http://www.korgpa.com/en/support/discon ... as-20.html
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- Attila
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 299
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Re: Korg - Technikai kérdések/válaszok
Itt megtalálható a már nem gyártott Korg-szériák cuccai.
Atti
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Korg pa3 tulajok, mondjátok meg nekem igaz, hogy kikapcsolás után az STS-ek nem maradnak meg, hiába volt mentve -write sts- el ? - mert szomorú, ha igen
Atti
- vladimirmusic
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 32
- Hangszer: Korg pa 60
- Adott köszönetek: : 732 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 570 alkalommal
Ha a modifikált STS-eket az User-ból áthelyezitek a Write funkcióval a Performance Bank-ba, akkor megmarad úgy, ahogy mentve lett - kikapcsolás-bekapcsolás után is!
Üdv.
Üdv.
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Ez nem kielégítő megoldás, mert a Performance-bankokat én elsősorban a hangszin-kombinációk mentésére használom, másodsorban úgy is meg kellene őrizze ha visszamentem a gyári styt a Favorit vagy saját Bankba. Kötelező
Ha a pa3-asnál ez nem megy, az bizony HIBA
Ha a pa3-asnál ez nem megy, az bizony HIBA
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
A Musikantnál fennáll ez a jelenség, amit leírtál. De én a gyári STS-t nem szoktam felülírni. Én a saját STS-t a Songbookban rendelem a stílushoz. Illetve nem a gyári STS-eket használom, hanem a Performanceban leprogramozott kombinációkat, ezért eddig ezt nem is vettem észre. Bár a Musikant stílusait menteni is csak nem túl régóta lehet. Azt még nem próbáltam ki, hogy mi van akkor, ha favoritba töltöm a gyári stílust, hogy akkor engedi-e, csak most ennyire nincs időm, mert itt közben vágnom kell az októberi lakodalmak filmjeit...

- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Hogy a fenébe lehet ilyen szarvas-hibát úgy hagyni még a 3.-4. softverfrissítés után is ?
Nem tudom megérteni
A 21. században vagyunk emberek ?
Atti
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 469
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
Lehet, hogy ez a feketénél nem áll fenn. A miénknél először a belső stílusokkal semmit sem lehetett csinálni, csak Songbookba rakni. Nekem azért is maradt ez így...
- Apelláta
- Adminisztrátor
- Hozzászólások a témában: 464
- Hangszer: Korg Pa3X
- Adott köszönetek: : 4587 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2497 alkalommal
Atti!mentosattila írta:Korg pa3 tulajok, mondjátok meg nekem igaz, hogy kikapcsolás után az STS-ek nem maradnak meg, hiába volt mentve -write sts- el ? - mert szomorú, ha igen
Én az enyémnél (fekete) a factory stílusok STS-eit az eredeti bankjukon belül még nem írtam felül.
Viszont a favorit bankba mentett saját stílusomnál, és az oda másolt factory stílusnál is már módosítottam STS, és a kikapcsolás után is bizton állítom, hogy megőrzi.
De kipróbálom majd a gyári helyen lévővel is majd kíváncsiságból, ha addig nem válaszolja meg valaki.
Üdv.: Apelláta
-
birolevi81
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 18
- Hangszer: Korg PA900
- Adott köszönetek: : 205 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 118 alkalommal
Nálam a PA500ban a gyári stilusokhoz is hozzárendelhetem az STSeket amik ujrainditás után meg is maradnak. Write current style- ennyit kell csinálnom, persze előtte ki kell kapcsolni az irásvédelmet a Media-ban (Factory and Style Protect). Nem hiszem hogy a későbbi szériákban ezt nem lehetne megcsinálni.
A Performanceokkal kapcsolatban pedig, én is inkább hangszineket mentek ide, de viszont itt vannak a kész stilusok is, sok a hely és kb. 50 stilust használok innen, midit pedig egyáltalán nem.
Na pontositok, hazaértem (a fentieket még a melóból irtam), kipróbáltam, a gyári stilusoknál simán ki lehet cserélni az STS-eket a Write STSel, ujrainditás után is megmarad. Semmi egyebet nem kell csinálni.
A Performanceokkal kapcsolatban pedig, én is inkább hangszineket mentek ide, de viszont itt vannak a kész stilusok is, sok a hely és kb. 50 stilust használok innen, midit pedig egyáltalán nem.
Na pontositok, hazaértem (a fentieket még a melóból irtam), kipróbáltam, a gyári stilusoknál simán ki lehet cserélni az STS-eket a Write STSel, ujrainditás után is megmarad. Semmi egyebet nem kell csinálni.
- Attila
- VIP
- Kapcsolat:
Levi, azért címeztem a témát a Pa3-asokhoz, mert azt érinti. Tudom, hogy az 5oo, 8oo, 2xpro-nál ez a probléma nem all fenn. És nem az egyedüli HIBA a 3-asnál. 
Atti