Megtudtam tőle,hogy nagyon jók a visszajelzései az S770-nek és ár érték arányban jelenleg verhetetlen gép.
Az s950 sokkal régebbi és csak 64 mb samler ram az nagyon nagyon karcsú...Ráadásul az audióstílusoktól sem verdesik magukat akiknek van és véleményezték.
A vokált meg a robotos torzításokat sem sokan használják ki benne.Akinek jó hangja van az a saját hangján énekeljen nem ?
Kitértünk a billentyűzetre is és "megfenyegettem ",hogy őszintén mondja el milyen.....
Azt mondta "puha" emiatt sokaknak zavaró lehet a játékérzet de széthullani meg ilyesmi azért nem fog.
De nyilván aki Bach-ot meg Lisztet akar nyomni az kalapácsmechanikásat vesz úgy is 6,5 oktávosat.
De főleg nem egy kísérőautomatikáson fogja azt előadni....
Szóval nyilván lehetne egy ilyen értékű hangszerben sokkal vállalhatóbb billencs is de ez van ezzel meg kell barátkozni...Viszont egy igazán naprakész egészen vállalható hangszer lesz a birtokunkban !
Személyes véleményem szerint minden egyes szintiben kifogástalan minőségben kellene megcsinálni a billentyűzetet már csak becsületből is !
Ha már egyszer "hangszer-nek "nevezik amit eladnak.Ha valamin ,akkor ezen tilos lenne spórolni !
Elvileg ezen a héten megjön a s770-em mivel verhetetlen áron vadonat újonnan sikerült egyet beszereznem hosszas vacilálás után.
Sokáig gondolkodtam Tyros 2-őn de amikor a harmadik szervizes is azt mondja NE ! Akkor hiba lenne a fül mellett elengedni ezt.
Nagyon jó a tyros 2 de már öreg......És nagyon elkeseredett hirdetéseket találtam itt ott..
pl: A képen látható tyros 2-re valami rá eszkábált lcd kijelző volt aggatva ami ráadásul még adapterrel ment )
A másikról le volt nyalva az ezüst festés .Han undorítóbb egy hangszernél ,akkor ez az....
De láttam olyan olyat is ,ahol a pen drive mélyedést konkrétan hamutálnak használták
Arról nem is beszélve,hogy garanciát a bejárati ajtóig vállalnak !
Nem mondom lehet találni jó állapotút de ennek az esélye nagyon kicsi.Én személy szerint csak ismerőstől mernék így vásárolni.
Amire nekem kell egyenlőre elég lesz az S770 2 év garanciával.
Majd írok részletesen róla de még nincs nálam....Sajnos