foglalkozni Audya problémákkal???Konkrétan amit már írtam egyszer.h a frankó szólógitárokat használnám audio dobbal ellátott stílusban ütem végére elhalkul a dobsáv.Hallami,csak sokkal halkabban,mint ahogy addig szólt.Nem tudom ,h ezzel még foglalkozik vki ketronéknál???
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: ketron audya 5 volt.már sx 900
- Adott köszönetek: : 81 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 111 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Sziasztok.Ha már szoftver dolgokról beszéltetek nekem is lenne egy kérdésem.Szerintetek fog még valaha valaki
foglalkozni Audya problémákkal???Konkrétan amit már írtam egyszer.h a frankó szólógitárokat használnám audio dobbal ellátott stílusban ütem végére elhalkul a dobsáv.Hallami,csak sokkal halkabban,mint ahogy addig szólt.Nem tudom ,h ezzel még foglalkozik vki ketronéknál???
Csak mert nem egy olcsó hangszer volt anno.Meg ma sem az.....Lehet ezt jelezni ,és érdemleges választ kapni ketronéktól????Tök szar úgy játszani,h tudod,h lenne jobb gitárhangod,de nem tudod használni....akkor minek van????? Köszi a válszokat előre is....Ottó 
-
bohocotto
- Kiemelt tag
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Nagyon kéne még egy frissítés de kevés esélyét lãtom.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
-
bohocotto
- Kiemelt tag
helló.csináltam egy felvételt.nem én halkítom le a dobsávot,hanem magától elmegy,majd visszajön.De ha a gm hangokat használom akkor nem....csak hát azok nem olyan jók ,mint a másik bankokban lévők.Tök gáz így játszani,h a szar hangokat kell használni,mikor lenne jobb is.És ezt csak a szólógitár féléknél fordul csak elő.Jó lenne vmi javítás erre,mert így nem lehet használni egy jó hangot sem.Jaaa.És ezt csak az audio (live)dobbal ellátott stilusoknál csinálja.Ahol sima gm dobszett van ott nem halkul el.Csakhát 90% livedob...van az audyában.
Köszönöm segítséged.Tisztelettel:Ottó
download/file.php?mode=view&id=6943&sid ... bb67708fc6
Köszönöm segítséged.Tisztelettel:Ottó
download/file.php?mode=view&id=6943&sid ... bb67708fc6
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
-
bohocotto
- Kiemelt tag
ja.Még egy észrevétel.Amikor ezt csinálja a gép akkor mindig kigyullad bal oldalt a 15 kis gombból a 4.
Egyszer régebben felhoztam már ezt a témát,ott más Audyások is jelezték ezt a hibát.
Köszi
Egyszer régebben felhoztam már ezt a témát,ott más Audyások is jelezték ezt a hibát.
Köszi
- almatom
- VIP
- Hozzászólások a témában: 56
- Hangszer: Ketron SD90
- Adott köszönetek: : 169 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1724 alkalommal
Ilyen hiba nincs, ezt valami okozza, ami szinte biztos, hogy nem bug, hanem rossz használat, vagy a file-ban lévő rossz üzenet okozza.
Keress rám facebook-on és jelölj be: Nagy Tamás almatom
Gyorsabban fogunk tudni haladni......
Köszi!
Keress rám facebook-on és jelölj be: Nagy Tamás almatom
Gyorsabban fogunk tudni haladni......
Köszi!
-
Tamás01
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 44
- Hangszer: varranger2 Ketron Audya76
- Adott köszönetek: : 216 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 162 alkalommal
Sziasztok! Mikor még Audyát használtam ugyan ezt a hiba jelenséget tapasztaltam én is. Audyo stílusnál(gyári stílusról beszélek) jobb kézre szólógitár (nem gm-gitár) játék közben elhalkult a dob.. Nálam nem is jött vissza csak mikor kiléptem a stílusból és újra be, hiába játszottam a dob hangerejével.. hívtam ez ügyben Anda Zolit mondta,hogy tud a dologról és hogy szerinte új op. rendszeri verzióval jött ez a hiba, azt is mondta,hogy a gyártónak jelezte a problémát. Mondta,hogy ne tegyem fel a régit, mert elronthatom vele a hangszert, ennek ellenére feltettem a korábbi verziót, viszont a problémát nem oldotta meg. Érdekes egyébként a dolog, mert ismrösöm hangszere nem produkálta ezt a jelenséget..
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 321
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1901 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2909 alkalommal
Amikor nekem Audyám volt, akkor tapasztaltam ilyet, ha gyári stílusban kicseréltem az audió dobot egy másikra.
Akkor is pár ütemen keresztül szólt az új dob, majd elnémult. Pár néma ütem után megint megszólalt. Ha közben nyomtam egy fillt, akkor a hiba nem jelentkezett.
Akkor is pár ütemen keresztül szólt az új dob, majd elnémult. Pár néma ütem után megint megszólalt. Ha közben nyomtam egy fillt, akkor a hiba nem jelentkezett.
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 110
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1579 alkalommal
Amit Laci ír az olyankor fordul elő, ha nem elég hosszú a waw drum minta, és hamarabb véget ér a drum sáv, mint a pattern adott loopja. A gitáros hiba más lehet...