|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Moderátor: Moderátorok
- Mcmiki
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Re felvetel
Szia Joe!
Szerintem egy kicsit nagyobb hangeröt kellenek adni a mikrofonra,és probáld más hangnemben zenélni,mert föleg refrénnél hallani,hogy nem birod ezt a hangot énekelni,én mindig ugy csinálok akikor megtanulok egy dalt,addig probálgatom amig találok a hangomnak megfelelö hangnemet.
Ez csak az én véleményem,nem megbántásként irtam!!!
A zenei része nekem nagyon tetszik,ez saját készitésü stilus?mert nagyon jól szol,meg tudnád esetleg osztani velem is,persze csak ha lehet,ha nem semmi gond.
összevetve az egészet egy kis korrigálás a hangon és tökéletes lessz,gratulálok és további jó munkát!
Ha nem nagy kérés,még szeretnék hallani töled más számokat is,régebb én is gondolkoztam egy Tyros2-ben,de nem jött össze sehogy sajnos,de szuper hangja van!
Szerintem egy kicsit nagyobb hangeröt kellenek adni a mikrofonra,és probáld más hangnemben zenélni,mert föleg refrénnél hallani,hogy nem birod ezt a hangot énekelni,én mindig ugy csinálok akikor megtanulok egy dalt,addig probálgatom amig találok a hangomnak megfelelö hangnemet.
Ez csak az én véleményem,nem megbántásként irtam!!!
A zenei része nekem nagyon tetszik,ez saját készitésü stilus?mert nagyon jól szol,meg tudnád esetleg osztani velem is,persze csak ha lehet,ha nem semmi gond.
összevetve az egészet egy kis korrigálás a hangon és tökéletes lessz,gratulálok és további jó munkát!
Ha nem nagy kérés,még szeretnék hallani töled más számokat is,régebb én is gondolkoztam egy Tyros2-ben,de nem jött össze sehogy sajnos,de szuper hangja van!
Üdv. Miki!
- viskib
- VIP
- Hozzászólások a témában: 245
- Hangszer: YAMAHA
- Adott köszönetek: : 855 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1298 alkalommal
Re: Sajat magunk altal eloadott zenek, CD-video felvetel
Moldovesenca style - demo
[BBvideo 425,350][/BBvideo]

Ricsike
- Zongorista28
- Moderátor
- Hozzászólások a témában: 27
- Hangszer: Roland VA-76, Roland E-5
- Adott köszönetek: : 498 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 709 alkalommal
viskib írta:Moldovesenca style - demo
Szia !
Nagyon jó a stílus érzéked a zenéhez ! Gratulálok !
A rögtönzés világa: A Jazz
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
Oscar Peterson,a Zongoristák mértékegysége
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 55
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Szépen adtad elő a Román zenét
Üdv.
Üdv.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- viskib
- VIP
- kovacstamas71
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa 50
- Adott köszönetek: : 533 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 431 alkalommal
Én nekem is tetszett az előadásod Joe Barátom!Gohstrider írta:Sziasztok!
Bátorkodom feltenni újabb nyekergésem.
A ének hangod, pedig nem rossz, te is a magasabb hangok "ellensége" vagy, de sok gyakorlással ki fogod tudni küszöbölni!
Sok sikert és még több hasonló előadást várunk Tőled, és nem csak Tőled!
Üdvözlettel: Kovács Tamás
“Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni.”
- kovacstamas71
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 38
- Hangszer: Korg Pa 50
- Adott köszönetek: : 533 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 431 alkalommal
Sziasztok!
Sokáig morfondíroztam, és kikértem egyik fórumtag Barátom tanácsát is, hogy egyáltalán tegyek-e fel ennyi jó előadó mellé, egy általam nem éppen tökéletesen játszott és énekelt darabot.
Kérem az eddig még nem szándékozó kollégákat, a ti ösztökélésetek miatt, hogy kedvre derítselek titeket, hogy tegyetek fel nyugodtan saját előadást, még ha hasonló a minősége is mint az enyém, mert csak a tapasztaltabb kollégák kritikáiból fogunk tanulni!
Nem vagyok büszke erre az előadásra, meg is voltam-vagyok fázva, hallom és tudom is a hibákat, a felvétel minőségéről, és a mikrofon stb beállításairól ne is beszéljek, de kérlek titeket, hogy ti is véleményezzétek. Még annyit, hogy nem szoktam énekelni, illetve nagyon régen 20-25 éve talán, sokat kellene gyakorolnom, hogy közel hasonló legyek mint ti.
Balázs Fecó-Amikor vége című dala, az én előadásomban, élő felvétel stílus kísérettel +énekelve.
Sokáig morfondíroztam, és kikértem egyik fórumtag Barátom tanácsát is, hogy egyáltalán tegyek-e fel ennyi jó előadó mellé, egy általam nem éppen tökéletesen játszott és énekelt darabot.
Kérem az eddig még nem szándékozó kollégákat, a ti ösztökélésetek miatt, hogy kedvre derítselek titeket, hogy tegyetek fel nyugodtan saját előadást, még ha hasonló a minősége is mint az enyém, mert csak a tapasztaltabb kollégák kritikáiból fogunk tanulni!
Nem vagyok büszke erre az előadásra, meg is voltam-vagyok fázva, hallom és tudom is a hibákat, a felvétel minőségéről, és a mikrofon stb beállításairól ne is beszéljek, de kérlek titeket, hogy ti is véleményezzétek. Még annyit, hogy nem szoktam énekelni, illetve nagyon régen 20-25 éve talán, sokat kellene gyakorolnom, hogy közel hasonló legyek mint ti.
Balázs Fecó-Amikor vége című dala, az én előadásomban, élő felvétel stílus kísérettel +énekelve.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
Üdvözlettel: Kovács Tamás
- viskib
- VIP
Legújjab STLYEM
BLAKAN-ROMAN stlye Yamaha A2000- ből
Jah és bocsi hogy ilyen rövid csak a stilt mutatom be
Jah és bocsi hogy ilyen rövid csak a stilt mutatom be
Ricsike
-
brudi80
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: KORGPA50 SD. yamaha psr s770
- Adott köszönetek: : 60 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 70 alkalommal
Nagyon kőszőnőm hogy ilyen kiválo oldalohozz tartozhatok és külön kőszőnőm a kiválo zenész kolégák feltőltéseit.
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 152
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Szia Tomi!
Őszintén írom, hogy kellemes meglepetést okoztál nekem. Nem azt mondom, és ezzel te is tisztába vagy, hogy ez egy tökéletes felvétel, mert nem az (és az enyémek is tudom, hogy távol állnak tőle), de a korábbi produkcióidból kiindulva állítom ezt a kellemes csalódást.
A játékodról annyit, hogy a szóló halknak tűnik, elveszik a zenében. Sokkal jobban ki kell hangsúlyozni, hogy kitűnjön a kísérő szólamok közül. Végül is a szóló lényege az ének monotonításának megtörése, közel olyan dinamikával, mint ahogy az ének is szól.
Ami legjobban tetszett, az az ének. Végig tisztán énekelsz és kellemes a hangszíned! Viszont ez is, bár nem annyira mint a szóló, de háttérbe szorul. Én egy kis magas kiemeléssel fényesítenék rajta, illetve egy kis reverb és hangerő növeléssel kozmetikáznám.
Én azt tanácsolom, hogy neked az éneklés erőltetése kötelező, mert van affinitásod hozzá.

Őszintén írom, hogy kellemes meglepetést okoztál nekem. Nem azt mondom, és ezzel te is tisztába vagy, hogy ez egy tökéletes felvétel, mert nem az (és az enyémek is tudom, hogy távol állnak tőle), de a korábbi produkcióidból kiindulva állítom ezt a kellemes csalódást.
A játékodról annyit, hogy a szóló halknak tűnik, elveszik a zenében. Sokkal jobban ki kell hangsúlyozni, hogy kitűnjön a kísérő szólamok közül. Végül is a szóló lényege az ének monotonításának megtörése, közel olyan dinamikával, mint ahogy az ének is szól.
Ami legjobban tetszett, az az ének. Végig tisztán énekelsz és kellemes a hangszíned! Viszont ez is, bár nem annyira mint a szóló, de háttérbe szorul. Én egy kis magas kiemeléssel fényesítenék rajta, illetve egy kis reverb és hangerő növeléssel kozmetikáznám.
Én azt tanácsolom, hogy neked az éneklés erőltetése kötelező, mert van affinitásod hozzá.
Üdv.: Apelláta