|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Asdert
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 14
- Hangszer: Tyros-4, KORG RADIAS
- Adott köszönetek: : 152 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 237 alkalommal
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Adatlap
Fajl neve:
Marka:
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Szia! Szerintem egyikhez sem kötődik, azaz márka független, így mindegyikhez.. amit küldtél köszönöm, ennyit találtam én is több helyen, de ebben is csak egy DLL file van ami nem indítható, telepíthető file (exe , ini ) nincs. Esetleg más ötlet?
Fajl neve:
Marka:
Szeria:
Tartalom:
Stilus:
Leiras: Szia! Szerintem egyikhez sem kötődik, azaz márka független, így mindegyikhez.. amit küldtél köszönöm, ennyit találtam én is több helyen, de ebben is csak egy DLL file van ami nem indítható, telepíthető file (exe , ini ) nincs. Esetleg más ötlet?
- Asdert
- Kiemelt tag
Köszi, megpróbálom amit mondtál, DDE. Hol kellene, ha nem a technikai kérdésekben? Azon legyél, hogy segíts, ez a fórum azért van legfőbben, de nem gunyorosan. Ha szerinted nem itt, akkor miért nem írtál részletesebben privát, mivel meg is adtam. Mindazonáltal mégis azt gondolom rendes tőled, hogy Te legalább válaszoltál, köszönöm.
- Asdert
- Kiemelt tag
Légszi írd meg hol és akkor ott kérdezek tovább. Tehát a lényeg, saját arpeggiot szeretnék létrehozni, és midibe menteni, amit azután áttudok ültetni" szintibe, főleg drum-ot. Akár nulláról indulva, lehet grafikonos, egyéb szerkesztő. Mit javasolsz?. Köszönöm ha szakítasz rám időt. Igazából nem a DAW és a VST érdekel.
- wildbear
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 22
- Hangszer: Korg Pa 600, Tyros 4
- Adott köszönetek: : 358 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 216 alkalommal
Kedves Muzsikusok!
Egy nem kifejezetten technikai kérdésem lenne, remélem nem mosolyogtok meg érte:
A Pa 600 személyautó csomagtartóban, kb. 2 cm-es szivacsbetétes gyári puhatokban, elfektetve, kitámasztva, szállítható-e. Elegendő védelmet nyújt-e a puhatok a főútvonalakon szokásos rázkódás, zötykölődés ellen. A puhatokot még csak megvettem valahogy, a keménytoknak brutál ára van. Hétvégenként nagyon vinném magammal a hangszert a hétvégi házunkba, mert nem tudok 2 napig meglenni nélküle.
Egy nem kifejezetten technikai kérdésem lenne, remélem nem mosolyogtok meg érte:
A Pa 600 személyautó csomagtartóban, kb. 2 cm-es szivacsbetétes gyári puhatokban, elfektetve, kitámasztva, szállítható-e. Elegendő védelmet nyújt-e a puhatok a főútvonalakon szokásos rázkódás, zötykölődés ellen. A puhatokot még csak megvettem valahogy, a keménytoknak brutál ára van. Hétvégenként nagyon vinném magammal a hangszert a hétvégi házunkba, mert nem tudok 2 napig meglenni nélküle.
Üdvözlettel: wildbear
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 28
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Semmi baja nem lesz a hangszernek, még ha tok nélkül cipelnéd akkor sem!
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Én is mindig puha tokban szállítom, hordozom. Ha az ember vigyáz (már pedig vigyáz), hogy ne sérüljön -főleg a kijelző- , nem lesz semmi baj azzal. Az autó hátsó ülésén szépen megül a kicsike.
A csomagtartóba ne tedd !
Atti
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 31
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
Nekem szinti a hátsó ülésen puhatokban, állványok a hátsó látbtérben, bárszékem a szintin. Hangfal erősítő, kábeles bőrönd befér a csomagtartóba.
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 325
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 969 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2453 alkalommal
Az egyik ismerősöm is a hátsó ülésen hordozta a pa 50-et tok nélkül...mondjuk neki a pa50-re rá volt pakolva a hangfalállvány is, no de nem az aluminium, hanem a vasállvány!!!
-
vili2105
- VIP
- Hozzászólások a témában: 54
- Hangszer: korg pa2x pro, korg trinity, doepfer lmk4+
- Adott köszönetek: : 1059 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 442 alkalommal
Na ezt azért megnézném!!!vigo01 írta:Nekem szinti a hátsó ülésen puhatokban, állványok a hátsó látbtérben, bárszékem a szintin. Hangfal erősítő, kábeles bőrönd befér a csomagtartóba.
Tech.inf.:Korg pa2x pro, Korg Trinity Solo+Pbs, Doepfer lmk4+ masterkeyboard, Studio: Mackie Mr5 Mk2, Audio-technica at2020, focusrite saffire pro 24 dsp
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 463
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4583 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2496 alkalommal
Ha nem pakolsz rá semmit, akkor sem a hátsó ülésen, sem a csomagtérben nem lesz baja. Én pld. a Pa3-at az anyós ülés előtt állítva szállítom, félkemény tokban, ferdén ráfektetve az ülésre. De a Pa80-amat is így vittem puha tokban. Évekig meg a csomagtartóban.
...Egy kicsit parázok is, hogy a rendőr nehogy megbüntessen, hisz a Pa3 még csak 2 és fél éves. A Pa80-am 13 éves korával már a kresz szerint bűntetlenül ülhet elöl.
...Egy kicsit parázok is, hogy a rendőr nehogy megbüntessen, hisz a Pa3 még csak 2 és fél éves. A Pa80-am 13 éves korával már a kresz szerint bűntetlenül ülhet elöl.
Üdv.: Apelláta