM 5 SZÓLAMÁT ELÉNEKELNI AZ NE ÉNEKELJE. FEJEZZE BE!!!
Akkor Uraim a megoldás a következő, AKI NEM SZAKKÉPZETT ÉNEKES ÉS NEM TUDJA AZ ÉNEKLÉS MINIMUM 5 SZÓLAMÁT ELÉNEKELNI AZ NE ÉNEKELJE. FEJEZZE BE!!!
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Persze. Aux 3-ból 6,3-as jack dugó vezeték be a g70 mikrofon bemenetébe. Lehet 6,3-as jacket is és xlr-t is beledugni. A hangszer vokál kimenetéből nagy jackes vezeték ki, be a keverő egyik sztereó bemenetébe az egyik csatornán. Ezen a csatornán tudod az effektet hangszínezni, hangerőt szabályozni. A g70-ben mondjuk egy user programhoz beállítasz egy énekeffektet, elmented és ehhez az user programhoz mindig ezt hívja elő a gép. Ez azért macerás kicsit mert ha mindenhez ezt az effektet szeretnéd, akkor minden userhez külön be kell állítani és elmenteni. Ha midit játszol ahhoz elég egy usert beállítani és mondjuk midi-nek elnevezni, ha nem váltasz user programot ez szól végig amíg midit játszol le. A hangszeren a gain-t fel kell csavarni, és az effect- potit kell még fölcsavarnod, a vocal potit nem. Így csak az effekt kerül kiküldésre, a vokál nem. Ezután a keverőn csatornánként az aux3-mal tudod beállítani az effekt hangerejét.gabati írta:Le tudnád irni pontosabban a folyamatot/bekötést ahogy használtad a G70 belső efektjeit vokál nélkül?B.Bazsi írta:A g70 -nek is van külön vokálkimenete. Van egy sztereó vonalkimenete, van egy másik sztereó direkt kimenete amire kiválaszthatod hogy midiből vagy stílusból mit szeretnél külön keverni a keverőn, meg van sztereó kimenete külön a vokálnak-énekeffektnek. Egy időben használtam a belső énekeffektjét vokál nélkül úgy, mintha külön effektprocesszor lett volna.
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Köszönöm szépen Bazsi.
Vajon ez pont igy müködne a PA3 X Pro Musikantnál is?
Vajon ez pont igy müködne a PA3 X Pro Musikantnál is?
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 576
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Mert szeretek zenélni!Rolandbk5 írta:Én ezt értem, de ha nem hiszel benne miért csinálod?