Eloszor is - ugyanazt ismetled gepiesen - tul osszetett stilusok,keverednek,nincs felepitve, egy stilust akkor hany dalhoz hasznaljak stb stb Szerintem Teged kar is gyozogetnem, hogy neha mennyire fontos az ilyen stilus az ELO eloadaskor - mert az en sok - sok hangszeremen egyetlen midi-file se lett lejatszva az en reszemrol SOHA -...........
Azt, hogy hangszineket kell - kellene csrelni - szepen megmondtam mindenkinek, hogy boven van meg ezekkel munka, ezek csak otletek.......... Es hat mindenki ugy alakitja tovabb, ahogy neki tetszik.....
ES AZT NE MONDD MAR CSAK, HOGY EBBOL A STILUS-RENGETEGBOL, AMIT EDDIG FELTETTEM, TE SEM TUDNAL JO PAR KOMPLETT STILUST OSSZEALLITANI UGY, HOGY SZEPEN FELEPITKEZZEN - EGYSZERU INTRO,UTANNA EGYSZERU 1 VARR., MAJD OSSZETETTEBB STB STB ES AZ END AZ PEDIG MEGINT A TE IZLESED SZERINT !!!!!!!!!
Az meg hogy mas kolcsonkert hangszeren dolgoztam, azt felejtsd el Soha nem kenyszerultem hangszert kolcsonkerni Forditva sokszor megtortent es en mindig szivesen kolcson is adtam a hangszerem annak, akinek nagy szuksege volt ra !
Kulonben engem is erdekelne masok velemenye is Mert igy tudnam ertekelni, hogy eddigi ONKENTES ALAPU munkam hiaba valo volt-e, vagy azert tudtak egyesek talalni 1-2 hasznalhatot is a feltett stilusokbol ?
Kulonben meg egyszer koszonom az oszinte velemenyed - ami remelem csak egyedi velemeny marad Ellenkezo esetben sajnos akkor el kell konyvelnem,hogy munkassagom total hiaba valo volt es hogy nem tudtam elorelenditeni a Forum munkajan es csak haszontalan idotoltes volt a kollegaknak letoltogetni a stilusaimbol
HA IGY VAN, AKKOR ONKENT ES VISSZAVONHATATLANUL LE FOGOK MONDANI MEG A VIP-TAGSAGOMROL IS, MERT BOVEN NEM ERDEMELTEM KI SEMMIVEL !
UDV es merhetetlen erdeklodessel varom a tobbiek velemenyet is A VIP tagok is fejtsek ki oszinte velemenyuk es megerdemelt esetben kernem oket egy szavazas kiirasara, hogy elvegyek a VIP-tagsagomra valo jogoy
Tisztelettel
Vas Laci - cralusso Zentarol
Utoirat = Bazsikam, nem ertettem meg az emotikonjaiddal mit fejeztel ki ? Megmagyarazhatnad............