Az S900-hoz kiadott "magyar" nyelvű használati olyan, mintha bedobták volna Google fordítóba... Hulladék az egész...
Nem sok olyan magyar nyelvű használatit láttam eddig, ami használható... sajnos...
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Sajnos ez ilyen mókolós mutatvány. Egyesével minden D hangot át kell ütni E-re. Ha bemész a stílus szerkesztőbe és kiválasztod a dob sávot, fent az edit résznél ezt könnyedén megteheted. A Tyrosba van egyéni dobszerkesztő funkció (lehet hogy a 910-be is van) ott azt meg tudom csinálni, hogy egy dobszettet átalakítok úgy, hogy a Dés E hangon lévő pergő hangot felcserélem.carlo33 írta:Próblom értelmesen megfogalmazni mit szeretnék, volt psr 1500, elég jó stilusaim voltak rajta, de az s910-en ugy szólalt meg mint a fazék, namost egyesével elkezdtem a dobsávokat átütögetni, de őrület hosszadalmas, nincs valami gyorsabb konvertálási lehetőség, mert ez igy hónapok....