|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- forissandor
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 110
- Hangszer: ?
- Adott köszönetek: : 268 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1581 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Igen, itt a hangsúly azon van, ki mire szeretné használni.
Anno mikor Yamaháztam, jó pár midit írtam hangszeren belül. Biztosan el tudnék szórakozni egy jó programmal és hihetetlen kreatív dolgokat lehet készíteni. Ezért szeretem hallgatni a munkáitokat. De amit a legjobban szeretek, zenekarban játszani, csak sajna nincs rá igény. Ha midi alapú játékot nézünk, akkor nekem a legjbb párosítás eddig a PA600/800 +SD1 kombó volt, a korg volt a "médialejátszóm", az SD1-el pedig realtime rápötyögtem, csak nekem a midi műsorom hogy is mondjam.... szegényes.
Néha előfordul, hogy a dobosunkkal összeülünk pálinkázni, olyankor szoktunk midi alapra dobolni és rájátszani, de mivel Pisti nem nagyon ismeri a midi műsoromat, így nagy a hibalehetőség, tehát élőben nem mernék duóban így zenélni.
Minden esetre most dolgozok egy Nord+Audya 4 kombó megvalósításán, csak az anyagi háttér hiányzik a Nord Stage-hez....
Anno mikor Yamaháztam, jó pár midit írtam hangszeren belül. Biztosan el tudnék szórakozni egy jó programmal és hihetetlen kreatív dolgokat lehet készíteni. Ezért szeretem hallgatni a munkáitokat. De amit a legjobban szeretek, zenekarban játszani, csak sajna nincs rá igény. Ha midi alapú játékot nézünk, akkor nekem a legjbb párosítás eddig a PA600/800 +SD1 kombó volt, a korg volt a "médialejátszóm", az SD1-el pedig realtime rápötyögtem, csak nekem a midi műsorom hogy is mondjam.... szegényes.
Néha előfordul, hogy a dobosunkkal összeülünk pálinkázni, olyankor szoktunk midi alapra dobolni és rájátszani, de mivel Pisti nem nagyon ismeri a midi műsoromat, így nagy a hibalehetőség, tehát élőben nem mernék duóban így zenélni.
Minden esetre most dolgozok egy Nord+Audya 4 kombó megvalósításán, csak az anyagi háttér hiányzik a Nord Stage-hez....
- vigo01
- VIP
- Hozzászólások a témában: 69
- Hangszer: Ketron Audya 5 - Korg Pa1000
- Adott köszönetek: : 243 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 418 alkalommal
pl játszok egy 80-as évek előadóiból álló retro mixet, Zoltán Erika, Szűcs Judit stb.... Buli hangulattól függően ez több tíz perc lehet. Egyetlen stílussal, viszont azon belül rengeteg hangzással.
erről nincs véletlenül felvétel? thx
erről nincs véletlenül felvétel? thx
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- forissandor
- VIP
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 321
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2918 alkalommal
Sanyi!
A modulom egyáltalán nem olvassa be az Audya stílusokat. Se a tieidet, Almatom Hungaro stílusát. Sajnos...

A modulom egyáltalán nem olvassa be az Audya stílusokat. Se a tieidet, Almatom Hungaro stílusát. Sajnos...
- forissandor
- VIP
Laci!
Erre sajna nem tudok mit mondani, sosem láttam még olyan kütyüt közelebbről....
Erre sajna nem tudok mit mondani, sosem láttam még olyan kütyüt közelebbről....
- vigo01
- VIP
az szuper lenne. most már eldöntöttem, biztos h megveszem az audya5-öt. Ha hallanál eladóról légyszi szólj, mert használt is érdekel.forissandor írta:Nincs, de akár készülhet
Ketron Audya 5 - KORG Pa1X - Hill-Audio Andante 1520 - Allen & Heath Zed-10 - Beta 58A
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 321
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron EVM
- Adott köszönetek: : 1920 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2918 alkalommal
Majd teszek fel róla egy videót. Még nem sok időm volt vele foglalkozni, de most volt itt egy zenész haver, aki kiváncsi volt rá, így egy párórát eltöltöttem vele előtte. Ha ezt valahogy át tudom alakítani, akkor valószínűleg ez lesz a jövő...forissandor írta:sosem láttam még olyan kütyüt közelebbről....
- vigo01
- VIP
audya muzsika, most találtam.
- forissandor
- VIP
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 334
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Tomi,almatom írta:Szeretném megkérdezni, hogy ki töltötte fel ide a Hungaro Party 1 nevű Ketron Audya stílust?
Kik vásárolták meg azt lehet tudni? Van itt olyan aki TŐLED vásárolta meg?