Én értem, amit Ő nem ért, de Te nem érted, amit én értek, hogy Ő nem érti.....sajnálom azokat a más nemzetiségű embereket, akik magyarul tanulnak...almatom írta:Te vagy valamit nem értesz, vagy rosszul kommunikálod le, mert én nem értem:
|
Kedves új Tagjaink! Ha még nem tettétek meg, kérlek olvassátok el a Fórumszabályzatunk, melyből az is kiderül miért nem látjátok még a csatolmányokat Kedves Tagok! Megújult a Médiatár, elérés: YouTube Médiatár, ill. a kis youtube ikon a menüsorban. Bővebb infók Itt Kedves Fórumlakók! Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy elkészült a blog 1.0-ás verziója. Aki késztetést érez arra, hogy nagyobb lélegzetvételű bejegyzésekben ossza meg a tapasztalatait, gondolatait, tudását a többiekkel, az oldal profiljába illő külön rovatot vezessen, az tőlem kérhet jogosultságot PÜ-ben. A blogbejegyzés mellé nyílik egy téma is, ahol tovább folytatódhat az eszmecsere az adott témáról |
Ketron - Technikai kérdések/válaszok
Moderátor: Moderátorok
- ---Qgli---
- VIP
- Blogbejegyzések: 14
- Hozzászólások a témában: 122
- Hangszer: -
- Adott köszönetek: : 974 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 2461 alkalommal
Re: Ketron - Technikai kérdések/válaszok
- Pumika
- VIP
- Blogbejegyzések: 0
- Hozzászólások a témában: 168
- Hangszer: Ketron SD9-Yamaha Motif ES6
- Adott köszönetek: : 1138 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 370 alkalommal
Szia Tomi!
Megpróbálom elmagyarázni mit szeretnék:
Van egy midjay plus, amit sd5-el szeretném ha a midjay stylusait, hangszineit tudnám kezelni. Az audió file lejátszás, az természetesen megy a midjay főkimenetein, de a kisérőautómatikát kellene összehoznom, hogy szóljon, el tudjam indítani az sd5-ön.
Szerény angol tudásom szerint(sajna nincs magyar leírásom sem az sd5, sem a midjay-hoz), ha a midjayt összemidizem az sd5-el, akkor azzal lehet vezérelni. Itt írják le, hogy ha megfelelően van össze midi kábelezve a két Ketron, akkor az sd5 kijelzőén látható lesz a midjay hardiscen levő adatok. Nekem igazán csak a kisérőautomatika kellene. Ha jól tudom, az sd5-ön a harddisc gomb mennyomásakor látszana a midjayen levő stílusok.
Jelenleg ahogy írtad, a midjay IN----sd5 OUT összemidizve, de a midjay főkimenetein szól a sd5, viszont fordítva nem. Igazán az kellene, hogy ha a midjayon el kellene indítanom egy stílust, azt az sd5, billentyűjén kellene megtegyem. A midjayon levő stílusokat ha elindítom, csak a dob szól, semmi más.
Nem tudom érthető volt-e.
Megpróbálom elmagyarázni mit szeretnék:
Van egy midjay plus, amit sd5-el szeretném ha a midjay stylusait, hangszineit tudnám kezelni. Az audió file lejátszás, az természetesen megy a midjay főkimenetein, de a kisérőautómatikát kellene összehoznom, hogy szóljon, el tudjam indítani az sd5-ön.
Szerény angol tudásom szerint(sajna nincs magyar leírásom sem az sd5, sem a midjay-hoz), ha a midjayt összemidizem az sd5-el, akkor azzal lehet vezérelni. Itt írják le, hogy ha megfelelően van össze midi kábelezve a két Ketron, akkor az sd5 kijelzőén látható lesz a midjay hardiscen levő adatok. Nekem igazán csak a kisérőautomatika kellene. Ha jól tudom, az sd5-ön a harddisc gomb mennyomásakor látszana a midjayen levő stílusok.
Jelenleg ahogy írtad, a midjay IN----sd5 OUT összemidizve, de a midjay főkimenetein szól a sd5, viszont fordítva nem. Igazán az kellene, hogy ha a midjayon el kellene indítanom egy stílust, azt az sd5, billentyűjén kellene megtegyem. A midjayon levő stílusokat ha elindítom, csak a dob szól, semmi más.
Nem tudom érthető volt-e.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Hozzászólások a témában: 334
- Hangszer: Yamaha Genos
- Adott köszönetek: : 1063 alkalommal
- Kapott köszönetek: : 1090 alkalommal
- Kapcsolat:
A midjay-n be kell állítani, hogy keyboard vagy modulként szeretnéd használni,ezt a menü-funkcion és azon belül van három lehetőség. Ha meg oda vissza szeretnéd, akkor oda vissza kötése össze.
- Pumika
- VIP
Nos megszólalt , az sd5-ön indúl a midjay-on kiséret, hangszí...... Az sd5-ön kellett állítani a midi menüben. Nem egyszerű ez így de meg kell szoknom. Ahogy előbb már írtuk: ha a midjay kell, akkor annak a masterét kell feltolni, ha az sd5, akkor annak a masterét. Ha valakinek van hasznos ötlete szívesen fogadom. Pumi
- Pumika
- VIP
Sziasztok!
Hogy kell a Midjay plus-on regisztrációs beállításokat megcsinálni? Nem jövök rá! Gondolom a stílusokat kell behívni, be kellene állítani a hangszíneket..........
Igazábol azt sem találom, hogy a dobszettet hol kell állítani? Gondolok itt a lábdob, pergő cínek stb beállítására!
Ha valaki tudja megköszönöm a segítségét. Köszönettel: Pumi
Hogy kell a Midjay plus-on regisztrációs beállításokat megcsinálni? Nem jövök rá! Gondolom a stílusokat kell behívni, be kellene állítani a hangszíneket..........
Igazábol azt sem találom, hogy a dobszettet hol kell állítani? Gondolok itt a lábdob, pergő cínek stb beállítására!
Ha valaki tudja megköszönöm a segítségét. Köszönettel: Pumi
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Hello Pumika,
Holnap pontosan megnézem neked a menetét a mentésnek is, meg a dob editálásnak is, és megírom.
Zoli
Holnap pontosan megnézem neked a menetét a mentésnek is, meg a dob editálásnak is, és megírom.
Zoli
- Pumika
- VIP
Szia Zoli. Köszönöm előre is, lehet csak én vagyok buta hozzá, bár sok mindenben hasonlít a midjay az sd5-höz, de nem találom ezeket a beállításokat. Pumi.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Szóval...
1. Elkészíted a regisztrációdat, - stilus, hangszín, tempo, stb..
2. Megnyomod a REGISTR. gombot
3. Megnyomod a SAVE gombot, és beírod a nevét a regisztrációnak
4. ENTER és kész
A stílusban való dob editálásnak utána kell nézzek, mert basszus nem találom.
Ez egy jó kérdés.
1. Elkészíted a regisztrációdat, - stilus, hangszín, tempo, stb..
2. Megnyomod a REGISTR. gombot
3. Megnyomod a SAVE gombot, és beírod a nevét a regisztrációnak
4. ENTER és kész
A stílusban való dob editálásnak utána kell nézzek, mert basszus nem találom.
Ez egy jó kérdés.
- Pumika
- VIP
Köszi Zoli, jó lenne ha meglenne az is, mert a regisztráció elmentéshez ez a funkció is kell. Ha van időd, akkor várom. Pumi.
- Rolandbk5
- Kiemelt tag
- Kapcsolat:
Szia Pumika,
Sajnos a stílusnál a dob editálás nem megoldható. Csak a StyleWorks programmal lehet ezt kivitelezni.
Sajnos a stílusnál a dob editálás nem megoldható. Csak a StyleWorks programmal lehet ezt kivitelezni.