|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Szia, kíváncsian várom, mi a véleményed róla. Az ára mondjuk borsos rendesen, de ha igazán jó akkor el lehet rajta gondolkodni. A stílusaira leszek majd kíváncsi a véleményed szerint milyen, mert azokban Te szoktál rendesen elmerülni. Várjuk az észrevételeket. Pumi.
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Audya-hoz képest miben jobb,
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
-
Matya89
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg Pa3xLE, Yamaha S770
- Adott köszönetek: : 69 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 92 alkalommal
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy megtudnátok mondani mi a külömbség az Audía,4,5 között? Illetve az sd 7 mivel tud kevesebbet? Gyári hangszínileg melyik a jobb?
-
Matya89
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg Pa3xLE, Yamaha S770
- Adott köszönetek: : 69 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 92 alkalommal
És az alap Audya-tól az Audya 5 mivel tud többet?
Közvetlen válasz esetén, ne idézd az előtted szólót!
Moderálva: Asterix
Közvetlen válasz esetén, ne idézd az előtted szólót!
Moderálva: Asterix
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Az 5-ös 61 billentyűs kicsit újabb modell, az Audya meg 76 billentyű.
Stílusokkal való játékra használom, a pa1x-ről megy a többi. Ma úgy döntöttem, nosztalgiázok és a korg-al zenélek. Öt perc múlva hoztam a színpadra a Ketront és a Korghoz már hozzá se nyúltam egész este.
Én nagyon elégedett vagyok, öröm a munka vele. Vannak gyermekbetegségei de ezek apróságok. Régen nem tudom milyen volt, a jelenlegi op rendszerrel már megbízható.
Stílusokkal való játékra használom, a pa1x-ről megy a többi. Ma úgy döntöttem, nosztalgiázok és a korg-al zenélek. Öt perc múlva hoztam a színpadra a Ketront és a Korghoz már hozzá se nyúltam egész este.
Én nagyon elégedett vagyok, öröm a munka vele. Vannak gyermekbetegségei de ezek apróságok. Régen nem tudom milyen volt, a jelenlegi op rendszerrel már megbízható.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Mcmiki
- VIP
- Hozzászólások a témában: 3
- Hangszer: Roland Bk-5
- Adott köszönetek: : 2655 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 712 alkalommal
Sziasztok!
Tomi, milyen a billentyüzete az SD7-nek, jobb vagy gyengébb lett, mint az Audya 5-é, illetve ólvassa-e az SD7 az Audya, meg a korábbi modellek stilusait? Köszönöm!
Tomi, milyen a billentyüzete az SD7-nek, jobb vagy gyengébb lett, mint az Audya 5-é, illetve ólvassa-e az SD7 az Audya, meg a korábbi modellek stilusait? Köszönöm!
Üdv. Miki!
- Joe83
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: Gonosz2 :)
- Adott köszönetek: : 921 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 772 alkalommal
Szia Tomi!
Az SD7 engem is érdekelne.
Elsősorban a stílusok, hangszínek, mikrofon előfok illetve a vocal része.
Az SD7 engem is érdekelne.
Elsősorban a stílusok, hangszínek, mikrofon előfok illetve a vocal része.
Yamaha Genos2, Allen&Heath CQ18T, 2db Behringer DR112 DSP, Austrian Audio OD505..
- marton1974
- VIP
- Hozzászólások a témában: 433
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Jó hangszer az SD7,de az Audya még mindig a Ketron zászlósa.Az SD7 olvassa a korábbi ketronok /X,XD,SD,Midjay/ stílusait,mert ezeket saját magának átkonvertálja.Egyedül az Audya stílusait nem.Stílusjátékban,arranger módban az Audya messze menően jobban szól.
Az SD7 egy nagyon jó "haknis"hangszer jó hangszínekkel,gyors,nagy áttekinthető érintő képernyős,felső-közép kategóriás arranger és lejátszó.
Az Audya egy összetettebb,profibb,zászlós.
Az SD7 az SD1000 hangjait használja ugyan úgy mint a Midjay Pro.
Meg kell hallgatni és nézni élőben mindkettőt.Az biztos hogy bármely SD,XD szériáról érdemes váltani az SD7-re.
De Audyáról egyértelmű hogy nem...legalább is én nem adnám oda érte az Audya 76-om.
Az SD7 egy nagyon jó "haknis"hangszer jó hangszínekkel,gyors,nagy áttekinthető érintő képernyős,felső-közép kategóriás arranger és lejátszó.
Az Audya egy összetettebb,profibb,zászlós.
Az SD7 az SD1000 hangjait használja ugyan úgy mint a Midjay Pro.
Meg kell hallgatni és nézni élőben mindkettőt.Az biztos hogy bármely SD,XD szériáról érdemes váltani az SD7-re.
De Audyáról egyértelmű hogy nem...legalább is én nem adnám oda érte az Audya 76-om.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára marton1974 2015.07.30. 21:09-kor.
- tommid
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 63
- Hangszer: Ketron SD 90, SL 73 STUDIO
- Adott köszönetek: : 166 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 185 alkalommal
- Kapcsolat:
No ez az a nem kis különbség az AUDYA-hoz képest!(többek között). A basszusok is nagyon jók!almatom írta:Ketron SD7 Acoustic Steel Guitar - Real Time:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/428 ... GUITAR.mp3
Engem a midi recording része érdekelne. És az sem ártana, ha a 8-as optimizer is ismerné a hangrendszerét.
"...a bölcsesség, a humor, az emberszeretet és a megbocsátásra való képesség minden buktatón átsegít."
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 97
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Ugyan azt az elektromos hangzást hallom ennél is mint a Tyros4-ben. Ennél sokkal élethűbbek a pa3x ac. guit.-jai.
Atti