|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Gumiszoba
Moderátor: Moderátorok
- Pityus
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 43
- Hangszer: PSR-SX900
- Adott köszönetek: : 265 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 548 alkalommal
Re: Gumiszoba
Igazad van kár ezen annyit rugózni.
Arról viszont írhatnál valamit, ha van kedved, hogy mennyire vagy megelégedve a Genossal?
Én nemrégiben vettem a 975-t és első nekifutásra tetszik, igaz most kevés időm van vele foglalkozni,
mivel a ház körüli munkák eléggé lefoglalnak.
Arról viszont írhatnál valamit, ha van kedved, hogy mennyire vagy megelégedve a Genossal?
Én nemrégiben vettem a 975-t és első nekifutásra tetszik, igaz most kevés időm van vele foglalkozni,
mivel a ház körüli munkák eléggé lefoglalnak.
- B.Bazsi
- VIP
- Hozzászólások a témában: 254
- Hangszer: Roland BK9
- Adott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1483 alkalommal
Srácok, úgy látom buli van aprajafalván... Hadd fűzzek már pár gondolatot ehhez az egész progresszív, innovatív diskurzushoz, aztán mire a mondandóm végére érek talán eldöntöm hogy maradok-e fórum tag, vagy veszem a kalapom. Azért van benne a pakliban a távozásom mert:
1. Sokak telefonszáma megvan innen a fórumról, ugyanígy fordítva is, aki akar telefonon elér ha segítségemre szorul.
2. Ha lelépek, a topicok nagy részét el tudom olvasni...
3. Alig vagyok itt fönn és nem látom azt hogy a jövőben aktívan hozzá tudnék szólni azokhoz a témákhoz melyek a legaktívabb témák.
4. Nagyrészt elment a kedvem hogy tag.
A múltkor sikerült hosszabb ideig leülnöm egy Yamaha psr s770 elé, és megállapítottam hogy nekem az a hangszer biza nem kellene. Elsősorban a hangja miatt. Azt kell mondjam pl, a dobja olyan volt nekem, hogy a bk9-nek esetleg "vizet hordhat" - dob szempontjából, képletesen szólva. Kövezzetek meg érte, de én a régebbi psr s sorozatú hangszerekhez képest nem hallok akkora minőségbeli változást amitől hasra kellene esni. Ez a véleményem, pont. Szóval nekem tróger. Igaz hogy nem volt nekem még, meg nem is lesz, de akkor is....no.... Annak ellenére hogy ez a véleményem, nem lököm oda minden hozzászólásom alkalmával, hangoztatva hogy ez csak a véleményem. Ha minden alkalommal ezt tenném, szerintem a yamahások már nem állták volna meg "nevetés" nélkül. Pedig ez csak a véleményem. Kérdezem én, kevesebb lettem-e azért mert nem b@sztattam minden alkalommal a fos dobot, meg úgy az egész hangját, vagy több lettem volna-e ha ezt teszem minden alkalommal? Pedig ez csak az én véleményem, és végülis így akár most is hangoztathatom a dolgot akár. Mert miért ne adhatnék hangot a véleményemnek?? Ha már egyszer megtehetünk valamit, tegyük is meg, nemde?!?! A többiek meg tartsák tiszteletben!!!!!!!! Rolandbk5 Zolival a múltkoriban úgy elbeszélgettünk a hangszerekről hogy ha olyan beszélgetés és véleménycsere folyna itt, nem írtam volna azt hogy lehet hogy lépek a fórumról. (Erre felé hajlok ahogy írom a sorokat...) Nem tudom kinek milyen problémája van-volt vele, nem is érdekel, de en meg úgy sose raktam le a telefont miután vele beszéltem, hogy "hát, ez a 20 perc is elvesztegetett idő volt". De nem csak vele vagyok így, azért hoztam fel őt, mert valaki negatív tagként említette. Rövidre zárva a mondandóm, nekem már a tököm tele van azzal amilyen hangulat itt van, építés nulla, szekálás, beszólogatás, baszogatás dögivel. Még utoljára ide sz...ok az asztalra egyet, aztán nehogy valaki is felemelje szavát ellene, mert ez csak a véleményem, úgyhogy tartsátok tiszteletben akkor is ha nem tetszik, és legyetek szívesek nem vissza szólni, mert bedurcizok!!! De azt már úgy mint aki nem fórum tag.
A Yamaha hangja nagyon szar....
1. Sokak telefonszáma megvan innen a fórumról, ugyanígy fordítva is, aki akar telefonon elér ha segítségemre szorul.
2. Ha lelépek, a topicok nagy részét el tudom olvasni...
3. Alig vagyok itt fönn és nem látom azt hogy a jövőben aktívan hozzá tudnék szólni azokhoz a témákhoz melyek a legaktívabb témák.
4. Nagyrészt elment a kedvem hogy tag.
A múltkor sikerült hosszabb ideig leülnöm egy Yamaha psr s770 elé, és megállapítottam hogy nekem az a hangszer biza nem kellene. Elsősorban a hangja miatt. Azt kell mondjam pl, a dobja olyan volt nekem, hogy a bk9-nek esetleg "vizet hordhat" - dob szempontjából, képletesen szólva. Kövezzetek meg érte, de én a régebbi psr s sorozatú hangszerekhez képest nem hallok akkora minőségbeli változást amitől hasra kellene esni. Ez a véleményem, pont. Szóval nekem tróger. Igaz hogy nem volt nekem még, meg nem is lesz, de akkor is....no.... Annak ellenére hogy ez a véleményem, nem lököm oda minden hozzászólásom alkalmával, hangoztatva hogy ez csak a véleményem. Ha minden alkalommal ezt tenném, szerintem a yamahások már nem állták volna meg "nevetés" nélkül. Pedig ez csak a véleményem. Kérdezem én, kevesebb lettem-e azért mert nem b@sztattam minden alkalommal a fos dobot, meg úgy az egész hangját, vagy több lettem volna-e ha ezt teszem minden alkalommal? Pedig ez csak az én véleményem, és végülis így akár most is hangoztathatom a dolgot akár. Mert miért ne adhatnék hangot a véleményemnek?? Ha már egyszer megtehetünk valamit, tegyük is meg, nemde?!?! A többiek meg tartsák tiszteletben!!!!!!!! Rolandbk5 Zolival a múltkoriban úgy elbeszélgettünk a hangszerekről hogy ha olyan beszélgetés és véleménycsere folyna itt, nem írtam volna azt hogy lehet hogy lépek a fórumról. (Erre felé hajlok ahogy írom a sorokat...) Nem tudom kinek milyen problémája van-volt vele, nem is érdekel, de en meg úgy sose raktam le a telefont miután vele beszéltem, hogy "hát, ez a 20 perc is elvesztegetett idő volt". De nem csak vele vagyok így, azért hoztam fel őt, mert valaki negatív tagként említette. Rövidre zárva a mondandóm, nekem már a tököm tele van azzal amilyen hangulat itt van, építés nulla, szekálás, beszólogatás, baszogatás dögivel. Még utoljára ide sz...ok az asztalra egyet, aztán nehogy valaki is felemelje szavát ellene, mert ez csak a véleményem, úgyhogy tartsátok tiszteletben akkor is ha nem tetszik, és legyetek szívesek nem vissza szólni, mert bedurcizok!!! De azt már úgy mint aki nem fórum tag.
Roland Bk9, Soundcraft ui16, Audio-Technika AE4100, dB opera 15, dB Cromo 10.
- Karesz
- VIP
- Hozzászólások a témában: 304
- Hangszer: Novation remote sl 49,Yamaha DXR 10 MK2,DBX PA2
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 755 alkalommal
Bazsi,nem tudom beléd is mi a franc ütött,talán a meleg,talán valami más,vagy mit tudom én...
Az,hogy nem szeretted meg a yamit pár óra alatt,az egy dolog,mert nekem sem a szivem csücske,meg annak ellenére,hogy varrangyot nyúzom évek óta,meg ketron hangzást szeretm én is,mikor a fórum talin meghallottam hogyan szól értő kezek alatt,bizony elgondolkodtam rajta,hogy meg reszkirozzak egyet magamnak.Foglakozni kell vele,mint bármilyen más hangszerrel,ennyi a titok.
A vélemény nyilvánitásról meg csak annyit,hogy sokszor nem a mondandóval van a baj,hanem azzal,ahogy azt előadjuk.És ha már itt tartunk,nekem azzal volt (vagy van) bajom,mikor kort,tapasztalatot,kollegalitást,stb...nem tisztelve olyan hangnem ütődik meg,amit még a saját gyermekemtől sem türök el! Annak ellenére ezekhez a vitákhoz nem szóltam hozzá,pedig sokszor neki fogtam,de inkább kitöröltem,mint sem beszálljak értelmetlen vitákba.
Nem hinném,hogy az lenne a megoldás,hogy most,aki nem ért egyet valami oknál fogva a történtekkel,távozna a fórumról.Most nyár van,mindenki lazit,vagy dolgozik tök mindegy,de én azon a véleményen vagyok,hogy aki nem tiszteli a másikat,mint Embert,és kollégát,valami módon ösztönözni kell,hogy vissza térjen a megfelelő kerékvágásba,.Nekem sem tetszik sok minden néha,mégsem fordulr meg a fejemben,hogy lépjek.Max,nem szólok hozzá semmihez egy jó darabig,vagy ha gondom van,elintézem telefonon.Úgy,hogy nyugodjál le,engedjél le egy fasza koktélt,és élvezd a nyarat.

Az,hogy nem szeretted meg a yamit pár óra alatt,az egy dolog,mert nekem sem a szivem csücske,meg annak ellenére,hogy varrangyot nyúzom évek óta,meg ketron hangzást szeretm én is,mikor a fórum talin meghallottam hogyan szól értő kezek alatt,bizony elgondolkodtam rajta,hogy meg reszkirozzak egyet magamnak.Foglakozni kell vele,mint bármilyen más hangszerrel,ennyi a titok.
A vélemény nyilvánitásról meg csak annyit,hogy sokszor nem a mondandóval van a baj,hanem azzal,ahogy azt előadjuk.És ha már itt tartunk,nekem azzal volt (vagy van) bajom,mikor kort,tapasztalatot,kollegalitást,stb...nem tisztelve olyan hangnem ütődik meg,amit még a saját gyermekemtől sem türök el! Annak ellenére ezekhez a vitákhoz nem szóltam hozzá,pedig sokszor neki fogtam,de inkább kitöröltem,mint sem beszálljak értelmetlen vitákba.
Nem hinném,hogy az lenne a megoldás,hogy most,aki nem ért egyet valami oknál fogva a történtekkel,távozna a fórumról.Most nyár van,mindenki lazit,vagy dolgozik tök mindegy,de én azon a véleményen vagyok,hogy aki nem tiszteli a másikat,mint Embert,és kollégát,valami módon ösztönözni kell,hogy vissza térjen a megfelelő kerékvágásba,.Nekem sem tetszik sok minden néha,mégsem fordulr meg a fejemben,hogy lépjek.Max,nem szólok hozzá semmihez egy jó darabig,vagy ha gondom van,elintézem telefonon.Úgy,hogy nyugodjál le,engedjél le egy fasza koktélt,és élvezd a nyarat.
-
gabati
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Korg PA3XPro Musikant, Roland G70, Roland JV80,D50
- Adott köszönetek: : 1152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 176 alkalommal
- Kapcsolat:
Ezzel én is igy vagyok.Pityus írta: Jelenleg csak szorgalmas olvasója vagyok a fórumnak, és ritkán szólok a témákhoz.
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 92
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Szerintem ez nem menekülés, egyszerűen elég volt Neki, mert tényleg szinte csak erről szólt a fórum az utóbbi időben!powersparc írta: Hidd el, a menekülés nem megoldás!
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
-
kissata
- VIP
- Hozzászólások a témában: 37
- Hangszer: KORG PA4X
- Adott köszönetek: : 934 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1003 alkalommal
Bocsi,de én meg imádom a Rolandot a Yamahát a KORG-ot a Ketront de még a Casio-t is!
Gyengéi minden hangszernek vannak...
A kis Yamaha PSR S670 így szólt anno nálam:
https://dl.dropboxusercontent.com/s/nh5 ... k.wav?dl=0
Gyengéi minden hangszernek vannak...
A kis Yamaha PSR S670 így szólt anno nálam:
https://dl.dropboxusercontent.com/s/nh5 ... k.wav?dl=0
- forissandor
- VIP
- Hozzászólások a témában: 225
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Én sem reagáltam sosem egyik hozzászólásra sem. Azért annyit hozzátennék, hogy virtuális világ ide, demokrácia oda, vélemények meg amoda, van egy kibaszottul fontos dolog az életben, amit úgy hívnak, hogy tisztelet. Sajnos tanítani nem lehet, ez vagy van valakiben, vagy nincs. Nálunk borsodban ezt nagyon hamar el lehet sajátítani, neveket nem mondanék egyet sem, de itt a fórumon voltak olyan egymáshoz szólások, amit ha apám előtt mondanék, aki most augusztusban tölti a 71-et ( Isten éltesse), de kitaposná a belem az biztos. Az a baj ezzel a világgal, hogy itt már mindenki kurva okos és mindenki mindent megmondhat.
- Karesz
- VIP
- Karesz
- VIP
Ma eljutottunk arra a szintre,hogy egy olyan fórumtárs,kolléga tiltott le,akire még soha egy rossz szót nem mondtam,...hmmm érdekes dolgok ezek.Na de ért már nagyobb csapás is...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal