1996dani3 írta:Értem .Köszia videot ezt már én is megtaláltam .Esetleg sima audio felvételt tudnál késziteni ??
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Pa 600
Moderátor: Moderátorok
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 123
- Hangszer: PA-600
- Adott köszönetek: : 203 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 290 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Pa 600
-
tozi71
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg Pa600
- Adott köszönetek: : 22 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Na ezt most nem értem, feltöltöttem pár samler hangot ( PCM ) a Pa600-ra,de sehol nem találom. Ha megnézem a 96mb tárhelyet ott mutatja, hogy mennyi helyet foglal el de nincs sehol. Hol keressem, vagy mi lehet a baj?
Köszi!
Na ezt most nem értem, feltöltöttem pár samler hangot ( PCM ) a Pa600-ra,de sehol nem találom. Ha megnézem a 96mb tárhelyet ott mutatja, hogy mennyi helyet foglal el de nincs sehol. Hol keressem, vagy mi lehet a baj?
Köszi!
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Amennyiben valóban be van töltve, úgy USER 1 - USER 2 - USER DK helyeken kell lennie.
A feltöltés pedig: MEDIA - LOAD - kiválaszt és LOAD --- Rákérdez hová tegye. OK és elvileg rendben is van.
Amennyiben ismeri persze a formátumot. Úgy már én is jártam, hogy nem ismerte fel amit ráraktam, és látszólag bele ment, csak épp nem csinált semmit, vagy üresen hagyta a helyét.
A feltöltés pedig: MEDIA - LOAD - kiválaszt és LOAD --- Rákérdez hová tegye. OK és elvileg rendben is van.
Amennyiben ismeri persze a formátumot. Úgy már én is jártam, hogy nem ismerte fel amit ráraktam, és látszólag bele ment, csak épp nem csinált semmit, vagy üresen hagyta a helyét.
-
tozi71
- Újonc
- Kapcsolat:
Szia LiveNetworkTEAM!
Igen, ezt igy csináltam: Média - Load - Please wait... és próbáltam keresni. User1, User2, UserDk, de nincs meg.
Valószinüleg az lehet, hogy nem jó a formátuma, pedig ugy rakták fel (Pa600-ra).
De azért köszi a segítséget!
Üdv!
Igen, ezt igy csináltam: Média - Load - Please wait... és próbáltam keresni. User1, User2, UserDk, de nincs meg.
Valószinüleg az lehet, hogy nem jó a formátuma, pedig ugy rakták fel (Pa600-ra).
De azért köszi a segítséget!
Üdv!
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Hát bocsi hogy nem tudtam sokat segíteni...
Az oldalon vannak fent hangszínek nézz körbe.
Az oldalon vannak fent hangszínek nézz körbe.
-
tozi71
- Újonc
- Kapcsolat:
Csak az a baj ,hogy nem látom a file-okat.
Nincs jogosultságom a letöltéshez. De azért köszi.

-
vesanyi
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 30
- Hangszer: Korg Pa-600
- Adott köszönetek: : 2 alkalommal
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne hogy valaki hásználja vagy használta élesben a limitert ? Azért kérdezem mert én beálítottam magamnak nem az alapra mert nagyon halknak találtam a hangszert alapból és itthon elkezdett csattogni már bocs a szóért fingani a hangszorója ! Gondolom túl vezérlés miatt de amúgy ez normális ? vagy kihangosítva is ezt csinálja ?
Mint tudjátok régebben Pa-80-asom volt hát mint mondjak kb most irtam át 2x az egész műsoromat de még most sem értem el azt a hangzást ami annál volt de kezdek rájönni hogyan tudom minimum olyanra csinálni csak óriási munka
.Valahogy ahogy hallgattuk a kollégákkal élesben hiányzik belőlle a fényesség (tudom keverővel lehet pótólni ) igaz még az eq-t nem állítgattam. Esetleg ha valaki hasonló cipőben jár és már többet tud mint én irjátok már le szerintetek hogy érdemes állítgatni .
Előre is köszi !
Olyan kérdésem lenne hogy valaki hásználja vagy használta élesben a limitert ? Azért kérdezem mert én beálítottam magamnak nem az alapra mert nagyon halknak találtam a hangszert alapból és itthon elkezdett csattogni már bocs a szóért fingani a hangszorója ! Gondolom túl vezérlés miatt de amúgy ez normális ? vagy kihangosítva is ezt csinálja ?
Mint tudjátok régebben Pa-80-asom volt hát mint mondjak kb most irtam át 2x az egész műsoromat de még most sem értem el azt a hangzást ami annál volt de kezdek rájönni hogyan tudom minimum olyanra csinálni csak óriási munka
Előre is köszi !
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Nos szerintem normális, mert ilyent csinált nekem is, viszont a vonal kimenetről keverőn keresztül nem csinálta szóval nem érdekelt nagyon. Szerintem gyakorlatilag a hangszer végfoka torzulhat be de hogy miért azt nem tudom. Na a lényeg hogy nyugalom nagyban nem lesz hallható a dolog.
- LiveNetworkTEAM
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Bocsi ezt nem tudtam. Akkor próbáld meg a következőt:tozi71 írta:Csak az a baj ,hogy nem látom a file-okat.
Ments ki egy tetszőleges hangmintát, vagy akár mindet is. MEDIA - SAVE - ( ALL ) - OPEN - ( SOUND ) - OPEN ---- SAVE
A kimentett hangot ezután próbáld vissza tölteni. Ha sikerül, akkor biztos hogy a fájlokkal van a baj. Ha nem sikerül, akkor lehet hangszerhiba.
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 25
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 979 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2473 alkalommal
Én is pa 80-ról álltam annak idején ( csak én pa 800-ra ), de nekem is ugyanígy volt, amíg be nem állítottam a fő EQ-t a kívánt hangzásra. Azóta semmi bajom vele.vesanyi írta:régebben Pa-80-asom volt hát mint mondjak kb most irtam át 2x az egész műsoromat de még most sem értem el azt a hangzást ami annál volt