Megköszönöm Neked is Gohstrider!Gohstrider írta:Üdv Tamás!
Estère nèzek valami progit.
De ha kell fullos progit is nèzhetünk.
Bár fullos progira nincs pénzem!
Üdv: Tamás
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Moderátor: Moderátorok
Megköszönöm Neked is Gohstrider!Gohstrider írta:Üdv Tamás!
Estère nèzek valami progit.
De ha kell fullos progit is nèzhetünk.
Szia Tamás!kovacstamas71 írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Szeretném használni a KRISTAL Audio Engine 1.0.1 ingyenes stúdió progit, felvételezésre. Meg is próbáltam, felvétel a programba sikerült. Viszont ez után, lehet, hogy elnézek valamit, de nem sikerül lementeni egy olyan formátumra a felvett hanganyagot, amit egy egyszerű Windows-os zenelejátszón lejátszható lehessen. A program szerint elmenthető a hanganyag, WAV, AIF, FLAC és OGG formátumokban, de sajnos nem tudom, hogyan?!
Lenne valaki, aki esetleg tudna segíteni?!
Köszönettel!
Szia Józsi!Gohstrider írta:Szia Tamàs!
Amiket ajànlottam, azoknak megvan a teljes vàltozata. Nen fog lejàrni soha.
Csak szólnod kell.
Üdv: Gohstrider
Szia Tamás!kovacstamas71 írta: Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Közben rájöttem a "Kristal" programnál, hogy lehet más formátumban elmenteni, csak nem vettem észre, hogy készít egy saját mappát, amibe lementi az aktuális zenei anyagot.
Ha esetleg valaki nem tudja, hogyan, akkor szívesen elmesélem.
Apelláta!
A "Sonar" program, ugye nem ugyan az, mint a Cakewalk Pro. audio 9. vagy ez is tud esetleg nem csak Midit fogadni?
Gohstrider!
Köszönöm a progikat, amint lehet letesztelem!
Üdvözlettel: Kovács Tamás