|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Sambácsi
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 77
- Hangszer: Yamaha Tyros2,Yamaha F310-TBS, YRS 23.
- Adott köszönetek: : 641 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 409 alkalommal
Re: Yamaha - Technikai kérdések/válaszok
[quote="malko"]Szia Sambácsi!
"Hát én jelenleg úgy használom ezt sub kimenetet , hogy a bekötöm a mikrofonomat a keverőbe a szokásos módon"
Köszönöm, kipróbálom. Ezek szerint már T4-esed van?
Üdv.Sambácsi.
"Hát én jelenleg úgy használom ezt sub kimenetet , hogy a bekötöm a mikrofonomat a keverőbe a szokásos módon"
Köszönöm, kipróbálom. Ezek szerint már T4-esed van?
Üdv.Sambácsi.
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 21
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Segítség!
Tyros 1. Felvettem egy számot vele, a belső sequencer-rel, viszont a további felvételhez nem tudom a kiválasztott tracket rec-re állítani, ha már egyszer on-ra állítottam
!!!!!!!!
Tyros 1. Felvettem egy számot vele, a belső sequencer-rel, viszont a további felvételhez nem tudom a kiválasztott tracket rec-re állítani, ha már egyszer on-ra állítottam
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
vili2105
- VIP
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Tegnap 14:23-kor feltettem egy kérdést, segítségre lett volna szükségen, mert volt nálam egy hangszer amin meg kellett volna oldanom egy problémát rövid időn belül, de arra senki nem reagált semmit.
Moderálva
Töröltem a szöveget, amelynek semmi köze evvel a kérdésel.
Üdv. Vladimir
Moderálva
Töröltem a szöveget, amelynek semmi köze evvel a kérdésel.
Üdv. Vladimir
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
HunHyper
- VIP
- Hozzászólások a témában: 87
- Hangszer: KETRON EVENT
- Adott köszönetek: : 2058 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1832 alkalommal
Úgy próbáltad, hogy megnyomod a rec.+sáv választó gombot egyszerre? 
"Még mindig csak amatőr vagyok..." 
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
KETRON Event - Kurzweil Artis 7 - Allen & Heath QU-SB - DBX DriveRack PA2 - QSC K10 - Austrian Audio OD505
-
vili2105
- VIP
Köszönöm, közben valahogy sikerült, ne kérdezzétek hogyan, mert nyomkodtam elég sok mindent egymás után.
A többi pedig az én véleményem, ami törölve lett, abban a környezetbe szerintem beillett, ide tényleg nem kapcsolódik.
Köszi
A többi pedig az én véleményem, ami törölve lett, abban a környezetbe szerintem beillett, ide tényleg nem kapcsolódik.
Köszi
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 113
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Sziasztok,
Kis technikai segítségnyújtást szeretnék kérni.
A Yamaha 9000 pro normál 2,5" IDE PATA HD-t használ, vagy valami okosság van benne, mint némely Ketronban a kábel és keret hiánya, vagy a pa800-ban egy komplett bővítő elektronika, mivel opció hozzá az adatlapja szerint.
Tehát csak egy normál noteszgép HD kell és kész a történet, vagy speciális valami a HD-ben, a beszerelésben, vagy a kábel kialakításában?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Buba
Kis technikai segítségnyújtást szeretnék kérni.
A Yamaha 9000 pro normál 2,5" IDE PATA HD-t használ, vagy valami okosság van benne, mint némely Ketronban a kábel és keret hiánya, vagy a pa800-ban egy komplett bővítő elektronika, mivel opció hozzá az adatlapja szerint.
Tehát csak egy normál noteszgép HD kell és kész a történet, vagy speciális valami a HD-ben, a beszerelésben, vagy a kábel kialakításában?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Buba
Buba
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 95
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Még annyi, hogy a 9000 Pro max 10Gb hddt lát, ha jól tudom...
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
- Bubamara
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 113
- Hangszer: PC3, VK7, TR Rack, SD9, SD40, SD1+, i30HD
- Adott köszönetek: : 4464 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 3462 alkalommal
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a készséges gyors és nagyon kielégítő válaszaitokat!
Nagy segítség volt a számomra, mert meglehetősen el vagyok havazva, és nem volt időm más módon utánajárni a kérdésnek.
Ez jó lesz így, kicsit tartottam tőle, hogy valami rafinált trükkel a saját meghajtójuk megvásárlására bírták a T. vásárlót, felhasználót. Mint, ahogyan arra látunk példákat más hangszerek esetében.
Egy apró és teljesen indokolatlan illesztőpanel (pa800) gyakorlatilag lehetetlenné teszi a HD beépítést annak megkerülésével. Pedig a HD ott is sima notesz meghajtó. Az X1, XD9 pedig a kábelt hagyja ki a gépházból, így sokan annak hiánya és körülményes beszerezhetősége miatt ütköznek nehézségekbe.
Nos, ezért hangoztatom én, hogy nem a letöltések lehetősége, hanem a csapat összeadott tudása és segítőkészsége az, ami miatt jó idetartozni illetve adott esetben hasonló módon segítséget nyújtani, amikor lehetősége van rá az embernek.
Legyen szép napotok!
Üdv, Buba

Nagyon szépen köszönöm a készséges gyors és nagyon kielégítő válaszaitokat!
Nagy segítség volt a számomra, mert meglehetősen el vagyok havazva, és nem volt időm más módon utánajárni a kérdésnek.
Ez jó lesz így, kicsit tartottam tőle, hogy valami rafinált trükkel a saját meghajtójuk megvásárlására bírták a T. vásárlót, felhasználót. Mint, ahogyan arra látunk példákat más hangszerek esetében.
Nos, ezért hangoztatom én, hogy nem a letöltések lehetősége, hanem a csapat összeadott tudása és segítőkészsége az, ami miatt jó idetartozni illetve adott esetben hasonló módon segítséget nyújtani, amikor lehetősége van rá az embernek.
Legyen szép napotok!
Üdv, Buba
Buba
-
Rolley
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Yamaha SX700-Yamaha S550B
- Adott köszönetek: : 19 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 24 alkalommal
Sziasztok! Kérdésem a következő lenne: A Registration Memory-t már teletöltöttem fullra,most akkor a Pendrive-ra kitudom ugye menteni a Registrit de azt nem tudom hogy az összes bankot kimenti ilyenkor ami benne van vagy csak pl a 8-as bankot??? Előre is nagyon köszönöm a választ! 
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
Rolley!
Fuss neki még egyszer a kérdésnek mert ez így elég dekódolt....
Azt írod teletöltötted a regisztrációs memóriát, de ezt hogy érted? Egy bankon belül a 8 memória helyre gondolsz? Ha igen akkor készits új Bankot és ennyi megint van 8 memo helyed.....
Fuss neki még egyszer a kérdésnek mert ez így elég dekódolt....
Azt írod teletöltötted a regisztrációs memóriát, de ezt hogy érted? Egy bankon belül a 8 memória helyre gondolsz? Ha igen akkor készits új Bankot és ennyi megint van 8 memo helyed.....
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége