Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat :)

Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt

Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról ;)

Stílus szerkesztés, konvertálás-Technikai kérdések/válaszok

Stílus szerkesztéssel ill konvertálással kapcsolatos leírások, technikai kérdések

Moderátor: Moderátorok

decseilaszlo
Újonc
Blogbejegyzések: 0
Hozzászólások a témában: 5
Hangszer: Korg Pa50
Kapott köszönetek: : 50 alkalommal

Re: Stílus szerkesztés, konvertálás-Technikai kérdések/válas

Hozzászólás: # 5720Hozzászólás decseilaszlo
2012.05.31. 21:51

Sziasztok!

Lehetséges-e olyan, hogy találtam egy jó stílust Yamahára, de szeretném, ha a Korgom (PA50) le tudja játszani.....van valami progi ami át tudja konvertálni? vagy kagylózzam le a stílust?

köszi a válaszokat....

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 8
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 5724Hozzászólás Apelláta
2012.06.01. 07:21

Szia Laci!

Meg azt vedd még számításba, hogy a Pa50 csak két Fill, Intro és Ending-et használ, tehát ha a Yami stílus ezekből hármat tartalmaz, valamelyeket nélkülöznöd kell. Meg az 50-esben a PAD-ek sem fognak megszólalni, ami miatt sokszor a Yami stílusok jól szólnak. Ezen felül meg ahogy Ghost írta, még rendesen editálni kell a hangszereden belül is, hogy használhatóan megszólaljon. Konvertálás után ugyan is úgy fog először megszólalni, mintha egy Yamahára behangszerelt SMF-et játszanál le a Korgon. Azt is "Pa50-esíteni" illik.

Üdv.: Apelláta

decseilaszlo
Újonc

Hozzászólás: # 5727Hozzászólás decseilaszlo
2012.06.01. 08:08

Köszönöm szépen a segítséget.....már csak annyit szeretnék kérni, hogy valaki 3 lépésben leírná ide, hogy hogyan kell konvertálni, mert letöltöttem a programot, de sehogy sem tudom megcsinálni.
köszi Apelláta a tájékoztatást, igyekszem beletanulni. :) elsőre alig értem amit írtál, de bele jövök....

köszönöm a lépéseket

Üdv: Laci

Regec
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
Adott köszönetek: : 91 alkalommal
Kapott köszönetek: : 127 alkalommal

Hozzászólás: # 5730Hozzászólás Regec
2012.06.01. 11:20

Sziasztok.
Én is pont ilyen cipőben járok, hogy egy pár yami stílust szeretnék korgra átküldeni, de nem találom sehol a styleworksot a gépemen, pedig megvolt.
Ha valaki lenne olyan kedves és dobna egy linket, vagy átküldené a progit, azt nagyon megköszönném.
Tudom, hogy nagyon hülyeség, de úgy is jó lenne, ha átkonvertálná nekem valaki. Nem olyan sokról van szó. Szerintem több időmbe telne a telepítés mint a konvertálás. Aztán már majd elbajlódok vele a szintin.
Köszi előre is.

Üdv Laci

yamaha90
Újonc
Hozzászólások a témában: 4
Hangszer: psr s900
Adott köszönetek: : 14 alkalommal
Kapott köszönetek: : 58 alkalommal

Hozzászólás: # 5754Hozzászólás yamaha90
2012.06.01. 21:02

Regec írta:Sziasztok.
Én is pont ilyen cipőben járok, hogy egy pár yami stílust szeretnék korgra átküldeni, de nem találom sehol a styleworksot a gépemen, pedig megvolt.
Ha valaki lenne olyan kedves és dobna egy linket, vagy átküldené a progit, azt nagyon megköszönném.
Tudom, hogy nagyon hülyeség, de úgy is jó lenne, ha átkonvertálná nekem valaki. Nem olyan sokról van szó. Szerintem több időmbe telne a telepítés mint a konvertálás. Aztán már majd elbajlódok vele a szintin.
Köszi előre is.

Üdv Laci
Szia!

Tessék felraktam neked a programot ami Korg-hoz való remélem tudtam segíteni ;) üdv!

A csatolmányt az alábbiak végett moderáltam:
"A Zeneszek.com nem egy letöltő oldal, hanem egy közösségi fórum, mely törekszik a jogtiszta működésre. Jogvédett fájlok (pl.: kották, midik, programok...) direkt feltöltése SZIGORÚAN TILOS!"
Légy szíves erre figyelni!

üdv.: Apelláta

A muzsikus magában hordozza a zenét, nincs szüksége különleges hangszerekre. Ő maga a zene.

decseilaszlo
Újonc

Hozzászólás: # 5755Hozzászólás decseilaszlo
2012.06.01. 21:07

Szia Yamaha 90

Le tudnád írni a progi nevét, mert én még nem vagyok VIP tag, vagy kiemelt és nekem is szükségem lenne rá, hogy jó kis stílusokat gyártsak, illetve koncertáljak..

köszi

üdv: Laci

yamaha90
Újonc

Hozzászólás: # 5756Hozzászólás yamaha90
2012.06.01. 21:13

decseilaszlo írta:Szia Yamaha 90

Le tudnád írni a progi nevét, mert én még nem vagyok VIP tag, vagy kiemelt és nekem is szükségem lenne rá, hogy jó kis stílusokat gyártsak, illetve koncertáljak..

köszi

üdv: Laci
Nos nem tudom szabad e linket tennem a hozzászólásba mivel én is újonc vagyok a fórumon de segítek neked persze.

Tessék innen letöltheted: http://www.4shared.com/zip/Uk_0UP4y/Sty ... _Korg.html

A muzsikus magában hordozza a zenét, nincs szüksége különleges hangszerekre. Ő maga a zene.

Apelláta
Adminisztrátor
Hozzászólások a témában: 8
Hangszer: Korg Pa3X
Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal

Hozzászólás: # 5757Hozzászólás Apelláta
2012.06.01. 22:52

decseilaszlo írta:Köszönöm szépen a segítséget.....már csak annyit szeretnék kérni, hogy valaki 3 lépésben leírná ide, hogy hogyan kell konvertálni, mert letöltöttem a programot, de sehogy sem tudom megcsinálni.
köszi Apelláta a tájékoztatást, igyekszem beletanulni. :) elsőre alig értem amit írtál, de bele jövök....

köszönöm a lépéseket

Üdv: Laci
Szia Laci!

Én szívesen segítenék a program használatában, de régi arrangeres szintit használó létemre még soha sem konvertáltam stílust, csak szerkesztettem. Pedig nekem is meg van a StyleWorks 2000.
(De ez nem jelenti, hogy nem ismerem a lényegét.)
Remélem azért valaki vállalkozik, hogy neked segítsen, ha csak azóta nem győzedelmeskedtél már a program felett.

;)

Üdv.: Apelláta

Regec
Kiemelt tag
Hozzászólások a témában: 3
Hangszer: Korg pa1000 - Ketron X 1
Adott köszönetek: : 91 alkalommal
Kapott köszönetek: : 127 alkalommal

Hozzászólás: # 5759Hozzászólás Regec
2012.06.02. 09:04

"yamaha90" Nagyon szépen köszönöm a kedvességed.

Üdv Laci

yamaha90
Újonc

Hozzászólás: # 5761Hozzászólás yamaha90
2012.06.02. 09:48

Regec írta:"yamaha90" Nagyon szépen köszönöm a kedvességed.

Üdv Laci
Szia Laci!

Nagyon szívesen amiben csak tudok segítek:) na és boldogulsz a progival?

Új hozzászólás