Majd azt is elkezdik délelőtt 10-kor?
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
-
Trebor
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: Tyros4
- Adott köszönetek: : 247 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 223 alkalommal
Re: Gumiszoba
Én már most röhögök előre, hogy mi lesz a szilveszterrel!
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 572
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 973 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2460 alkalommal
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Jelenlegi rendszabályok szerint is lehet szilveszteri mulatságot tartani. Másfél hete a kövesdi lakodalom reggel 4-ig tartott.
Ma kötött az egyik kolléga. Ott tuti meg fogják tartani. Nekem azt mondta a tulaj, hogy amennyiben nála nem lesz szilveszteri rendezvény, akkor sehol sem lesz a városban... Így én számítsak a szilveszterre...
Ma kötött az egyik kolléga. Ott tuti meg fogják tartani. Nekem azt mondta a tulaj, hogy amennyiben nála nem lesz szilveszteri rendezvény, akkor sehol sem lesz a városban... Így én számítsak a szilveszterre...
-
doxaa
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 118
- Hangszer: Korg
- Adott köszönetek: : 473 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 366 alkalommal
Mármint úgy érted, nemcsak 23 óráig hanem másnap hajnalig? Mert ugye 23ig egy szilveszteri bálnak nem sok értelme lenne.
Egyébként, szerintem addigra eltörlik a zenész-táncos rendezvényekre hozott szigorúbb rendeletet. Vagy ha nem is törlik el, de enyhíteni fognak a szabályozáson, és mindenhol megtartható lesz a szilveszteri bál. Persze kérdés az, mennyien fognak részt venni rajta.
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 286
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2917 alkalommal
Most is lehet tartani, csak nem étteremben. Az éttermeknek be kell zárniuk. Viszont a hotelek, panziók éttermeinek nem.
Ezzel indokolták, hogy Mezőkövesden miért nem kellett 23 órakor zárnunk. 4 órakor is úgy kellett hazaküldeni a maradék mulatozókat...
Ezzel indokolták, hogy Mezőkövesden miért nem kellett 23 órakor zárnunk. 4 órakor is úgy kellett hazaküldeni a maradék mulatozókat...
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 50
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
Egy hete hívtak a szilveszter miatt, hogy készüljünk. Nem marad el.
De ez nem vendéglátóhely.
De ez nem vendéglátóhely.
-
doxaa
- Kiemelt tag
És Mezőkövesden lagzi volt vagy bál? Mert az előbbi családi rendezvénynek tekintendő és mint ilyen - mivel többek között ez is kivétel a szabályozás alól -, megtartható hajnalig ( a nem vendéglátó helyeken ). Elméletileg a panziók, hotelek éttermeiben is csak a szállóvendégek tartózkodhatnak 23 óra után, a 'külsősök' nem.
-------
Ami most volt hétvége, ahogy hallottam az egyik székesfehérvári étteremben fél 12kor még javában ment a mulatozás az esküvőn, egy duó zenekari felállással. Állítólag a zenészek 4 misi/kop, az étterem 16 misi büntetést kapott... A többi szolgáltató azért nem, mert már pakoltak vagy nem voltak ott.
Igaz, ez étteremben volt. Bátrak voltak, hogy bevállalták..
-------
Ami most volt hétvége, ahogy hallottam az egyik székesfehérvári étteremben fél 12kor még javában ment a mulatozás az esküvőn, egy duó zenekari felállással. Állítólag a zenészek 4 misi/kop, az étterem 16 misi büntetést kapott... A többi szolgáltató azért nem, mert már pakoltak vagy nem voltak ott.
Igaz, ez étteremben volt. Bátrak voltak, hogy bevállalták..
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Hogy büntetést kaptak, azt elhiszem. De, hogy ekkorát, azt nem!!!doxaa írta: ↑2020.10.07. 17:09Ami most volt hétvége, ahogy hallottam az egyik székesfehérvári étteremben fél 12kor még javában ment a mulatozás az esküvőn, egy duó zenekari felállással. Állítólag a zenészek 4 misi/kop, az étterem 16 misi büntetést kapott... A többi szolgáltató azért nem, mert már pakoltak vagy nem voltak ott
-
doxaa
- Kiemelt tag
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 211
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Találtam a neten egy ide vonatkozó törvényt:
"A koronavírus terjedését gyorsító tényezők ismeretében a szabálysértési felelősség létesítése támogatható, különös figyelemmel arra, hogy a pénzbírság összegét kellően rugalmasan határozta meg, így annak összege az eset súlyosságától függően, a főszabályként irányadó 150.000,- forint helyett akár félmillió forint is lehet."
Itt meg van az eredeti forrás:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... Itig1MKOsz
"A koronavírus terjedését gyorsító tényezők ismeretében a szabálysértési felelősség létesítése támogatható, különös figyelemmel arra, hogy a pénzbírság összegét kellően rugalmasan határozta meg, így annak összege az eset súlyosságától függően, a főszabályként irányadó 150.000,- forint helyett akár félmillió forint is lehet."
Itt meg van az eredeti forrás:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... Itig1MKOsz