|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
KETRON - használhatósági tapasztalatok
Moderátor: Moderátorok
- marton1974
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 61
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 380 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 870 alkalommal
Re: KETRON - használhatósági tapasztalatok
Ebben a mai versengős világban,saját maguk alatt vágják a fát ilyen hozzáállással!
Szép lassan elmegy mellettük a világ és már csak a "retro" kategóriába találják magukat...
Szép lassan elmegy mellettük a világ és már csak a "retro" kategóriába találják magukat...
- marton1974
- VIP
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 119
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Üdvözöllek a való világban Ketronos kollégák.
Mekkora szemét láda voltam, mikor ezt firtattam? Emlékeztek? Akkor mindenki kikérte magának, és a lelki állapotomat firtattátok. Most hogy van a ti lelki állapototok? Valami baj van? Nagyon frusztráltnak tűntök. Már akkor mondtam, hogy kevés, ha valami CSAK jól szól, de tele értelmetlen, logikátlan hibákkal. Úgy ahogy Buba mondja, a Yamaha, Korg, Roland trió felnőtt a feladathoz. Nem akarom megfejteni, nincs értelme.
Ez nem fog változni SOHA. Anda Zolit idézném egy problémámmal kapcsolatban, " ... ez ilyen ezzel együtt kell élni ...". Ha nem jó adjátok el, és vegyetek egy kicsivel melósabb hangszert, ami STABIL MINDIG. Fontos szempont a mai szoftveres világban. Aki életben szeretne maradni, és ilyen eszközöket gyárt milliós áron, annak a szoftver hiba nem megengedett. Miért nem terjedt el? Hát ezért! Vegyek két sd7-t, hogy egy buliban ne keljen aggódnom? Ismét megkeresett a barátom akinek az SD7-n a dalokat hétről-hétre csináltam, vasárnaptól-csütörtökig nálam volt a hangszer, hogy vegyem át tőle. Vásárolt egy Korg PA600-t, és tud aludni. Engem izgat vele, hogy odaadja részletre is, csak vegyem át. Hezitáltunk rajta, mert nem dicsekvésként, de a jövőévben szándékozom venni egy csúcskategóriás valamit, és a Ketron is szóba jött. Arra is hajlandóak lettünk volna, hogy a családi kiadásainkat a hangszerre áldozzuk, de meggondoltam magam. Ezek miatt. Nincs erre szükségem. Túlságosan lobbanékony vagyok ahhoz, hogy egy fellépés közbeni cserbenhagyás következtében Szentgotthárd és Fehérvár között valahol kidobtam volna az autóból.
Sajnos ez még nem az amit szeretnénk. Amire várunk az X1 óta. Jó-jó, de mindig van valami prücök. Az SD9-től mit várunk, vagy a modultól? Az jobb lesz? Csak ne tűnjünk elfogultnak, és naivnak.
Ne legyen igazam ...
Üdvözöllek a való világban Ketronos kollégák.
Mekkora szemét láda voltam, mikor ezt firtattam? Emlékeztek? Akkor mindenki kikérte magának, és a lelki állapotomat firtattátok. Most hogy van a ti lelki állapototok? Valami baj van? Nagyon frusztráltnak tűntök. Már akkor mondtam, hogy kevés, ha valami CSAK jól szól, de tele értelmetlen, logikátlan hibákkal. Úgy ahogy Buba mondja, a Yamaha, Korg, Roland trió felnőtt a feladathoz. Nem akarom megfejteni, nincs értelme.
Ez nem fog változni SOHA. Anda Zolit idézném egy problémámmal kapcsolatban, " ... ez ilyen ezzel együtt kell élni ...". Ha nem jó adjátok el, és vegyetek egy kicsivel melósabb hangszert, ami STABIL MINDIG. Fontos szempont a mai szoftveres világban. Aki életben szeretne maradni, és ilyen eszközöket gyárt milliós áron, annak a szoftver hiba nem megengedett. Miért nem terjedt el? Hát ezért! Vegyek két sd7-t, hogy egy buliban ne keljen aggódnom? Ismét megkeresett a barátom akinek az SD7-n a dalokat hétről-hétre csináltam, vasárnaptól-csütörtökig nálam volt a hangszer, hogy vegyem át tőle. Vásárolt egy Korg PA600-t, és tud aludni. Engem izgat vele, hogy odaadja részletre is, csak vegyem át. Hezitáltunk rajta, mert nem dicsekvésként, de a jövőévben szándékozom venni egy csúcskategóriás valamit, és a Ketron is szóba jött. Arra is hajlandóak lettünk volna, hogy a családi kiadásainkat a hangszerre áldozzuk, de meggondoltam magam. Ezek miatt. Nincs erre szükségem. Túlságosan lobbanékony vagyok ahhoz, hogy egy fellépés közbeni cserbenhagyás következtében Szentgotthárd és Fehérvár között valahol kidobtam volna az autóból.
Sajnos ez még nem az amit szeretnénk. Amire várunk az X1 óta. Jó-jó, de mindig van valami prücök. Az SD9-től mit várunk, vagy a modultól? Az jobb lesz? Csak ne tűnjünk elfogultnak, és naivnak.
Ne legyen igazam ...
- jamy1
- VIP
- Hozzászólások a témában: 2
- Hangszer: Mac Mini
- Adott köszönetek: : 457 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 338 alkalommal
- Kapcsolat:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jamy1 2016.10.06. 20:52-kor.
- marton1974
- VIP
Azért nem kell még temetni a KETRON-t...
Hátha többet nem hibáznak...
Személy szerint én még nem váltok más irányba...
A fociban is egy sárga lap az még semmi...
Hátha többet nem hibáznak...
Személy szerint én még nem váltok más irányba...
A fociban is egy sárga lap az még semmi...
- bendimusic
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Ketron Midjay Pro - Yamaha MX 61 - Studio Logic SL
- Adott köszönetek: : 17 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 47 alkalommal
- Kapcsolat:
- bendimusic
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 4
- Hangszer: Ketron Midjay Pro - Yamaha MX 61 - Studio Logic SL
- Adott köszönetek: : 17 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 47 alkalommal
- Kapcsolat:
Rolandbk5 írta:Sziasztok,
Üdvözöllek a való világban Ketronos kollégák......
Szia!
Nekem volt Yamaha... Roland... Korg.... hangszerem és voltak szoftos és mechanikus problémáim...... "gondolom ezek után s lesznek"
-
atilamak
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 6
- Hangszer: ketron midjay pro
- Adott köszönetek: : 10 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 20 alkalommal
Üdv.mindenkinek!Van-e valakinek tudomãsa arról,hogy mikor kerül forgalomba a sd40-es modul?
- marton1974
- VIP
Hangszerem,legújabb 1.2.0 O.S-re felfrissítve az állványomon...tökéletesen működik.
Megoldva a szoftver probléma.Köszönet Norbi.
Megoldva a szoftver probléma.Köszönet Norbi.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 119
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat: