|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Korg Pa 900
Moderátor: Moderátorok
- jegenye
- Kiemelt tag
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: M1,T3,01w/fd,Tryniti,i30,Triton,pa1,2,600,900,1000
- Adott köszönetek: : 54 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 22 alkalommal
Re: Korg Pa 900
Sziasztok,,
Ha, jól emlékszem a Pa 600-ba ha belodoljuk a performanszt akkor betölti a samplert is hozzá,, ezt a Pa 900-is tudja ???
Ha, jól emlékszem a Pa 600-ba ha belodoljuk a performanszt akkor betölti a samplert is hozzá,, ezt a Pa 900-is tudja ???
- edmund
- VIP
- Hozzászólások a témában: 5
- Hangszer: KORG PA 4X
- Adott köszönetek: : 844 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 207 alkalommal
Továbbra sem tisztázódott, hogy egy kódolt Set pl:AD miért nem lehetne különböző, de ugyanolyan típusú hangszerre felrakni.
Felraktam a kérdést román fórumon is, várom a választ. Ugyanez-e a helyzet a Musikant Set-el is? Lekódólva forgalomba hozzák, majd itt-ott megjelenik. Az más kérdés, hogy szerzői jogok védik. Én nem venném meg hivatalosan azt az AD Set-et, de ha megkapnám másképp, annak örülnék. Vagy csak várjak türelmesen.
Felraktam a kérdést román fórumon is, várom a választ. Ugyanez-e a helyzet a Musikant Set-el is? Lekódólva forgalomba hozzák, majd itt-ott megjelenik. Az más kérdés, hogy szerzői jogok védik. Én nem venném meg hivatalosan azt az AD Set-et, de ha megkapnám másképp, annak örülnék. Vagy csak várjak türelmesen.
- edmund
- VIP
- jegenye
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 7
- Hangszer: M1,T3,01w/fd,Tryniti,i30,Triton,pa1,2,600,900,1000
- Adott köszönetek: : 54 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 22 alkalommal
Sziasztok
))
két kérdésem lenne:
1/ Egy roland BK-5-ös tláttam a neten egy Ipad-dal összekötve dolgozni,, a Pa900--at is össze lehet kötni ilyen kütyüvel a video csatlakozón keresztül // az ipad-hoz volt egy átalakító is ha jól láttam // ???
2/ a mikro sd-t ha betesszük akkor arra ki lehet menteni mp3-at, midit, ste-et .... mindent és onnan vissza is lehet tölteni, midha az USB-ről, vagy a gép memóriájából tölteném ???
Köszi előre is a válaszokat
))))
két kérdésem lenne:
1/ Egy roland BK-5-ös tláttam a neten egy Ipad-dal összekötve dolgozni,, a Pa900--at is össze lehet kötni ilyen kütyüvel a video csatlakozón keresztül // az ipad-hoz volt egy átalakító is ha jól láttam // ???
2/ a mikro sd-t ha betesszük akkor arra ki lehet menteni mp3-at, midit, ste-et .... mindent és onnan vissza is lehet tölteni, midha az USB-ről, vagy a gép memóriájából tölteném ???
Köszi előre is a válaszokat
-
ROKKO
- Újonc
- Hozzászólások a témában: 1
- Kapott köszönetek: : 25 alkalommal
Az én véleményem és tapasztalatom meg az hogy nekem van egy korg pa 600 am amit saját szerkeztésü stilusaimmal beálitásommal használok nem vagyok a hangszeremmel elfogult de bármikor mellé rakom hangzásban a pa 800mellé de a 2 x nek iis már halgattuk probaáltuk teljesen uj világ pa 600 a pa 600 mellet ugy szolt a 800 meg a 2 x mintha gyerek szintik lettek volna pedig mind a két hangszer komolyan felvolt szerelve mintákkal! És bocsánat ezekért a véleményemért de megkellene halgatni ezeket a hangszereket egymás mellett. Tehát a korg pa 600 egy kis x3 mas:-)!!
Legközelebb elég alulra írnod a hozzászólást. A felső rész a feltöltéseknek van fenntartva.
Asterix
Legközelebb elég alulra írnod a hozzászólást. A felső rész a feltöltéseknek van fenntartva.
Asterix
- Gyuley
- VIP
- Hozzászólások a témában: 10
- Hangszer: Cubese 10 pro Absolute 3.NI k11 Ultimate.Yamaha 3K
- Adott köszönetek: : 752 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 811 alkalommal
Rokko!
Azért nem túlozz már ennyire
Azért nem túlozz már ennyire
"Zenész vagyok, és ez így jó, a zenétől szebb nekem nincsen,
dallamokból áll életem, általuk létezem"
dallamokból áll életem, általuk létezem"
-
szabesz80
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 1
- Hangszer: Tyros 3
- Adott köszönetek: : 282 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 261 alkalommal
- Attila
- VIP
- Hozzászólások a témában: 20
- Hangszer: Korg + Yamaha
- Adott köszönetek: : 449 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1053 alkalommal
- Kapcsolat:
Nem egy sulycsoportban merkoznek !!!
Teljesen folosleges osszehasonlitani a ket billentyut
Rokko, nagyon nagy tevedesben elsz !
- de a Joisten megbocsat neked ezert,
- en is
Teljesen folosleges osszehasonlitani a ket billentyut
Rokko, nagyon nagy tevedesben elsz !
- de a Joisten megbocsat neked ezert,
- en is
Atti
- edmund
- VIP
- Asterix
- Globális Moderátor
- Hozzászólások a témában: 34
- Hangszer: Korg Pa5x-76 Musikant, Ketron Event
- Adott köszönetek: : 1926 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2919 alkalommal
ROKKO erre én csak annyit mondok, hogy menj el egy másik Pa2x-hez és pusztán a gyári beállításaival hallgasd meg azt a hangszert. Ha neked a meghallgatás után ez volt a véleményed, akkor valami nagyon el volt állítva abban a Pa2x-ben.ROKKO írta:A pa 600 mellet ugy szolt a 800 meg a 2 x mintha gyerek szintik lettek volna pedig mind a két hangszer komolyan felvolt szerelve mintákkal! Tehát a korg pa 600 egy kis x3 mas:-)!!
Szándékosan nem mondok véleményt a Pa600-ról, mert nem akarok megsérteni senkit, de azért azt tudni kell, hogy a hangszergyártó cégek nem jótékonysági intézmények. Ha ők ekkora árkülönbséget jelöltek meg két hangszer között, akkor azt nem azért tették, hogy a kispénzűek is megvehessék a drága hangszert, mintegy szociális bolt jelleggel.
A kis X3-ról csak annyit, hogy az Audi A2 is egy kis A8-as...