forissandor írta:A 915 DX-en nagyon gondolkodom, és nagyon baráti áron meg tudnám szerezni. 605 D sajnos sehol nincs már, hacsak jó áron el nem adod a tiédet

Már 2x eladtam az enyémet, de mind a 2x visszatáncoltam, mert mindig volt valaki, aki már hallotta a 2 falat és azt mondta, hogy a 605D szebben szól, mint a 915 DX. (Annyiért volt vevőm a 605D párra, mint amennyiért Béla a 915DX párt adta volna.)
Nekem a 2db 605D hanfalBehringer PMP6000-re vart Suhajda tok tele zsinorokkal, Süszi Tibi vArranger moduljával, fényekkel, tv, tabok, billentyűállvány, hangfal, fényállvány, mikrofon állvány, egyszóval minden az Oktávia hátuljában van. A hátsó ülésen a Tyros figyel egyedül...
Sőt, amikor a fiam jön, akkor a vőfély cuccok is a csomagtartóban, illetve a kalaptartón vannak.
Augusztus 1.-én szabadtéren játszottam. A polgármester játszott egy dalt a Tyros belső stílusával, amit kint meghallgattam. Szemből 15-20 méterre épület zárta le a teret, de azt mondtam, hogy szub nélkül is teljesen vállalható ez a hangzás, nem kell mellé szub.
Ha találnék olyan szubot esetlge, amivel el tudom érni, hogy a lábdob mellbe verjen, akkor elgondolkodnék szabadtérre esetleg, de egyébként semmi nem kell ezek mellé a hangfalak mellé. (A digit keverő eq-ja kell hozzá...)